自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

嘩, 我老公同你老公一定係孖生兄弟

原文章由 臭吉媽咪 於 07-12-25 21:43 發表
哇…大把…
1.睡前唔刷牙
2.塊面乾燥到爆都唔搽野…仲要抓到流晒血…
3.個咀乾到出血都唔搽野…
4.成日撩鼻屎…嘔…:tongue:
5.成日唔睬人…問親佢野,淨係識答:唔… ...

禁止訪問

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

你老公同你玩咩遊戲唔投入
原文章由 臭八婆 於 07-12-30 14:27 發表

2.同我玩嘅時候唔投入,死罪

禁止訪問

琥珀宮

原文章由 臭八婆 於 07-12-30 14:41 發表

冚棉胎丫
潛烏龜都好好玩:mrgreen: :mrgreen:

禁止訪問

禁止訪問

琥珀宮

原文章由 臭八婆 於 07-12-30 14:53 發表

我鍾意玩鋤大D多d
我而家鐘意玩uno

禁止訪問

複式洋房

原文章由 哈兒 於 07-12-25 20:57 發表
有時早上唔刷牙

http://www.smileycentral.com/sig.jsp?pc=ZSzeb098&pp=ZNxmk570YYHK

一有錢就請D朋友飲茶食飯,借錢比人洗.

別墅

原文章由 PANGPANGCHUNG 於 07-12-25 21:40 發表
希望老公唔會再响個被竇裡面放屁

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

太 太 們 狂 數 老 公 惡 習

結 婚 前 甜 甜 蜜 蜜 , 結 婚 後 大 家 意 見 多 多 , 在 很 多 太 太 心 目 中 , 枕 邊 人 總 有 點 壞 習 慣 看 不 過 眼 , 網 民 「 哈 兒 」 就 不 吐 不 快 : 「 你 老 公 有 乜 壞 習 慣 ? 你 希 望 佢 改 。 」
「 phoebelamlam 」 率 先 道 : 「 有 時 早 上 唔 刷 牙 」 ; 「 kerkermui 」 加 上 一 句 : 「 有 時 又 唔 睬 人 , 又 黑 面 , 唔 知 想 點 , 問 佢 意 見 時 唔 出 聲 , 但 係 轉 頭 又 嬲 」 , 「 PANGPANGCHUNG 」 比 較 可 憐 : 「 希 望 老 公 唔 會 再 響 個 被 竇 面 放 屁 。 」

「 成 日 撩 鼻 屎 」「 臭 吉 媽 咪 」 越 數 越 嬲 , 大 罵 其 夫 「 成 日 撩 鼻 屎 」 、 「 塊 面 燥 到 爆 都 唔 搽 … 仲 要 抓 到 流 晒 血 。 」 「 sapphire 」 的 丈 夫 則 被 太 太 批 評 : 「 書 不 離 手 , 我 就 係 唔 鍾 意 咁 , 因 為 佢 連 同 個 囝 落 街 玩 單 車 都 要 拎 住 本 書 。 」
太 太 們 , 男 人 就 是 不 羈 一 點 嘛 ! 這 些 問 題 在 男 人 眼 中 微 不 足 道 , 卻 成 為 你 們 心 中 的 滔 天 大 罪 。 其 實 這 個 世 上 不 論 男 、 女 , 大 家 總 會 有 點 壞 習 慣 , 惟 望 各 老 婆 大 人 忍 讓 , 化 干 戈 為 玉 帛 , 家 庭 暴 力 亦 都 會 少 點 。

http://forum.baby-kingdom.c......?tid=1246136&extra=page%3D2

伯爵府

我地又見報喇!

btw, c6都係書不難手架!

[ 本文章最後由 kerkermui 於 08-1-3 07:51 編輯 ]

禁止訪問

民房

眼介差, 成日整到廁所一朕味 !!

禁止訪問

男爵府

希望佢為左健康減吓肥.......

大宅

好媽媽勳章

食煙, 希望08介煙成功

伯爵府

原文章由 PANGPANGCHUNG 於 08-1-3 09:54 發表

Oh...No....老公睇咗報紙今晚一定瘋狂放屁報仇呀!

好在我嗰件唔睇生果報架啫!

別墅

太 太 們 狂 數 老 公 惡 習

結 婚 前 甜 甜 蜜 蜜 , 結 婚 後 大 家 意 見 多 多 , 在 很 多 太 太 心 目 中 , 枕 邊 人 總 有 點 壞 習 慣 看 不 過 眼 , 網 民 「 哈 兒 」 就 不 吐 不 快 : 「 你 老 公 有 乜 壞 習 慣 ? 你 希 望 佢 改 。 」
「 phoebelamlam 」 率 先 道 : 「 有 時 早 上 唔 刷 牙 」 ; 「 kerkermui 」 加 上 一 句 : 「 有 時 又 唔 睬 人 , 又 黑 面 , 唔 知 想 點 , 問 佢 意 見 時 唔 出 聲 , 但 係 轉 頭 又 嬲 」 , 「 PANGPANGCHUNG 」 比 較 可 憐 : 「 希 望 老 公 唔 會 再 響 個 被 竇 面 放 屁 。 」

「 成 日 撩 鼻 屎 」 「 臭 吉 媽 咪 」 越 數 越 嬲 , 大 罵 其 夫 「 成 日 撩 鼻 屎 」 、 「 塊 面 燥 到 爆 都 唔 搽 … 仲 要 抓 到 流 晒 血 。 」 「 sapphire 」 的 丈 夫 則 被 太 太 批 評 : 「 書 不 離 手 , 我 就 係 唔 鍾 意 咁 , 因 為 佢 連 同 個 囝 落 街 玩 單 車 都 要 拎 住 本 書 。 」

太 太 們 , 男 人 就 是 不 羈 一 點 嘛 ! 這 些 問 題 在 男 人 眼 中 微 不 足 道 , 卻 成 為 你 們 心 中 的 滔 天 大 罪 。 其 實 這 個 世 上 不 論 男 、 女 , 大 家 總 會 有 點 壞 習 慣 , 惟 望 各 老 婆 大 人 忍 讓 , 化 干 戈 為 玉 帛 , 家 庭 暴 力 亦 都 會 少 點 。

http://forum.baby-kingdom.c......?tid=1246136&extra=p
age%3D2

首頁

尾頁

跳至