跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

有冇第二胎mami?

大宅

我計劃緊08年1月開始做人計劃, 係第2胎黎架. 你呢?

原文章由 qqchiu 於 07-12-12 14:18 發表
有冇第二胎mami?

大宅

其實我都未confirm, 月尾再話比你知!
如果咁都中, 我兩胎都係一次就...hehe..同埋都係意外!!

原文章由 irisleung7 於 07-12-16 21:19 發表

大宅

me too 我都係想細b在08年10月出細,因為c6話大b同我在同一個月出細:-P 細b就要同c6同月出細
原文章由 irisleung7 於 07-12-16 21:19 發表

大宅

點呀你, 有冇做人呀...

我應於一月尾左右便可以確確實實咁知道結果了....

原文章由 qqchiu 於 07-12-18 09:00 發表
其實我都未confirm, 月尾再話比你知!
如果咁都中, 我兩胎都係一次就...hehe..同埋都係意外!!

大宅

你c6咁搞笑....

原文章由 頑皮仔 於 07-12-18 15:11 發表
me too 我都係想細b在08年10月出細,因為c6話大b同我在同一個月出細:-P 細b就要同c6同月出細

別墅

回覆 #6 qqchiu 的文章

I just knew i got baby today...
Guess i will be born at the end of
October la..This is my second baby lu..My son is 2 years and 2 months now...So suprise ar...This time it's a half accident and half ready la...haha

Hope you will bingo, too

小店Hope Store 專營兒童服装,希望各位媽媽都可以係小店挑選到"心水"貨品給自己的小寶寶!!!
http://hk.user.auctions.yahoo.com/hk/booth/magmag1710

別墅

我都係arm arm 知, 不過係第一胎, 但唔知點解我一d都唔覺得開心, 情緒有點低落, 係咪頭一胎一定係咁??

複式洋房

is my 2nd baby

原文章由 mnm1019 於 08-1-28 12:37 發表
我都係arm arm 知, 不過係第一胎, 但唔知點解我一d都唔覺得開心, 情緒有點低落, 係咪頭一胎一定係咁??

民房

Me too.

原文章由 EGGPLANT200 於 1/30/08 09:48 PM 發表
is my 2nd baby

別墅

本來1月28日的m仲未嚟,我由28號開始日日都有自己check,但結果顯示好隱約,今朝自己再check,結果就明顯咗d,我book咗聽日去照,好緊張,希望照到。

我大仔歲半!

別墅

原文章由 bbleo 於 08-2-4 22:48 發表
本來1月28日的m仲未嚟,我由28號開始日日都有自己check,但結果顯示好隱約,今朝自己再check,結果就明顯咗d,我book咗聽日去照,好緊張,希望照到。

我大仔歲半! ...

我今日在醫生都驗小便證實bingo,不過就無照到,因為醫生話或者會未照到,我又好驚痛,所以約咗兩個星期後先再去照,順便照埋bb心跳,唔想照太多次。

其實我今次主要叫醫生開維他命、葉酸、鈣片俾我。

洋房

今日先知有左

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

我都計劃中第二個bb

子爵府

好媽媽勳章

我本身係0610 o既mommy,
我大b15個月ga la~
今日自己check,
bingo左..
依家新年,
我想問年初幾先有醫生睇??
我自己計過...
如果cfm bingo,
細b就會係0810,
同哥哥同一個月生日喇~

複式洋房

hello,
my son is 4 years old, and my 2nd one will be delivered on 0810.

原文章由 Rain~* 於 08-2-10 23:09 發表
我本身係0610 o既mommy,
我大b15個月ga la~
今日自己check,
bingo左..
依家新年,
我想問年初幾先有醫生睇??
我自己計過...
如果cfm bingo,
細b就會係0810,
同哥哥同一個月生日喇~ ...

複式洋房

你們好!
我也是今天check bingo 了! 不過想第8wk先去醫生照下,因現在應未聽到心跳的,不過聽你們講也要去取葉酸呢!不過上一胎我是食惠氏的孕婦維他命的,可以食這隻都得wo!

我個仔是0609 一歲4個月大了! 10/1來m的.....hehe!應該第5wk!

原文章由 EGGPLANT200 於 08-2-11 11:09 發表
hello,
my son is 4 years old, and my 2nd one will be delivered on 0810.

~恩朗&細B生活點滴~*耶穌愛你*[/url]

禁止訪問

大宅

我是第2胎.:喜:

大宅

你係唔係上次10/1黎m?點解咁快知bingo左?

原文章由 YanLongB 於 08-2-12 00:53 發表
你們好!
我也是今天check bingo 了! 不過想第8wk先去醫生照下,因現在應未聽到心跳的,不過聽你們講也要去取葉酸呢!不過上一胎我是食惠氏的孕婦維他命的,可以食這隻都得wo!

我個仔是0609 一歲4個月大了! 10/1來m的... ...

首頁
12345...6

尾頁

跳至