夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

原文章由 premum2006 於 07-12-16 01:28 發表
我諗......家陣係你撩人woh
咪懶盪氣迥腸la
你睇得d台灣小說多la

佢可能想試下自己係咪仲有吸引力囉!或者可能佢同老公感情漸淡,想揾沖擊,睇劇集/小說上腦。

男爵府

唉....真係唔衰囉黎衰, 無啦啦走去同人表白, 樓主, 其實你都已為人妻&母, 點解仲做埋d咁既野? 根本你就係不負責任. 醒下啦你!

子爵府

係ar,睇到呢d真係忍5住要柄佢架~

原文章由 PCCW2319 於 07-12-15 16:24 發表
相逢恨晚?

樓主,好清醒,唔好再沉迷落去啦。如果再落去,你個topic會改為 "後悔太遲"架啦。

p.s 豆丁:你仍然係咁激:mrgreen:

珍珠宮

你同人表白都係睇佢反應啫....我諗如果個男人有行動你定必接受囉...成件事都係你自己搞出黎...

不過我話你聽你既後果一定係連份工都無埋...

大宅

辦公室真係一個幾高危嘅地方......

比起地盤或者工地,個D地方嘅危險只係好單純嘅工業事故;但辦公室嘅危險真係零捨多:缺乏運動及工作壓力帶黎嘅疾病,可以慢慢咁折磨你;辦公室戀情,可以搞到一個人生不如死,甚至連份工都冇埋。

呢D「危疾」係冇任何保障,所以咪諗住o係一個冬暖夏涼嘅地方工作係一件好盞鬼嘅事喔。

禁止訪問

禁止發言

好媽媽勳章

禁止訪問

翡翠宮

千其咪信佢呀 既然郎有情妄有意仲邊會得黎做朋友咁簡單呀 打死我都唔會信呀:tongue:
原文章由 kpkp 於 07-12-14 22:58 發表
現實實在是幻象,閃爍不定........
我知我不應該愛上他,我已有老公及囡囡,我控制得到,但好辛苦,我不能背負這些罪名,他亦一樣痛苦吧,幸好我們未正式開始,再面對他,感覺好痛,不能再這樣下去!
他說可做朋友,真的可以嗎? ...

別墅

樓主把心一橫唔好再見佢,你要諗清楚你係同你老公對得耐感情變淡定係一時既激情沖昏左你既頭腦呀!!!

原文章由 kpkp 於 07-12-14 22:58 發表
現實實在是幻象,閃爍不定........
我知我不應該愛上他,我已有老公及囡囡,我控制得到,但好辛苦,我不能背負這些罪名,他亦一樣痛苦吧,幸好我們未正式開始,再面對他,感覺好痛,不能再這樣下去!
他說可做朋友,真的可以嗎? ...

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 kpkp 於 07-12-14 23:36 發表
表白果個係我,係我同佢講我對佢有FEEL,不過我想大家做朋友,做同事,我同佢講錯果個係我,但我FEEL到 大家有D野,佢無表白到,佢行為好檢點!!

....., 咁你都好賤格下喎 .

珍珠宮

原文章由 ysly3 於 07-12-15 00:13 發表

咁ヌ唔好咁偏激,愛上一個人唔係自己可以控制ga...
相信樓主都好辛苦...
但自已已有老公仔女...就唔好錯落去啦!fds都唔好做la...
我都明白樓主ga感受!

你同樓主應該係同道中人 :lol .

珍珠宮

原文章由 小寶貝兒 於 07-12-15 02:01 發表
又要表白, 又要做朋友, 你都幾大貪架喎!!

施主, 回頭是岸呀......

ps, 相逢恨晚? 個男人而家恨你點解上黎問呀~~~ 佢少左個住家菜食丫麻~!

咁又唔好講到d男人咁衰/cheap, 唔係個個都貪呢d嘢嘅 :lol , 起碼樓主而家送上門, 人哋都唔要呀 .

複式洋房

原文章由 RAA 於 07-12-18 15:28 發表

咁又唔好講到d男人咁衰/cheap, 唔係個個都貪呢d嘢嘅 :lol , 起碼樓主而家送上門, 人哋都唔要呀 .

可能個男既唔係唔想要, 係驚要唔起 , 你想下, 屋企有老公, 仲出來向其他男人示愛, 可能自己唔係唯一一個. 雖然食得唔好浪費, 但...... .

話時話, 點解而家d婦人愈來愈開放, 有老公同仔女仲四處示愛? 真係咁渴????

珍珠宮

原文章由 安然 於 07-12-19 10:01 發表

可能個男既唔係唔想要, 係驚要唔起 , 你想下, 屋企有老公, 仲出來向其他男人示愛, 可能自己唔係唯一一個. 雖然食得唔好浪費, 但...... .

話時話, 點解而家d婦人愈來愈開放, 有老公同仔女仲四處示愛? 真係咁渴????

真係咁渴???? >>> 比你笑鬼死呀 .

口渴....., 幫唔到佢啦 :lol

大宅

原文章由 RAA 於 07-12-18 15:23 發表

你同樓主應該係同道中人 :lol .

唔係~
我唔會放棄自已屋企人,同破壞人家庭幸福...
但我明白,
愛上另一個唔係自已能夠控制嘅!ok!

珍珠宮

原文章由 ysly3 於 07-12-19 17:04 發表

唔係~
我唔會放棄自已屋企人,同破壞人家庭幸福...
但我明白,
愛上另一個唔係自已能夠控制嘅!ok!

唔認同 ! 所以唔明白 .

大宅

原文章由 RAA 於 07-12-20 18:36 發表

唔認同 ! 所以唔明白 .

解釋唔倒! 或者你試下...

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至