自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

o岩去同仔同老公去完welcome買野喎已經拎住好多野我地2公婆!我入左去我地個座之後入升降機都幾多人不過我同老公個位係按唔到加上真係好多野拎住手~~
入面有一個50歲既女人跟住佢有2個13-14歲既小童,而令外d人都係一d唔方便按樓數既位既人~我咪對住個老女人話唔該13字,我叫左3次佢都唔按,我老公先夾埋去按囉!我見個女人好似驚死咁不停用手按住個口,對手好得閒o家都唔按,佢自己按左啦~~~
我因為出先過佢,我一出既時候佢 出聲話我點知你叫邊個喎,我頂你你又出聲話我!!!!我識你叫咩名咩,一入去多數都係講唔該幾多樓o家啦,唔通叫你靚女呀
之前有d裝收佬拎住d唔知咩野整到成升降機好duty佢驚smell到有事不停用野按住口同nouse囉~~~大佬呀我同埋個仔都未驚啦!
火都黎,同佢同住一個地方重要一座影衰晒!
哼大既唔好教壞細!!!

[ 本文章最後由 咪落地 於 07-12-27 22:13 編輯 ]

[size=medium]*Humphrey*[size=small]04年8月28日10:40am係浸會出世7磅3安士

男爵府

我係唔係好小家呀?冇人理我既!!!???

[size=medium]*Humphrey*[size=small]04年8月28日10:40am係浸會出世7磅3安士

複式洋房

你好正常,係而家唔知咩世界.我住呢度全部人都5襟lift嫁.佢地半途入lift落G.可以Q埋隻手不特止.冇人襟佢可以若無其事.番學時間有小朋友入.成部LIFT都冇人襟嫁.試過夾過我對仔女.我入LIFT米大聲講.全部都係殘廢.

男爵府

原文章由 joannalsm 於 07-12-27 10:07 PM 發表
你好正常,係而家唔知咩世界.我住呢度全部人都5襟lift嫁.佢地半途入lift落G.可以Q埋隻手不特止.冇人襟佢可以若無其事.番學時間有小朋友入.成部LIFT都冇人襟嫁.試過夾過我對仔女.我入LIFT米大聲講.全部都係殘廢. ...

:-( 終於有人覆我!!!

禁止訪問

禁止訪問

畀面勳章

禁止訪問

珊瑚宮

原文章由 joannalsm 於 07-12-27 22:07 發表
你好正常,係而家唔知咩世界.我住呢度全部人都5襟lift嫁.佢地半途入lift落G.可以Q埋隻手不特止.冇人襟佢可以若無其事.番學時間有小朋友入.成部LIFT都冇人襟嫁.試過夾過我對仔女.我入LIFT米大聲講.全部都係殘廢. ...

我都試過好多次,d人又要逼入去先,又唔按住開門個制,跟住入去個d人就比佢害死啦,次次都撞到鬼咁痛,試過撞到我d囡,我就會大大聲咁講,傷殘就唔好入lift住啦,等d健全ge人入去按住個制你先好入啦

禁止訪問

珊瑚宮

原文章由 新加入國民 於 07-12-27 22:45 發表

算是岐視傷殘人仕嗎?

唔算,佢如果真係傷殘,我好樂意幫佢呀,可惜佢唔係lor~~~

大宅

I think noboby own anyboby anything in this world. You should appreciate it when somone help you and not take it for granted.

禁止訪問

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章

我最唔鍾意果d一入lift Q埋隻手,淨係同你講幾多樓,但係架lift只有四五個人,唔該都冇聲果d人,果d人我一定唔會同佢禁。:tongue:

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

我同一層有個女人, 平時撞崩頭都唔打招呼既, 有次岩岩lift 到, 佢鎖緊門, 我咪好心"禁"住部lift 等埋佢, 佢入lift 之後, 唔該都冇句, 仲黑口黑面, 自此之後, 就算佢鎖緊門, 我都唔會等佢, 啋佢都傻!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

珍珠宮

我老豆試過比呢啲 pk 唔按住部電梯, 撞到隻手瘀咗一大片, 兩個月都未散, 心都痛埋, 佢幾十歲嗱, 啲人都好過份. 而家我個女比我教到唔會入電梯先, 一定等我行先囉, 點知啲人係有心定冇意呀, 比我鬧就唔好啦.

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

有d人好賤.....明明架lift得1-2個人, 之前我等d人出左, 我先推bb車入, 咁我推緊bb車入, 竟然有d人即刻按關門制...............當時真係爆粗罵佢, 都白痴既, 人地唔出, 我點入, 等人出完就即刻關門, 冇野呀!?

洋房

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

原文章由 phoebelamlam 於 07-12-27 22:46 發表

唔算,佢如果真係傷殘,我好樂意幫佢呀,可惜佢唔係lor~~~

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

唉!!!!而家d人係禁ka啦......其實按一按掣好方便...,但d人黑心同無同情心而扮野聽唔到...

侯爵府

原文章由 phoebelamlam 於 07-12-27 22:25 發表

我都試過好多次,d人又要逼入去先,又唔按住開門個制,跟住入去個d人就比佢害死啦,次次都撞到鬼咁痛,試過撞到我d囡,我就會大大聲咁講,傷殘就唔好入lift住啦,等d健全ge人入去按住個制你先好入啦 ...

日日都要happy!!

首頁

尾頁

跳至