烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

上堂整的"聖誕朱古力屋"

"Christmas Lollipop Kit"

更多相片&製作過程,請click:
http://hk.myblog.yahoo.com/petit_relaxinggarden/article?mid=2749

珍珠宮

好媽媽勳章

哎呀! 頭先才剛在蛋糕材料店買了兩個聖誕糖公仔準備做蛋糕的裝飾. 如果早d見到呢個post, 就索性買呢盒lollipop kit自己玩, 玩完又可以做蛋糕的裝飾, 以每個公仔的價錢計落可能仲平過買糖公仔.:lol:
好想放工去city super睇下. (之前見pooh_pooh的薑餅屋是在city super買, 相信呢個kit set都應該係)

大宅

係呀, 做蛋糕裝飾都得架!~
都係city super買...
但係銅鑼灣果間好似賣晒 (又或者放左去第二邊??) 總之我見到唔喇..

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 Pooh_Pooh 於 07-12-17 19:18 發表
但係銅鑼灣果間好似賣晒 (又或者放左去第二邊??) 總之我見到唔喇..

尋晚在沙田間city super都唔見:-| , 要"明年請早"了.

Pooh_Pooh,
我在你的blog rosy bear鏡子那篇(12月16日)有一則留言呀, 有時間請留意睇下吖. :mrgreen:

[ 本文章最後由 amypekkle 於 07-12-18 11:29 編輯 ]

大宅

上個月有好多款聖誕小食賣架, 早排已經唔見晒...
我仲買左一款X'MAS MUFFIN, 個樣睇落都幾得意, 仲未整咋..

我睇左你的留言呀!!!~ 多謝你呀!!~
個模好得意~~ :loveliness:

首頁

尾頁

跳至