親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有無去過呢個金沙城搞嘅工作坊呢?有無comments? 或者有無食過夢工場個早餐buffet呢?諗緊去唔去好,謝謝!

男爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

我想訂維京大餐, 不過已full, 好失望啊

大宅

回覆 berrymama 的帖子

早餐方面本人覺得不值,1.5小時內要吃自助早餐又影相,超忙。那裡的工作人員態度又不佳,影相要排隊,每個家庭限一張。
部份卡通人物會走到你附近影,但你在毫無準備的時候要馬上影,如果你剛剛出去拿食物就影不到。
大會有攝影師會晒埋相比你買,看見好多搞笑的相,很多人個嘴都很髒,或有食物!!!!
場地布置沒什麼特別,食物除了熊貓包比較可愛外,毫無特別,味道一般。這個價錢,那樣質素,不值!

如果為了跟卡通人物影相,其實等巡遊的時候都影到。免費添!

「馴龍記」工作坊首先做帽子(塗顏色),然後影3D 相(自備相機),跟著簡單紋身/化妝,然後拿武器拍幾下,跟住拋3個圈,跟住排隊同條龍影相(只限小朋友,家長不能合照),完成!派證書。 全程45分鐘。

大宅

回覆:月亮BB 的帖子

多謝哂你詳細嘅回覆!

侯爵府

引用:回覆+berrymama+的帖子早餐方面本人覺得不

原帖由 月亮BB 於 14-08-04 發表
回覆 berrymama 的帖子

早餐方面本人覺得不值,1.5小時內要吃自助早餐又影相,超忙。那裡的工作人員態度又 ...
我食dinner,多早餐半個鐘,但都係好忙
同感係dreamworks工作人員唔友善,一張枱兩個人又係一張,7個人又係一張

我上枱影個d係排兩次先影得似樣,仲要dreamworks既人唔幫客影,酒店職員又唔係附近時,又叫後面個客人影,都幾離譜

月亮BB  工作人員唔友善100%agree  發表於 14-8-6 01:07

伯爵府

畀面勳章

引用:請問有無去過呢個金沙城搞嘅工作坊呢?有無

原帖由 berrymama 於 14-08-03 發表
請問有無去過呢個金沙城搞嘅工作坊呢?有無comments? 或者有無食過夢工場個早餐buffet呢?諗緊去唔去好,謝 ...
我去食dinner biffet又覺得ok,因為食左陣已經飽,但個仔就好開心,首先我個仔係未睇過當中任何一個卡通人物既電影。但都好開心好興奮,去完一次仲同我講下要食早餐唔食dinner,可能佢以為唔同吧!我覺得小朋友開心就值得!

首頁

尾頁

跳至