親子旅遊

跳至

首頁
12345...6

尾頁

別墅

我join 咗住園內酒店, 包馬戲, 水上樂園 同 兩日任入海洋王國 ,
我估約中午12點到酒店, 你哋當時揀第一天去水上樂園定點?
我打算去咗海洋王國 行一行, 都3點幾再 check in..去水上樂園
夜晚等馬戲..

第二日check out 後,成日玩海洋王國! 你哋嘅安排又係點?

仲有如果睇完馬戲仲有無園內餐廳可以食飯? 謝謝分享!

別墅

回覆:去過珠海橫琴長隆嘅朋友, 可否分享吓行程

有無人分享下?

男爵府

套票係咪坐船直接到珠海?

別墅

引用:套票係咪坐船直接到珠海?

原帖由 tenkamuteki77 於 14-08-13 發表
係吖

別墅

引用:套票係咪坐船直接到珠海?

原帖由 tenkamuteki77 於 14-08-13 發表
去到九州港再搭 shuttle約45分鐘, 我啱啱去完了

男爵府

引用:Quote:原帖由 tenkamuteki77 於 14-08-13

原帖由 Cute_Rabbit 於 14-08-15 發表
去到九州港再搭 shuttle約45分鐘, 我啱啱去完了
唔該曬,我下個月先去

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 Cute_Rabbit 於 14-08-15 發

大宅

認識瑞士牛牛第一回

引用:我join 咗住園內酒店, 包馬戲, 水上樂園 同

原帖由 Cute_Rabbit 於 14-08-12 發表
我join 咗住園內酒店, 包馬戲, 水上樂園 同 兩日任入海洋王國 ,
我估約中午12點到酒店, 你哋當時揀第一天去 ...
剛回來,第一天去到,12時攞房,好順利,吾太多人check in. 跟住食飯後入園,玩快証吾使排隊嘅機動遊戲,有個叫做海底互動船,好好玩,係坐車行隧道入去水族館下面參觀,好靚㗎!記得用快証早大約二十至二十五分钟入場睇白鯨表演,可以坐到前面,無快証超多人排隊,我吾睇馬戲,玩到六點返酒店食自助餐,食完入返樂園睇煙花,差不多9點走人。

大宅

認識瑞士牛牛第一回

引用:Quote:原帖由 Cute_Rabbit 於 14-08-12 發

原帖由 terrylyy 於 14-08-21 發表
剛回來,第一天去到,12時攞房,好順利,吾太多人check in. 跟住食飯後入園,玩快証吾使排隊嘅機動遊戲,有 ...
第二曰,朝早玩水上樂園,由於要12點正一定要check out, 所以食完早餐,换完入場券,執咗玩水用品後,去check out, 跟住張啲行李記存係酒店先入水上樂園,咁就可玩耐啲,我都玩咗兩個幾鐘,吾使趕返去check out. 玩完水再張啲玩水用嘅嘢再寄存係酒店,跟住下午再入樂園玩埋睇埋未睇嘅show, 走時再返酒店攞行李

大宅

terrylyy 發表於 14-8-21 17:21
剛回來,第一天去到,12時攞房,好順利,吾太多人check in. 跟住食飯後入園,玩快証吾使排隊嘅機動遊戲,有 ...
多謝你的報料,請問有沒有小朋友玩的機動遊戲呢?

大宅

認識瑞士牛牛第一回

引用:Quote:terrylyy 發表於 14-8-21 17:21 剛回

原帖由 枝枝 於 14-08-21 發表
多謝你的報料,請問有沒有小朋友玩的機動遊戲呢?
有㗎,但吾係太多!有個玩海豚轉轉,好似小飛象咁嘅,啱细嘅小朋友,仲有個坐係架吾知車定船到一路轉一路玩射水嘅,個仔都話好好玩,但會濕身,帶多件衫替換,吾買雨褸都得!

王國長老

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 王國長老 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由+Cute_Rabbit+於+14-08-12+發

請問快證係咪酒店住客就會有?1個快證可以玩幾多樣?

執仔之手 與仔偕老

王國長老

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 王國長老 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由+terrylyy+於+14-08-21+發表剛

第二曰,朝早玩水上樂園,由於要12點正一定要check out, 所以食完早餐,换完入場券,執咗玩水用品後,去che ...
水上樂園可以著t恤入去嗎?更衣室多人排嗎?

執仔之手 與仔偕老

大宅

回覆:Cute_Rabbit 的帖子

一個人大約幾錢?

認識多謝BB日常生活的事.

大宅

認識瑞士牛牛第一回

引用:Quote:原帖由 terrylyy 於 14-08-21 發表剛

原帖由 叉燒媽 於 14-08-22 發表
請問快證係咪酒店住客就會有?1個快證可以玩幾多樣?
住酒店就有快証,即手帶一條,换入場券時會比埋你,只可揀一日用,入埸時工作人員會scan 條帶上個bar code, 睇吓你有無玩多個一次。水上樂園入面可穿T-shirt 同扡鞋, 大部份室內,側邊有啲椅比人坐,我見好多吾玩嘅媽咪吾租locker 就坐係到,吾換衫都得,locker 係更衣室門囗,30蚊一個,好方便!都算大,我一個toe bag 一個防水袋都夠放,吾太多嘢,可一家人迫啲用一個,入面無嘢食同飲品賣,有小朋友記得帶支水入去!沖涼仲有熱水,有風筒,更衣室好亁淨,比我想像中好,聽啲職員講早上入去少啲人,下午會多啲人,所以我都係揀朝早去玩。

叉燒媽  唔該哂你呀,好詳細!   發表於 14-8-24 01:11

大宅

認識瑞士牛牛第一回

引用:Quote:原帖由 terrylyy 於 14-08-21 發表第

原帖由 叉燒媽 於 14-08-22 發表
水上樂園可以著t恤入去嗎?更衣室多人排嗎?
更衣室吾多人,因早上入埸,開10點,入面沖涼位都有好多格,仲有帶多少少人仔係身,租locker 同借水泡都要比按金!

別墅

回覆 terrylyy 的帖子

住海景酒店除了海景, 仲有什麼比園景酒店優勝?

子爵府

一日玩得哂樂園設施嗎?? (預三點開始玩J)

子爵府

SORRY, 我打多左個"J"字, 有冇辦法DELETE 左個 MESSAGE 去

大宅

回覆 terrylyy 的帖子

你好,請問快証是否只選一項目玩
或是每項目只准用一次快証?

自助餐好不好吃?
'

:idea:

首頁
12345...6

尾頁

跳至