嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

民房

各位媽咪, bebe dream 係將軍澳東港城開左間新舖呀... 係2樓 237A舖, 方便住係將軍澳附近既媽咪呀....

而家全線5間分店都做緊特價呀.... 低至半價.... 會員買野好多都有8折, 如果係會員就一定收到郵件通知!!!

combi 車仔, bfree 奶樽, emide 蒸汽煲 , toyroyal 玩具,
firstteeth 牙膏, samsonite 媽咪袋都有8折,
avent , mustela 同chuchu 有9折....

特價做到12月23號呀....

如果想買聖誕禮物比小朋友, 佢地5間分店仲有個toy fair, 12月1至12月31日, 玩具有85折..... 有個toyroyal 火車玩具有半價呀.... 仲有個可以吹熄蠟燭既蛋糕, 幾好玩架...

有野買就快d去買啦..... :loveliness:

大宅

做緊宣傳呀,?-( ?-(

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 oojj 於 07-12-20 16:44 發表
做緊宣傳呀,?-( ?-(

哈哈....好流暢嘅廣告 不過都多謝通知(我係會員, 但未收到通知)...

男爵府

仲有三日,要買就要抉
原文章由 Tamama1111 於 07-12-20 16:34 發表
各位媽咪, bebe dream 係將軍澳東港城開左間新舖呀... 係2樓 237A舖, 方便住係將軍澳附近既媽咪呀....

而家全線5間分店都做緊特價呀.... 低至半價.... 會員買野好多都有8折, 如果係會員就一定收到郵件通知!!!:victo ...

侯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 Tamama1111 於 07-12-20 16:34 發表

而家全線5間分店都做緊特價呀.... 低至半價.... 會員買野好多都有8折, 如果係會員就一定收到郵件通知!!!:victo ...

正,睇黎東港城開左好多新鋪喎~23號前要去睇下先得:mrgreen:

子爵府

畀面勳章

但係我覺得佢減得嚟都係貴!

大宅

Thanks for sharing~

別墅

我都係會員, 斬未收到通知喎

原文章由 牛精仔 於 07-12-20 16:59 發表

哈哈....好流暢嘅廣告 不過都多謝通知(我係會員, 但未收到通知)...

大宅

我尋日去左海港城嗰間, 有個sales 衰到死, 問佢d帽仔有無discount, 佢答有, 再問佢有幾多discount, 佢竟然答我:7呀8呀咁啦... :tongue:
我老公聽完即走

洋房

Thanks for sharing too, I am going to buy some toothpaste and accessories for my daughter.

珍珠宮

畀面勳章

有冇好心既mami可以比個membership no. 我一用呀??? 唔該唔該!!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

combi booster seat have discount or not
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至