自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

今日對吉之島「好賞大抽獎」獎券,發現「雙人海上假期」的得獎名單上居然有多人同時俾抽中2次以上。 獎券號碼不一樣,但姓名跟身份証號碼都是同一人。 點解呢??-(

請按以下網址看看抽獎結果:
http://www.juscocityhk.com/forjuscoupdate/promotion/poster/luckydrawresult.htm

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

唉.....心照咪算囉

珍珠宮

畀面勳章

抽獎時無搞勻d飛, 就咁成疊抽, 中獎號碼有d仲係連住添

咁表示吉之島抽獎好求其囉

我都有廿幾張抽獎券忘記左無放入箱, 過左期先見到

男爵府

因為佢有幾張獎券,但同時抽中2次以上機會有有幾多百分率 呢d抽獎結果心中有數.

複式洋房

你唔講都唔知,好似唔只一個人喎,吉之島抽獎真係好求其呀

原文章由 GreyParrot 於 07-12-23 17:30 發表
今日對吉之島「好賞大抽獎」獎券,發現「雙人海上假期」的得獎名單上居然有多人同時俾抽中2次以上。 獎券號碼不一樣,但姓名跟身份証號碼都是同一人。 點解呢??-(

http://www.juscocityhk.c ...

禁止訪問

伯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

好明顯做馬啦

我有 12 張抽奬券, 睇住佢數& 撕給我的, 但當我個日對抽奬券個陣, 先發覺我雖然係有12張, 但係有一個號碼係跳左架

比上不足 ,比下有餘           願我們身體健康 ,闔家平安

大宅

5歲~~

複式洋房

有個同名同姓,但id no.唔同 law....

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

依d抽獎..一向都係做馬架啦

我地d冇關係既人..想中都幾難...偶然中張50, 100現金卷都要還神啦

子爵府

畀面勳章

所以我已經好耐都無用神係依d抽獎中!

複式洋房

員工福利掛

禁止訪問

大宅

原文章由 GreyParrot 於 07-12-23 17:30 發表

http://www.juscocityhk.c ...
我中過1次
http://www.baby-kingdom.com/index.php?uid-144212-action-spacelist-type-blog

為健康請不要再吃大量農藥的大陸菜

別墅

講真~邊個抽獎比賽冇做馬先得架~~選美都係做馬架啦~~唔洗嬲喎.....

我之前都試過帶bb去爬行比賽~~做馬做到出晒面,連d記者都話做馬....
阿彌陀佛!本人問心無愧,你作的惡果~遲早會報的,只是時辰未到而已!好自為之!

大宅

好媽媽勳章

唉~我而家咪又係,參加左明報個開心聖誕寶寶選舉,有好多朋友投左我個女,尋日本來排緊第二,同第一名都係相差幾個%,點知今日再睇,個第一名已經將我拋離廿幾個%,你話做馬做得幾離譜呀~ 大家睇下:
http://happypama.mingpao.com/htm/xmasvoting/cfm/voting3.cfm

幅相個女仔是但攞住份禮物,一d聖誕氣氛都冇,如果真係俾佢攞第一,我就真係唔咁心喇,俾第二名攞第一我都順氣d,因為而家排第二果幅個bb又真係幾可愛既!

[ 本文章最後由 小巫女女 於 07-12-24 02:23 編輯 ]
歡迎大家參觀"李家的牧場物語"李家牧場,有隻好勤力賺錢既大老鼠,一隻兇惡既大白兔,一隻成日俾大白兔鬧既馬女,一隻入左金霸王電芯既雞女,而家多左隻豬仔添呀∼

公爵府

好媽媽勳章

嚴 守 止 賺 、 止 蝕 位 , 相 信 每 個 投 資 者 都 曉 , 但 利 字 當 頭 , 確 實 知 易 行 難 。 所 以 , 希 望 大 家 , 贏 了 錢 , 開 心 之 餘 , 要 保 持 清 醒 ; 輸 了 錢 , 傷 心 之 餘 , 亦 要 保 持 冷 靜 。 懂 得 平 衡 投 資 心 態 , 也 許 是 致 勝 之 道 的 必 備 條 件 。

別墅

我都有參加抽獎,不過唔中

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

我都有十幾張獎券不過無放落抽獎箱度, 因為佢要填晒成個身份証號碼:tongue: 而家好多都淨係叫你填頭幾個號碼咋嘛!

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

咁跳左o個個號碼有無中到獎?

原文章由 TobiMom 於 07-12-23 18:17 發表
好明顯做馬啦

我有 12 張抽奬券, 睇住佢數& 撕給我的, 但當我個日對抽奬券個陣, 先發覺我雖然係有12張, 但係有一個號碼係跳左架 ...

首頁

尾頁

跳至