自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

請問有無人知呀?大少咳咗好耐,睇過兩個西醫都唔得,想同佢轉個中醫,有無好介紹?

珍珠宮

原文章由 2jmama 於 07-12-26 10:22 發表
請問有無人知呀?大少咳咗好耐,睇過兩個西醫都唔得,想同佢轉個中醫,有無好介紹?

官塘長春藥房個中醫我朋友睇過話 ok,但佢睇甲狀腺的!!
真係搵唔到可以去試下!!
係物華街!
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我以前氣管敏感睇過一個女中醫, 都幾好.
在牛頭角下邨11座5號, 劉xx參茸藥行.
你可以試試.

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 webjen 於 07-12-26 10:26 發表

官塘長春藥房個中醫我朋友睇過話 ok,但佢睇甲狀腺的!!
真係搵唔到可以去試下!!
係物華街!

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 sunnybon 於 07-12-26 13:20 發表
我以前氣管敏感睇過一個女中醫, 都幾好.
在牛頭角下邨11座5號, 劉xx參茸藥行.
你可以試試.

複式洋房

原文章由 2jmama 於 07-12-26 10:22 發表

你可以去馬蹄徑間工聯會睇上晝個中醫,林醫生我住深水埗ga,個仔一睇完西醫1星期後先同佢睇中醫清除d咳,3次左右okla.
又平30-40蚊左右一次連藥okga你可以試下:-P

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 pohomame2005 於 07-12-27 00:34 發表

你可以去馬蹄徑間工聯會睇上晝個中醫,林醫生我住深水埗ga,個仔一睇完西醫1星期後先同佢睇中醫清除d咳,3次左右okla.
又平30-40蚊左右一次連藥okga你可以試下:-P ...

首頁

尾頁

跳至