親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:BBG1 的帖子

working day wor 妳系咪send 去呢度
[email protected]

公爵府

親子王國15週年勳章

回覆 MangoCake81 的帖子

Sent了幾次,次次有覆,但今次無覆,故打長途,即刻搞掂.

別墅

引用:Quote:原帖由+Erikalam422+於+14-07-31+發

原帖由 heilok 於 14-08-01 發表
喺咪扣d 門票費?
Yes ar,門票費用

大宅

大卷草子 發表於 14-8-1 23:12
我經hotels.com book房嘅,我send email問佢,可以有呢個優惠,佢send左張form俾我,填左訂房資料,信用咭 ...
在agoda.com訂 $15xx/night, preimum theme

大宅

MangoCake81 發表於 14-8-2 15:23
working day wor 妳系咪send 去呢度
<a href="mailto[email protected]">[email protected]
原來要SEND 這個email, 可能之前send 去[email protected]
所以買唔到
thanks!

大宅

回覆:Legoland 2 day combo

唔好意思
想請教大家

我早幾日係官網book左2晚hotel同買左2day combo
但而家想更改遲一天入住
係咪唔會另收費?
同埋我用信用咭booking,係咪到check in付款?

經官網買2 day combo係咪有優惠?

我見佢show馬紙490(二大一細)

大宅

環保接龍勳章 畀面勳章

ypychung 發表於 14-8-3 00:24
在agoda.com訂 $15xx/night, preimum theme

大宅

環保接龍勳章 畀面勳章

我要2千幾一晚,你咁個價咁抵,唔知有冇關係呢?!

男爵府

回覆 ypychung 的帖子

我在官網訂房,再在出發前10天在訂房booking上加2day combo,夾175小140馬幣我同行朋友在官網訂房,去到先買,價錢一樣
2day combo 可以自由出入兩個樂園
我第一天去water park ,換泳衣後,準備玩滑水梯
點知雷暴...,同落大雨
跟著去食午餐。之後入theme park 玩,撐著傘,跟住個天色漸好
第二天,小小毛毛雨,一時前玩水,午飯後玩theme

2day combo 可9:30入theme park

男爵府

回覆 lovelymbbb 的帖子

入住時刷卡

男爵府

490 原是1day combo 兩大一小的門票價現在也是490可以買到2day combo

大宅

引用:回覆 lovelymbbb 的帖子入住時刷卡

原帖由 wyh:) 於 14-08-03 發表

入住時刷卡
For tickets 酒店是否只收咭?如是签什麼咭較好?比馬弊得嗎?

男爵府

回覆 RalphYuki 的帖子

我簽master card應該馬幣現金都得
佢都收新加坡幣

大宅

wyh:) 發表於 14-8-3 03:15
回覆 ypychung 的帖子

我在官網訂房,再在出發前10天在訂房booking上加2day combo,夾175小140馬幣我同行朋 ...
Thanks for your useful info!

首頁

尾頁

跳至