家庭理財

跳至

首頁
12345...8

尾頁

男爵府

好開心!我份基金賺左成2萬元!

好開心!我份基金每月供$4000,買左一年,剛收到statement,我個account total有成$65000,賺左成2萬元!

大宅

Re: 好開心!我份基金賺左成2萬元!

congratulations!! the return is almost 50%!!

男爵府

你每月供4000元都幾多喎,你唔使供樓架?你買那隻基金呀?

大宅

Cheukwing媽咪,

用左一年就有咁既成績, 好好啊!!

津小生及非牟利幼稚園園生的窮媽媽! ;)

公爵府

Congratulations!!! Could you tell us which fund you are investing? China funds, india funds or HK funds?
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

大宅

BK Milk勳章

恭喜恭喜,順便話埋比我知你同邊間行買咁正呀
[img][/img]

複式洋房

邊隻基金呀回報咁好的

民房

cheukwing媽咪,

想問你個plan 有無一年回贈?

複式洋房

你就好啦﹐不過我個份都有賺呀﹐可能大市好番D啦﹗我地星期六再傾﹐你帶唔帶個囡去呀﹖覆我呀﹗我要安排下﹐因印印已經LAY OFF 左啦﹗

洋房

話,一年有50%增長,係咪投入大部份股票基金or以亞洲為主既基金呀?
因為如果買開股票,今年點都有唔錯收穫,因為以最後果季投資恰當,都有10幾%收穫~~

大宅

Congratulations 你買那隻基金

男爵府

我買左JF THAILAND FUND, ABERDEEN INTERNATIONAL CHINA OPPORTUNITIES FUND , AHL DIVERSIFIED FUTURES, 其實我都唔係好識,係我個AGENT幫我買! :-P

男爵府

亞Bie
我個plan 有30%回贈,即4000X12MOSX30%=14400,分1200/mo,送第一年!

男爵府

diana
pls check pm!

男爵府

hI
Can you also pm the details to me, thx

複式洋房

could you mind PM the details to me ? thx

男爵府

I got it, thx

大宅

我是門外漢,請問基金如何買賣?及是否需要其他費用?多謝指教.

民房

cheukwing媽咪 寫道:
亞Bie
我個plan 有30%回贈,即4000X12MOSX30%=14400,分1200/mo,送第一年!

嘩!你就好啦,你幫邊間公司做? 30%咁多
我個間得15% 咋

別墅

I want the details too, please PM to me. Thanks!
[img align=left]http://www.enjoyalbum.net/ealbums/userpics/12708/normal_100_0005.jpg[/img]

首頁
12345...8

尾頁

跳至