網購天地

跳至
[淘寶] 布衣櫃

首頁

尾頁

男爵府

牛津布衣柜 全密封简易布衣柜 双人布衣柜 实木衣柜特价衣橱 http://tb.cn/i/yEtRZq?ut_sk=1.Ul ... Copy.Page_ShareItem
我冇睇尺寸淘多咗一個,有興趣可pm我!

333s  nice.  發表於 14-8-6 17:21

大宅

回覆:布衣櫃

how much?
邊度交收?

09/20 4w - 胎囊 4mm
09/27 5w - BB 2mm
10/08 7w - BB 1.16cm, 見到閃閃
11/14 13w - BB7.3cm, 頸皮1.6cm
11/25 15w - 照到係B女 ^^

男爵府

回覆 000585 的帖子

90元,我本身住屯門,可西鐵線交收

大宅

請問咩尺寸

琥珀宮

2020勳章

牛津布衣柜 全密封简易布衣柜 双人布衣柜 实木衣柜特价衣橱

冇睇尺寸....? how come?

產品上 details show
大号衣柜尺寸:宽130cm*深45cm*高170cm——
特大号衣柜尺寸:宽150cm*深45cm*高170cm——

看圖 知呎寸.

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。  

討厭衣来伸手 ,  饭来张口者 , 伸手党者。及想攻擊性就別討論交流吧。

男爵府

回覆 000585 的帖子

濶150深45高170,係特大號嚟

大宅

回覆:333s 的帖子

電話睇唔到尺寸,樓主亦無講咩號

大宅

太大 thx

琥珀宮

2020勳章

000585 發表於 14-9-5 21:23
電話睇唔到尺寸,樓主亦無講咩號

電話睇唔到尺寸... 还來0甘q煩?

都係用 電腦 購物 好d 哦...

000585  關你咩事呢  發表於 14-9-5 22:42
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。  

討厭衣来伸手 ,  饭来张口者 , 伸手党者。及想攻擊性就別討論交流吧。

首頁

尾頁

跳至