影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

佢間屋靚絕喇 ~~

原文章由 tkkmama 於 07-12-28 12:43 發表

agree. .每次諗起阿部寬同隻八哥狗仔都 ...華麗一族我都想睇...不過可能心情有排都未平復.... 我尼期等緊交響情人夢特別版...

水晶宮

上年睇過美味求婚, 好鍾意小出惠介
篠原涼子的花嫁厄運年, ER…….齋睇佢囉, 男角不能令我起痰, 不看也不是損失
峰女壁女, 比預期好, 還幾喜歡谷原章介和西島秀俊

朋友借了好幾套給我還未被我開封的有 :
My boss my hero
別開玩笑
初吻
頂級播音員
日版花樣少年少女
嫁個好人家

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

舊少少夏季有幾套好睇

鬼嫁日記2 ~ 觀月亞里沙
美食偵探2 ~ 東山紀之
料理新鮮人~ 松本潤

男爵府

原文章由 1928mickey 於 07-12-28 21:08 發表
舊少少夏季有幾套好睇

鬼嫁日記2 ~ 觀月亞里沙
美食偵探2 ~ 東山紀之
料理新鮮人~ 松本潤

鬼嫁1&2都ok:mrgreen:

男爵府

好媽媽勳章

sp 勁好睇, 好緊張!:lol:

侯爵府

各位,

剛從日本回來見, 見到野田妹同千秋上電視遊戲節目, 千秋好嚇人,廋到塊面又'lip'又尖, 最皺紋又多又深.點睇都唔似20零歲的千秋王子:-(

(ps 我冇睇'交嚮'特別版, 酒店電視睇唔到)

[ 本文章最後由 Paris 於 08-1-5 16:48 編輯 ]
行到水窮處 坐看雲起時

侯爵府

睇緊ㄑ美食神探>都0K
日版ㄑ花樣>放棄
ㄑ求婚大作戰>
原文章由 Paris 於 08-1-5 16:44 發表
各位,

剛從日本回來見, 見到野田妹同千秋上電視遊戲節目, 千秋好嚇人,廋到塊面又'lip'又尖, 最皺紋又多又深.點睇都唔似20零歲的千秋王子:-(

(ps 我冇睇'交嚮'特別版, 酒店電視睇唔到) ...

男爵府

原文章由 bobo 於 08-1-2 11:49 發表
sp 勁好睇, 好緊張!:lol:

SP????

琥珀宮

《交響》特別版係日本播左,但我上網摷都摷唔到,等到頸都長埋。

千秋係《交響》入面都係好瘦,一睇已經知道佢係煙剷先生,佢掤牙出賣左佢。

原文章由 Paris 於 08-1-5 16:44 發表
各位,

(ps 我冇睇'交嚮'特別版, 酒店電視睇唔到) ...

大宅

原文章由 SandyKL 於 08-1-5 21:31 發表
《交響》特別版係日本播左,但我上網摷都摷唔到,等到頸都長埋。

千秋係《交響》入面都係好瘦,一睇已經知道佢係煙剷先生,佢掤牙出賣左佢。

...

不如睇住文字內容先~
http://post.baidu.com/f?kz=307071374
寛恕別人等同善待自己~
憎恨別人等同虐待自己~

男爵府

好媽媽勳章

SP = SECURITY POLICE, 依家已做左8集啦, 好似有11集架, 係 yahoo 打 sp 我諗都搵到啩

大宅

原文章由 bobo 於 08-1-7 10:02 發表
SP = SECURITY POLICE, 依家已做左8集啦, 好似有11集架, 係 yahoo 打 sp 我諗都搵到啩

交響情人夢SP得兩集~1月4日和5日做咗啦~
依家等緊有字幕版本~
寛恕別人等同善待自己~
憎恨別人等同虐待自己~

男爵府

好媽媽勳章

我唔係講交響情人夢SP呀, 我係講緊另外一套劇叫 sp 呀, 我諗你搞錯左

大宅

原文章由 bobo 於 08-1-7 15:31 發表
我唔係講交響情人夢SP呀, 我係講緊另外一套劇叫 sp 呀, 我諗你搞錯左

噢~失禮哂
寛恕別人等同善待自己~
憎恨別人等同虐待自己~

翡翠宮

今天超開心, 看了"交響情人夢"的sp, 共兩集, 但translated的只有第一集, 好心急在等lesson 2

琥珀宮

a961115,

睇左文字版,唔該哂! 暫止住痕先,希望快d睇到特別版,頸都長埋。

原文章由 a961115 於 08-1-5 22:45 發表

不如睇住文字內容先~
http://post.baidu.com/f?kz=307071374

琥珀宮

MagDog,

一月份唔係你「休漁期」咩?因住你俾人捕獵喎。:mrgreen:

原文章由 MagDog 於 08-1-7 23:44 發表
今天超開心, 看了"交響情人夢"的sp, 共兩集, 但translated的只有第一集, 好心急在等lesson 2

寶石宮

你去豬豬樂園搵下會有,.......

原文章由 SandyKL 於 08-1-5 21:31 發表

...

翡翠宮

For 想online 看"交響情人夢sp"的朋友, check it out. :-P
不過, 只有lesson 1, lesson 2 還未有. 一集有2 hrs 的..

http://v.youku.com/v_show/id_cd00XMTU1ODUzNTY=.html

翡翠宮

sandykl,
yeah....但這套是本人超愛, 昨日有了, 看了一次, hubby回來, 又陪他看多一次, 我hubby, 他知道只有翻譯了的lesson 1 available, 他叫的連未翻譯的lesson 2都一齊看. 我就說"calm down, 初多媽de".. 他比我還心急..

原文章由 SandyKL 於 08-1-8 01:41 AM 發表
MagDog,

一月份唔係你「休漁期」咩?因住你俾人捕獵喎。:mrgreen:

首頁

尾頁

跳至