親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

THX~

珍珠宮

回覆 organizer 的帖子

我地5pm機, 3點到機場, 有好多, 買了兩個。

象牙宮

除非你太夜唔係,都唔洗訂.
前幾日有人開post 佢買的有昆蟲呀 !

公爵府

點訂呢?? 因為我零辰1點機, 應該10點-11點先到機場
雖然上網見佢收1點, 但係都好擔心無得買
唔知有無JM有搭過呢個時段分享下

子爵府

回覆 bb081090 的帖子

我都係SCOOT 機呀, 好夜先到機場, 所以想知洗唔洗訂

子爵府

mercurycc 發表於 14-7-30 12:11
除非你太夜唔係,都唔洗訂.
前幾日有人開post 佢買的有昆蟲呀 !

但係手信...都要買...

公爵府

organizer 發表於 14-7-30 16:04

我都係SCOOT 機呀, 好夜先到機場, 所以想知洗唔洗訂
如果唔係係T1或T3買左先番T2,最衰T2偏偏要出左境先買到,
如果到時先無真係唔知點算

男爵府

回覆:請問T2 果間班蘭CAKE 呢水唔水訂

唔洗

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

打電話訂都得架, 又唔洗比錢住, 攞先比錢, 點解唔訂呢?? 我就落機行去訂, 順便買幾件散的比個仔食住過關 ^^

Changi Airport Terminal 2
Departure/Transit Lounge Central
#026-078
Tel: 6546 9835
Business Hours: 6am - 1am Daily
棉花爸...棉花媽...棉花糖(BB糖)...

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

雖然話多人買,但我見佢都有好多貨係度

子爵府

回覆 棉花糖媽媽 的帖子

thxthx, 請問SCOOT 落機係T1定T2?

棉花糖媽媽  T2  發表於 14-7-31 13:50

大宅

回覆:organizer 的帖子

T2

子爵府

回覆 mrswhat 的帖子

THX!!
咁即係一落機就去訂
咁想問呢, 可唔可以用CREDIT CARD 比錢架?

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

其實唔洗專登行過去訂, 打電話去訂都得.......... 只不過我仔超級中意食斑蘭蛋糕, 所以我先行去買兼順便訂埋
至於可唔可以用credit card, 我唔清楚呀~ 我比現金的 ^^
棉花爸...棉花媽...棉花糖(BB糖)...

大宅

我剛去完回來, 不用訂, 即買即有, 我們即時共買了7個呀.....

大宅

我剛去完回來, 不用訂, 即買即有, 我們即時共買了7個呀.....

子爵府

回覆 happyaxe 的帖子

比唔比用CREDIT CARD 呀??

大宅

我之前也是搭Scoot,不用訂,有很多存貨的!

大宅

我們用cash呀, 沒有留意可否用credit card

公爵府

回覆:請問T2 果間班蘭CAKE 呢水唔水訂

我剛用visa 買咗,而且坐scoot 嘅回程都見仲有好多可以買。

organizer  THXTHX!!  發表於 14-8-4 15:12

首頁

尾頁

跳至