家事百科

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 有無媽咪買?Osim部Genie乾蒸氣清潔系統?

bullbull ~ 新同舊model 佢話個分別係電用小d同出蒸氣強d,雖然無得睇舊model,但我覺得分別不大。

大宅

bbho,

唔該晒,等我好番D會過去睇睇!
妹妹七個幾月,重21磅

男爵府

我剛今天係西田今左舊model 1102(我都唔知有新model),做特價$1888, 如果有西田visa再95折$1793.6。

我想問下己經買左係媽咪,你地如果用來燙衫會點燙架?乾洗又會點做?效果如何呢?同埋知唔知可唔可以steam放食物既用品呢?

大宅

Re: 有無媽咪買

今日走左去sogo睇過,而家心大心細諗緊好唔好買?事關我屋企近海,已經好潮濕,如果用埋哩部機會唔會濕上加濕同埋會容易發「MO」呢?請大家比D意見我啦!同埋想問係唔係去廚房污積唔駛須要加任可清潔濟已經可以洗得好乾淨?例如:抽氣扇、油笠笠櫃身

妹妹七個幾月,重21磅

大宅

Re: 有無媽咪買

Ms M
我都睇過 Filter Queen demo 吸塵機&空氣淨化器 ..
吸塵機我就唔考慮啦,但部空氣淨化器好似好好咁,佢話用咗後,問屋會少d DUST WOR 你有乜意見呀?

另外有冇人買咗Filter Queen 的空氣淨化器 ,得唔得呀?比d comment ar

幫我做demo個 sale 都幾好,又有迫我買...如果你們都有興趣, 可以pm 你的電話比我,叫佢做吓demo.....
(我係冇利益的..只係個sale問我有冇人refer)

男爵府

大廚勳章

我今天都在西田買了一部,西田咭$1793.6,仲送了$50西田禮券,及三次抽獎.其實想買好耐.
部機多數都是菲菲用多,希望佢唔會快用懷啦!

男爵府

有無媽咪可以send部機張相比我睇呀.
我既email係 [email protected]
麻煩哂!!!
[img align=right]http://mud.mm-a7.yimg.com/image/3857997831[/img]

大宅

atta,

部機個樣係咁架!
妹妹七個幾月,重21磅

男爵府

大廚勳章

e 我口個部唔係這樣的.這個是否新MODEL.
今日同個菲菲一同學用這機清潔,好好用,起碼用少好多水,洗TOILE時平時她要擦好耐,但同佢一用時現真是好快就起到D黑色一點點,同埋D玩具可以日日叫佢STEAM下佢,仲有鞋低每日都會叫佢STEAM一次清潔,好方便,最好就是唔洗清潔濟,可免去洗唔清的問題.GOOD!

大宅

wwc,

張相個部係最新model呀。我都打算買部,而家正等我老公幫我問下代理可唔可以比街價再平D比我。
聽完你咁講,我都好心急想快D買!
妹妹七個幾月,重21磅

男爵府

thankyou thank you
[img align=right]http://mud.mm-a7.yimg.com/image/3857997831[/img]

民房

我想問相中就是你們所講 Sogo 及西田賣嗰部,是否有Sales上門講解,可否pm給我

複式洋房

唔知sogo展消會完了未呢???
聽完都心大心細,想買部吸床"肉"d蟲"門"

大宅

今日去過 sogo,已經做完展銷會。原價$2780,做緊特價$2500。
妹妹七個幾月,重21磅

大宅

特別消息,今日我老公再同總代理傾過價錢,佢地願意再減清水過瀘系統吸塵機。現在價錢更改如下:
1.蒸氣清洗機 $2250 (包送貨) 配件包括:1個刷子、一個手動玻璃刮、一個洗擦地掃、兩支接駁管
2.清水過瀘系統吸塵機 $3300 (包送貨) 配件包括:2m長吸管隨著軟手柄、扁咀吸扒、椅墊手吸扒、保護馬達過濾器、HEPA plus 過濾器

