自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章

話說大囡呢排好乖,表現良好,公公話要獎勵下佢 到拆禮物時,大囡同收水彩顏料盤一樣,好驚喜~ 原來係polly pocket × the Wizard of Oz 之前都諗住想上網搵個polly pocket買俾大囡玩,點知公公早一步買左,仲要係大囡最沉迷既綠野仙蹤 好記得以前爸爸帶我去toysrus,成個架都係polly pocket,有個男人企係隔離去介紹polly pocket,又扮聲又有表情又有動作咁去扮polly pocket入面既人仔,好吸引 但之後因為唔安全,所以冇得賣

侯爵府

畀面勳章

回覆:有冇人玩過Polly Pocket

侯爵府

畀面勳章

侯爵府

畀面勳章

侯爵府

畀面勳章

別墅

睇到我嘩嘩聲

侯爵府

畀面勳章

引用:睇到我嘩嘩聲

原帖由 GinnyPanda 於 14-07-27 發表
睇到我嘩嘩聲
多謝欣賞 玩polly pocket最開心就係玩下發覺原來呢度郁得,玩下又發現另一度郁得,好開心

珍珠宮

機關重重好得意

侯爵府

畀面勳章

引用:機關重重好得意

原帖由 laukkk 於 14-07-27 發表
機關重重好得意
正呢

禁止訪問

男爵府

細個玩左好多套 去街拎住好方便

侯爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

"My mission in life is not merely to survive, but to thrive; and to do so with some passion, some compassion, some humor, and some style." -- Maya Angelou (1928-2014)

子爵府

我細個都有!!!好鍾意!

男爵府

BK Milk勳章

有呀,我都有一個,仲可以控制個主角行來行去,自己上床瞓覺蓋被添㗎

侯爵府

畀面勳章

引用:我細個時超鍾意!請問邊到有得買? +

原帖由 cffw 於 14-07-27 發表
我細個時超鍾意!請問邊到有得買?
我爸爸係ebay度買,我見到淘寶有呢個

侯爵府

畀面勳章

引用:有呀,我都有一個,仲可以控制個主角行來行

原帖由 yanyan2002 於 14-07-27 發表
有呀,我都有一個,仲可以控制個主角行來行去,自己上床瞓覺蓋被添㗎

...
你個個應該好貴 同絕無僅有

侯爵府

畀面勳章

引用:我細個都有!!!好鍾意! +

原帖由 june25 於 14-07-27 發表
我細個都有!!!好鍾意!
係女仔都會鐘意

侯爵府

畀面勳章

引用:細個玩左好多套+去街拎住好方便

原帖由 lovelypowerpuff 於 14-07-27 發表
細個玩左好多套 去街拎住好方便
係呀,一個盒一個主題,出街坐定定玩,好過玩ipad

男爵府

BK Milk勳章

回覆:beiette 的帖子

你個靚好多^^,我個好舊了,係呀囡好細個時人哋送嘅,十幾年喇,真係好得意,可控制個主角四處行,行到雪櫃會打開雪櫃,行到門口會開門,行到旋轉門,旋轉門會轉.....自己上床瞓……等等,比你睇睇啦

siny2  我細個都有  一模一樣   發表於 14-7-27 21:57
shandie   cute  發表於 14-7-27 19:36

伯爵府

好想買呀!可以share link麻?

首頁

尾頁

跳至