親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

值得去嗎?入面的設施開晒未?

洋房

我都想問下去過的朋友,幾個館的機動遊戲,是否都要1.4米以上才玩得,因個仔唔夠1.4,如果只能純參觀,就要考慮去唔去?

別墅

回覆:請問有無人近排去完珠海長隆海洋王國

我而家就身處橫琴長隆酒店,海洋王國都幾值得去嘅,有企鵝館,北極熊館,海豚館,鯨鯊館,機動遊戲我無玩啲太激嗰啲,因為我啲仔好細個,所以無留意到幾高先可以玩!

大宅

引用:我而家就身處橫琴長隆酒店,海洋王國都幾值

原帖由 神筒 於 14-07-27 發表
我而家就身處橫琴長隆酒店,海洋王國都幾值得去嘅,有企鵝館,北極熊館,海豚館,鯨鯊館,機動遊戲我無玩啲 ...
請問要玩幾多個鐘先玩得哂?我應該都不會玩太激的機動遊戲 同埋入面多不多人?要不要排好耐?

禁止訪問

翡翠宮

畀面勳章 大廚勳章

引用:我而家就身處橫琴長隆酒店,海洋王國都幾值

原帖由 神筒 於 14-07-27 發表
我而家就身處橫琴長隆酒店,海洋王國都幾值得去嘅,有企鵝館,北極熊館,海豚館,鯨鯊館,機動遊戲我無玩啲 ...
你買套票定跟團啊?我地尼緊星期六跟團去,不過唔係住入邊,橫琴酒店值得住嗎?

禁止訪問

男爵府

回覆:請問有無人近排去完珠海長隆海洋王國

請問你地套票幾錢?唔住入面間酒店係咪要撘好耐車?

翡翠宮

畀面勳章 大廚勳章

引用:Quote:ada29 發表於 14-7-28 07:50 你買套

原帖由 as00186a 於 14-07-28 發表
你買套票嗎?坐船家車去
我跟團唔係買套票啊,諗住先跟團去一次,好玩下次先自由行

禁止訪問

翡翠宮

畀面勳章 大廚勳章

引用:Quote:ada29 發表於 14-7-28 09:15 我跟團

原帖由 as00186a 於 14-07-28 發表
噢,因我老公一定話要住個間酒店,但好少團選擇
我地跟團就係唔住尼間,想下次去自由行先住返尼間,最近好似話開埋水上個邊,你有冇玩啊?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

回覆 ada29 的帖子

我昨天去完, 係值得去, 但萬人空巷, 可能係星期日, 排隊入展館像"中國過關式擠迫", 每樣設施至少排一個小時.

我地逗留咗五個鐘, 睇/玩咗三樣野, 如果住酒店有FAST PASS, 我覺得值得.

翡翠宮

畀面勳章 大廚勳章

引用:回覆 ada29 的帖子我昨天去完, 係值得去,

原帖由 newcomer550 於 14-07-28 發表

我昨天去完, 係值得去, 但萬人空巷, 可能係星期日, 排隊入展館像"中國過關式擠迫", 每 ...
咁你係邊樹買套票啊?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

我自由行, 先住一日中山去長江水世界, 第二朝先去珠海.

翡翠宮

畀面勳章 大廚勳章

引用:回覆 ada29 的帖子我自由行, 先住一日中山

我地原本諗住自由行,但係橫琴入場門票都好貴啊,所以先跟團一次睇下咩環境,都係一日長江水世界,一日去橫琴

翡翠宮

畀面勳章 大廚勳章

引用:回覆 ada29 的帖子我自由行, 先住一日中山

你坐船定坐車上啊?

珍珠宮

中旅巴上中山(90蚊), 澳門TUM仔船走(150蚊). 冇錯門票真係好貴, 所以我驚跟團唔夠時間玩, 不過結果都係唔夠時間玩.

翡翠宮

畀面勳章 大廚勳章

引用:回覆 ada29 的帖子中旅巴上中山(90蚊), 澳

中旅巴上中山(90蚊), 澳門TUM仔船走(150蚊). 冇錯門票真係好貴, 所以我驚跟團唔夠時間 ...
跟團包左入場票,所以計過會抵過自由去,第一次一定冇經驗所以跟團去睇睇環境先

翡翠宮

畀面勳章 大廚勳章

引用:回覆 ada29 的帖子中旅巴上中山(90蚊), 澳

中旅巴上中山(90蚊), 澳門TUM仔船走(150蚊). 冇錯門票真係好貴, 所以我驚跟團唔夠時間 ...
咁你直接上網買套票?

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至