由於我自已好想買哩隻牌子蒸氣清洗機,而咁o岩我老公公司都有幫開Karcher訂貨所以就幫我問可以用批發價買蒸氣清洗機04年新款(SC-1122)及清水過瀘系統吸塵機(K-5500)。到而家主要係想知道有冇媽媽都想買以上兩部機呢?咁大家就可以group埋一齊用批發價買喇。

截止日期係: 25-4-04

Sogo價:
1.蒸氣清洗機,原價$2780,現特價$2500,批發價:$2250(必須訂五部或以上)
2.清水過瀘系統吸塵機,原價$4950,現特價$3942,批發價:$3500(必須訂五部或以上)

不包送貨,只限旺角區取貨
有興趣者請email以下資料給我 
1.BK Name
2.real Name
3.Tel no.
4.購買型號:(1)蒸氣清洗機 或 (2)清水過瀘系統吸塵機
我的email address: [email protected]

如果想睇示範,可以到Sogo 10/F電器部,九龍區我就唔係咁清楚,但聽講西田都好似有得睇示範。

***我並唔係哩間公司sales,只係我自已都好想用平D價錢買到部機先問下大家有冇興趣一齊買,唔好誤會呀!***

(1) 蒸氣清洗機04年新款(SC-1122):用於廚房爐頭、抽油煙機、抽氣扇、浴室洗臉盆、浴缸、抽水馬桶、地板、梳化、傢俬、玻璃、將皺起衣物回復平滑、汽車座駕

(2)清水過瀘系統吸塵機(K-5500)

妹妹七個幾月,重21磅

男爵府

我尋日都係西田買左部old model呀.本身要21xx.咁我地係度心思思又問個sales幾時先再有折.佢竟然問我肯唔肯定要.如果係佢就打電話去問可唔可以做一部1888.咁我地就話ok啦.之後就買左喇.跟住我仲有人想買.都已經無呢個折喇.
不過用呢部機都幾倦架.手都軟埋.

複式洋房

atta:

效果理想嗎???用了多久呢???手都軟埋!!!

bullbull:

我有興趣,不過折完都覺貴嫁,去睇吓demo先!!
請問是否比現金/可以比支票呢???要自己搬運呀??幾kg???

大宅

Nov媽媽,

係呀!你睇左示範先,覺得好先買啦!其實你只係入錢去我戶口,用現金或支票都冇所謂。我睇個package,都唔算好大盒,可以上到巴士,幾重就真係唔多清楚。
由於我係直接向代理訂貨,所以佢地會直接送到我老公公司,代理係唔會好似百貨公司咁逐個逐個送貨去你地指定地址。或者我再搵下送貨公司,睇下佢地收幾多錢先送貨。到時再話你知。
妹妹七個幾月,重21磅

男爵府

BullBull,

請問吸塵機是否包括所有配件, 有幾多件?其實Karcher與osim比較, 邊個好d?

大宅

wksin,

唔好意思呀,我都冇數過總共有幾多件配件喎,不如你有時間過去Sogo 10/F睇下Demo,咁你會清楚D架。
以我個人意見,osim太多廣告喇,我買佢地部機就等於比左好多錢係廣告費。我想買Karcher係因為哩隻牌子係有ISO 9001,同埋o係外國好多航空公司都買黎清洗飛機,香港好多街市都係買哩隻牌子清洗架,佢地都唔會用osim。再加上係BK見到好多媽媽都極力推介,所以我會更有信心。

***講左咁多個人意見後希望你唔好以為我係哩間公司sales,我自己先後問過好多朋友同BK媽媽介紹,又上過網睇資料,又實地睇示範,試過覺得幾好先問下大家有冇興趣一齊買,我最怕係比人誤會賣廣告。***
妹妹七個幾月,重21磅

首頁

尾頁

跳至