跳至

首頁
12345...7

尾頁

公爵府

畀面勳章

我想識番d天水圍/元朗/屯門o既0606mami, 得閒一齊tea下啦~~:loveliness:

複式洋房

我係天水圍媽咪喔~~^^
細粒B妹起2006年6月30日出世喇~~起屯門醫院出世GA~~ 柔柔豬起2007年3月2日出左牙牙喇~一次出兩隻tim! 叻叻柔柔小館

男爵府

hehe~ 我都係你想搵嘅人

原文章由 chatyan83 於 07-12-21 13:26 發表

DAY 1: 3.37KG,DAY 4: 3.35KG,DAY 5: 3.47KG,
DAY 8: 3.52KG,DAY 16:3.81KG,DAY 38:5.11KG,DAY 42:5.5KG,day 44: 5.86kg,2M4D 6.69KG,

公爵府

畀面勳章

我都係天水圍架, 你地住天水圍邊度呀??

男爵府

我住流浮山

原文章由 callyclaire 於 07-12-22 00:19 發表
我都係天水圍架, 你地住天水圍邊度呀??

DAY 1: 3.37KG,DAY 4: 3.35KG,DAY 5: 3.47KG,
DAY 8: 3.52KG,DAY 16:3.81KG,DAY 38:5.11KG,DAY 42:5.5KG,day 44: 5.86kg,2M4D 6.69KG,

公爵府

畀面勳章

原文章由 mslo 於 07-12-22 10:23 發表
我住流浮山

yee, 咁你都幾近我喎~~我住廈村架~

男爵府

你洗唔洗返工,得閒一齊玩丫

原文章由 callyclaire 於 07-12-22 11:12 發表

yee, 咁你都幾近我喎~~我住廈村架~

公爵府

畀面勳章

原文章由 mslo 於 07-12-22 11:36 發表
你洗唔洗返工,得閒一齊玩丫

我冇番工lu~~ 好呀, 得閒一齊玩啦!! 我成日都唔知有咩做~~ 你有對孖b喎, 你湊得掂嘛?

男爵府

我有返工的,要我湊孖b我會痴線的,得閒星期日我哋約出嚟玩丫,我最仲意帶亞囡去天水圍公園仔

原文章由 callyclaire 於 07-12-22 12:05 發表

我冇番工lu~~ 好呀, 得閒一齊玩啦!! 我成日都唔知有咩做~~ 你有對孖b喎, 你湊得掂嘛?

公爵府

畀面勳章

原文章由 mslo 於 07-12-22 12:25 發表
我有返工的,要我湊孖b我會痴線的,得閒星期日我哋約出嚟玩丫,我最仲意帶亞囡去天水圍公園仔

你係咪住村屋架?
你1個帶唔帶到2個出街呀??

大宅

晴晴藍藍小天地[img align=right]http://lilypie.com/pic/060814/rHZZ.jpg[/img]

公爵府

畀面勳章

原文章由 idaandho 於 07-12-22 16:24 發表

你住天水圍邊度呀??

大宅

原文章由 callyclaire 於 07-12-22 23:40 發表

你住天水圍邊度呀??

天恆
星期6同日就去天耀.天瑞
晴晴藍藍小天地[img align=right]http://lilypie.com/pic/060814/rHZZ.jpg[/img]

公爵府

畀面勳章

原文章由 idaandho 於 07-12-23 08:12 發表

天恆
星期6同日就去天耀.天瑞

天耀好近我呢~

男爵府

我係住村屋的,我一個人帶唔到兩個囡出街,因為佢兩個好曳,係 NON-STOP 那一種,所以要同其它人先可以帶佢哋出街

原文章由 callyclaire 於 07-12-22 12:31 發表

你係咪住村屋架?
你1個帶唔帶到2個出街呀??

公爵府

畀面勳章

原文章由 mslo 於 07-12-25 12:12 發表
我係住村屋的,我一個人帶唔到兩個囡出街,因為佢兩個好曳,係 NON-STOP 那一種,所以要同其它人先可以帶佢哋出街

我都係村屋呀~~ 如果要我1個湊2個b出街, 我只係可以去d 好近o既地方囉~~ 我咁耐都係試過1次咋...其他時候都要同老公一齊出先得~~

男爵府

你一個細嘅就可以一個帶兩個︳但係我對孖囡咁曳,一定好似甩繩馬騮咁,周圍走,所以咁耐我都唔敢一個帶兩個出街。就算係屋企,我一個睇兩個都唔掂呀,真係好怕佢哋

仲咩放假都唔出街呀?我 UPDATE 完亞囡個 BLOG 而家洗頭出街喇,HAVE A NICE CHRISTMAS!

原文章由 callyclaire 於 07-12-25 12:59 發表

我都係村屋呀~~ 如果要我1個湊2個b出街, 我只係可以去d 好近o既地方囉~~ 我咁耐都係試過1次咋...其他時候都要同老公一齊出先得~~

[ 本文章最後由 mslo 於 07-12-25 13:04 編輯 ]

公爵府

畀面勳章

原文章由 mslo 於 07-12-25 13:01 發表
你一個細嘅就可以一個帶兩個︳但係我對孖囡咁曳,一定好似甩繩馬騮咁,周圍走,所以咁耐我都唔敢一個帶兩個出街。就算係屋企,我一個睇兩個都唔掂呀,真係好怕佢哋

仲咩放假都唔出街呀?我 UPDATE 完亞囡個 BLOG 而家洗頭出街 ...

係呀, 我大女都成日周圍走...真係幾麻煩架~~ 你仲要2個添~~
我都仲未諗到去邊好呀~~

MERRY CHRISTMAS呀!

男爵府

我昨晚巳想同囡囡去街,但食完飯巳9點幾,所以今日先去囉,唸著而家去飲茶茶,一陣返嚟食粥粥,跟著七點左右就去屯門巿廣場影吓聖誔相,因為唔想去今多人太迫嘅地方,但係又想比佢哋感受吓聖誔氣氛喎 有無興趣今晚一齊去行吓呀

原文章由 callyclaire 於 07-12-25 13:18 發表

係呀, 我大女都成日周圍走...真係幾麻煩架~~ 你仲要2個添~~
我都仲未諗到去邊好呀~~

MERRY CHRISTMAS呀!

[ 本文章最後由 mslo 於 07-12-25 13:38 編輯 ]

公爵府

畀面勳章

原文章由 mslo 於 07-12-25 13:34 發表
我昨晚巳想同囡囡去街,但食完飯巳9點幾,所以今日先去囉,唸著而家去飲茶茶,一陣返嚟食粥粥,跟著七點左右就去屯門巿廣場影吓聖誔相,因為唔想去今多人太迫嘅地方,但係又想比佢哋感受吓聖誔氣氛喎 有無興趣今晚一齊去行吓呀: ...

HEHE都好架~~ 我都有諗過近近地去屯門算架喇~~ 我巨4晚都自己出左街, 但係未帶佢地出去咋~~
你會唔會用孖B車架?? 因為我今日諗住影相, 就唔想揹阿仔, 但係用孖B車如果去屯門會好麻煩..佢D路咁窄...

首頁
12345...7

尾頁

跳至