夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

我估男人就算好好好好脾氣, 去到要爆既時候都會爆, 但好脾氣既男人就會遲 d 爆......

我老公都係燥的, 但佢對住我同個仔, 好忍耐, 算係咁.

水晶宮

我老公好好脾氣, 佢對我真係好好, 我能夠嫁到俾佢係我今生的福, 我終身最大成就係做到佢老婆, 同佢生同個精靈活潑的囝囝, 佢好多時都以我為首位, 以我感覺行先, 而且佢會俾我有種我好重要的感覺, 上個月結婚五週年佢送左一卡鑽石俾我, 其實禮物係其次, 我覺得同佢生活左咁多年佢仲對我咁上心, 咁重視我, 我覺得係最珍貴!

老公, 我愛你!

男爵府

我老公都係對我好好架,因為我係一個脾氣唔好既人,小小野都會發好大脾氣。我仲成日打電話鬧我老公,或者係屋企都係咁鬧,佢都會容忍我架,連屋企家務同湊小朋友都唔洗我做。嫁到呢個老公係我呢一生既成就,老公我愛你呀!

大宅

原文章由 木馬 於 07-12-23 11:47 發表
成日見到D留言都係數C6黑面臭脾氣,
有無人個C6好好脾氣??

我老公好好脾氣,
由識佢到結婚成十年都未見過佢發脾氣!
通常發脾氣嗰個都係我

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 NICNICMAN 於 07-12-23 13:34 發表

我老公好好脾氣,
由識佢到結婚成十年都未見過佢發脾氣!
通常發脾氣嗰個都係我

me too

禁止訪問

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

我老公都好好脾氣,好少罵人,同佢10年了,罵我都只係2次,我們好少嘈交,因為大家時時都有溝通,對罵的情況自然好少,這2次都是因奶奶湊仔仔問題而發生的,後來有了共識,已不會再為奶奶嘈了,我們都不喜歡嘈交,因為知道這樣是解決不了問題,好興幸找到一個明事理的老公,大家都會用討論方式解決問題。

超級版主

超級版主

有,自己

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我老公都好好脾氣
我又係d勁臭脾氣既人,成日好小事都發脾氣
同佢嗌交嘈起上黎我都唔係人咁品
但係佢都頂得我順,咁耐以黎我只係見過佢發兩次脾氣
我諗我再搵唔到一個好似佢咁好脾氣,對我又好好同咁錫我既男人

大宅

我老公都好好脾氣,個個朋友都話佢冇脾氣架!

大宅

我老公對住我就好好脾氣
其他人就睇情況,起碼唔會比人踩都唔出聲
但一定唔會亂發脾氣同埋無理取鬧

大宅

我覺得老公好唔好脾氣係其次, 如果自己係一個好易發脾氣既人, 就要檢討一下...

以前我係一個好易忟憎既人, 小小野都忟一大餐, 我老公通常都唔出聲, 我以為冇問題, 差不多10年都係咁相處... 之後有事發生後, 大家傾返, 原來佢一路都係忍讓我, 唔係接受我既脾氣, 我即時覺得佢好委屈, 咁多年黎原來都唔係咁開心, 我自己個心都好唔舒服, 跟住同佢講如果以後我再發脾氣要提醒我, 而我自己系呢幾年都收歛左好多, 所以大家都生活得開心左...

各位, 千期唔好"有風洗盡理".... 佢任你發脾氣佢唔係一定開心, 多d體諒老公, 佢會錫你更多!!!

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我c6對我都算好脾氣, 次次都係我罵佢, 因為我性格火爆, so好多時佢都唔出聲扮睇tv, 我罵多2罵就停, 因為見佢好似冇反應咁。

侯爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

me too

原文章由 晞玥 於 07-12-23 15:35 發表
我老公都好好脾氣
我又係d勁臭脾氣既人,成日好小事都發脾氣
同佢嗌交嘈起上黎我都唔係人咁品
但係佢都頂得我順,咁耐以黎我只係見過佢發兩次脾氣
我諗我再搵唔到一個好似佢咁好脾氣,對我又好好同咁錫我既男人 ...

子爵府

好媽媽勳章

我老公都係個好好脾氣0既人,
不倫對我,屋企人,甚至乎伙記
都好有耐性,
我本是個EQ低0既人,
有時我都會俾佢感染倒,
變得無咁容易發火

大宅

我老公都係好好脾氣概人, 就係因為咁, 佢先可以係眾多追求者中突圍而出追到我。

同佢一齊20幾年, 從未鬧過交, 只有我鬧佢, 我問佢做咩要對我咁好, 佢話"愛"一個人, 係無法解釋的。

[ 本文章最後由 RoseTutoria 於 07-12-23 23:41 編輯 ]

子爵府

我老公都好好脾氣,由拍拖到結婚已經12年,我老公都冇對我發過脾氣。

男爵府

我老公又係超好脾氣既人! :loveliness:
婚禮時我講感想,我多謝媽咪爹哋肯比佢地唯一個女(我)嫁到咁遠,叫佢地唔洗担心老公會蝦我...佢地要担心既係可能我會蝦老公
之後有賓客同老公講:我地個個都好鍚Vca,當佢妹妹一樣...但我地都係担心佢蝦你多d...

別墅

我老公都好好脾氣架, 由拍拖到而家結左婚生埋個女(15年啦), 我印象中只有我發脾氣, 不過我"炎"佢"林"左d

首頁

尾頁

跳至