自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

回覆:tbb有邊個藝人嘅戲,你一定會睇?

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:carebearsss 的帖子

祖藍,子華,慧珊,我喜歡攪笑的戲

水晶宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 醒目開學勳章 畀面勳章

子華、Bobby

孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

水晶宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 醒目開學勳章 畀面勳章

仲有煎pan

孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

珍珠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓

胡定欣

男爵府

2019新春慶豚圓 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

雖然冇人講,不過我鐘意毛舜筠~

sasa0208  毛姐  發表於 14-7-25 10:27

天珠殿

2020勳章 2019新春慶豚圓 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

關詠荷

洋房

陳豪,邵美琪。

水晶宮

子華、亞佘

男爵府

回覆 小manman 的帖子

陳展鵬

伯爵府

引用:我講先,我鐘意睇bobby! 陳小生無得輸 宜家

原帖由 carebearsss 於 14-07-24 發表
我講先,我鐘意睇bobby! 陳小生無得輸 宜家無咩特別會追
蔡少芬

walnutman0509  把聲幾煩  發表於 14-7-25 10:36

男爵府

bosco

walnutman0509  Dislike him  發表於 14-7-25 10:35

象牙宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章

carrie_1102 發表於 14-7-24 23:20
胡定欣,好like佢
我都係

以前古裝既佢真係好靚

子爵府

2020勳章

amandapopo 發表於 14-7-24 22:45
林保怡

Agree!!!!

walnutman0509  走左lu  發表於 14-7-25 10:35

珍珠宮

我比較留意綠葉

以前like : 秦沛,劉兆銘,龍婆,白茵姐....

E+鍾意 :陳國邦,KK,蔣志光,張繼聰....
節錄自: 戲班小子歌詞
禍福得失睇開啲 人生好比一齣戲
幸福不一定由天賜 成功半人事
儘管今天不開心 誰保他朝不得意
暫短的好運誰可恃 贏得幾多次
滄桑多變 世事傳奇 只要努力肯衝刺
一翻跟斗幾個際遇 時來運到即沖天飛

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:黃子華 +

原帖由 wingwingc1234 於 14-07-24 發表
黃子華

simple is the best~

禁止訪問

男爵府

教主算唔算呀?!

水晶宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

有黃子華我會鄭重考慮

香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

大宅

首頁

尾頁

跳至