自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我仔仔原本食開高兒聰4號朱古力味,度度都冇貨,打去雅培問,佢話,巳經變左恩高健4號,但係冇朱古力味,得呢拿味,我就話,乜你間廠咁嫁,咁人地食開朱古力味,唔出咁點呀,我而家都不知點算好,真煩
我仔仔叫銘堯(Hugo),已經3歲半返學啦,好開心呀 :-) :-) :-) :-) :-) :-)

大宅

我仔仔叫銘堯(Hugo),已經3歲半返學啦,好開心呀 :-) :-) :-) :-) :-) :-)

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

好耐之前都聽過bk媽咪講,話朱古力味會停出喇,佢地話會溝阿華田落去喎!
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

子爵府

唉我個女都係食緊架,依家都唔知點算

我想問佢唔出啫,咁會唔會收返市面上個d定都會賣埋先?

大宅

原文章由 jenniferkwok 於 07-12-12 17:36 發表
唉我個女都係食緊架,依家都唔知點算

我想問佢唔出啫,咁會唔會收返市面上個d定都會賣埋先?

咁就會賣埋先,但係我去過屯門好多間藥房都冇貨,你睇下邊度有,快D入貨

水晶宮

我對仔女都係食開高兒聰,,點知無出,咁就識係食佢新開個隻4號
點知我囡一食就痾,一星期後連我囝都痾
我打去雅培佢話收返罐奶粉檢查出報告比我喎~
當然仲換一罐保兒加營素比我
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

大宅

咁好賣點解唔再出嘅?

子爵府

原文章由 kcpak 於 07-12-12 21:32 發表
我對仔女都係食開高兒聰,,點知無出,咁就識係食佢新開個隻4號
點知我囡一食就痾,一星期後連我囝都痾
我打去雅培佢話收返罐奶粉檢查出報告比我喎~
當然仲換一罐保兒加營素比我 ...

吓!

唉我個女飲開明治架,諗住佢都3歲幾一日食得一餐奶未同佢轉返local 奶粉, 但佢只係鍾意飲朱古力味呀

大宅

打去雅培,叫佢比試用裝你,我都諗住食新裝4號,溝D阿華田,睇下 O 唔ok,真煩

子爵府

原文章由 非女 於 07-12-13 14:00 發表
打去雅培,叫佢比試用裝你,我都諗住食新裝4號,溝D阿華田,睇下 O 唔ok,真煩

唉~總之都係煩

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章

公爵府

上個星期我開咗topic話你地知,不過我上個星期都掃咗20罐,但係d藥房都加哂價要成105蚊呀,咁岩我呢邊又做推廣先話減5蚊

禁止訪問

男爵府

雀巢有隻朱古力粉, 專比人加入奶到, 比唔鍾意飲奶的小朋友飲架。惠康有售。

大宅

原文章由 loloma 於 07-12-13 17:40 發表
上個星期我開咗topic話你地知,不過我上個星期都掃咗20罐,但係d藥房都加哂價要成105蚊呀,咁岩我呢邊又做推廣先話減5蚊

想問下你係邊度掃,pm me

大宅

原文章由 河馬 於 07-12-13 17:58 發表
雀巢有隻朱古力粉, 專比人加入奶到, 比唔鍾意飲奶的小朋友飲架。惠康有售。

想問下,你知唔知道叫乜名,thanks

公爵府

原文章由 非女 於 07-12-13 23:13 發表

想問下你係邊度掃,pm me

第一日係藍田啓田買到2罐($105)
第二日係官塘協和街買到5罐(98)
第三日係藍田同一間藥房做推廣掃咗13罐($100)

首頁

尾頁

跳至