跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章

原文章由 mslo 於 07-12-31 10:15 發表
如果係海鮮批發到買會好抵食,酒樓就一般抵,叫做平過西頁,鯉魚門等等

哈哈...你識路就OK啦~下次記得帶我地去呀!

[ 本文章最後由 callyclaire 於 07-12-31 12:28 編輯 ]

男爵府

喂喂喂﹗我今日偷懶無返工呀,你去唔去天水圍公園仔玩?

原文章由 callyclaire 於 07-12-31 12:13 發表

哈哈...你識路就OK啦~下次記得帶我地去呀!

DAY 1: 3.37KG,DAY 4: 3.35KG,DAY 5: 3.47KG,
DAY 8: 3.52KG,DAY 16:3.81KG,DAY 38:5.11KG,DAY 42:5.5KG,day 44: 5.86kg,2M4D 6.69KG,

公爵府

畀面勳章

原文章由 mslo 於 08-1-3 12:34 發表
喂喂喂﹗我今日偷懶無返工呀,你去唔去天水圍公園仔玩?

哈哈..但今日得我1個, 我湊唔到佢地出去呀~~ 同埋我大女都病左...

男爵府

唔緊要丫,下次丫

原文章由 callyclaire 於 08-1-3 13:06 發表

哈哈..但今日得我1個, 我湊唔到佢地出去呀~~ 同埋我大女都病左...

DAY 1: 3.37KG,DAY 4: 3.35KG,DAY 5: 3.47KG,
DAY 8: 3.52KG,DAY 16:3.81KG,DAY 38:5.11KG,DAY 42:5.5KG,day 44: 5.86kg,2M4D 6.69KG,

公爵府

畀面勳章

原文章由 mslo 於 08-1-3 13:26 發表
唔緊要丫,下次丫

好呀!! 我都好想出去行下...唉~~
我大女又咳又勁多鼻水~

公爵府

畀面勳章

sandy,

我想問下你對孖寶幾時出世架?

男爵府

佢哋係 2006年6月出世的

原文章由 callyclaire 於 08-1-6 19:10 發表
sandy,

我想問下你對孖寶幾時出世架?

公爵府

畀面勳章

原文章由 mslo 於 08-1-6 23:17 發表
佢哋係 2006年6月出世的

我知呀!! 我問你幾多號呀? 因為好似同我女咁上下喎...我睇到你BLOG話上次去健康院, 係咪20號呀?

公爵府

畀面勳章

SANDY,

我仲想問你知唔知我地呢頭邊度可以買到2呎X2呎O個隻地墊呀? 一塊塊砌O個D喎~

男爵府

哦﹗我個囡 20/6 出世的,你個囡又係 20號 咁咪可以一齊攪生日囉

原文章由 callyclaire 於 08-1-7 02:02 發表

我知呀!! 我問你幾多號呀? 因為好似同我女咁上下喎...我睇到你BLOG話上次去健康院, 係咪20號呀?

男爵府

咁就唔知喎

原文章由 callyclaire 於 08-1-7 02:04 發表
SANDY,

我仲想問你知唔知我地呢頭邊度可以買到2呎X2呎O個隻地墊呀? 一塊塊砌O個D喎~

公爵府

畀面勳章

原文章由 mslo 於 08-1-7 09:29 發表
哦﹗我個囡 20/6 出世的,你個囡又係 20號 咁咪可以一齊攪生日囉

我囡囡19/6架~ 都可以一齊搞架~

公爵府

畀面勳章

原文章由 mslo 於 08-1-7 09:30 發表
咁就唔知喎

我搵左好多地方都冇...如果你有時出開去元朗O個D見到話我知丫~~ THANKS!!

男爵府

好呀

原文章由 callyclaire 於 08-1-7 12:14 發表

我搵左好多地方都冇...如果你有時出開去元朗O個D見到話我知丫~~ THANKS!!

別墅

Hi,

我上次係元朗同樂行"好上好"隔離間日用品舖到買左4pcs $45, 仲係winnie the pooh o黎o架

別墅

Hi 你地好 !

我囝囝6 月1 日出世, 得閑一齊出黎玩下啦, 不過我要返工(5日), 多數星期六帶佢出去玩(因工人放假)

我想帶佢去天端個室內運動場玩下(聽講幾啱佢地玩), 有冇人去過呀 ?

男爵府

我去過呀,可惜亞囡跑兩跑巳無興趣了。
囡囡都係鐘意 "SIR"滑梯多D

原文章由 mariechen 於 08-1-22 10:58 發表
Hi 你地好 !

我囝囝6 月1 日出世, 得閑一齊出黎玩下啦, 不過我要返工(5日), 多數星期六帶佢出去玩(因工人放假)

我想帶佢去天端個室內運動場玩下(聽講幾啱佢地玩), 有冇人去過呀 ? ...

別墅

Hi,
明天有無興趣去天端室內運動場玩呀

男爵府

今天不去了,我要去旺角拎利事封,明天星期日或再下星期日就可能

原文章由 mariechen 於 08-1-25 15:31 發表
Hi,
明天有無興趣去天端室內運動場玩呀

別墅

個日我都冇去呀, 因為好凍呀
我驚凍親就麻煩

等暖d先去lu

首頁

尾頁

跳至