單親天地

跳至

首頁
34567...11

尾頁

別墅

要一起幾十年,談何容易,隨緣吧!!

珍珠宮

jadeyeung317 發表於 14-12-5 13:24
回覆 Macusmama 的帖子

你好勇敢邊係呢,勇敢面對自己人生,錯了一次,下一之咪順期自然去面對,找個愛自己多過我愛佢的人...會享受些,同埋無壓力比自己...大家感覺舒服又輕鬆的人...而不再是苦惱的人..
我EX話協議離婚了,而家因律師費,我要同佢開戰了...
無計,我抱住搞離婚,取撫養權...佢最終判左,佢都可以唔比的...
理佢,反正我有屋住...

珍珠宮

88ofsun 發表於 14-12-28 22:59
甚麼才是真愛呢?

我和女友各自有仔女,我地已經拍拖幾年。佢一方面話重視我,又話我係佢生命上很大的支持 ...
佢一方面話重視我,又話我係佢生命上很大的支持呢個說話好有問題囉,比我18歲仲會信,而家要想想先啦...
呢個世上無左邊個唔得架?我唔係為另一半而生的...

大宅

回覆:單親媽媽,仍能找到真愛嗎?!

我同男朋友拍左兩年,計劃再婚

您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結或相關內容,因此閣下簽名檔內容已被刪除,特此通知。

大宅

開頭我1都對男性物體無信心,但都放手一試,佢對囝囝同我都1好好,男朋友當佢囝咁錫

您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結或相關內容,因此閣下簽名檔內容已被刪除,特此通知。

侯爵府

引用:開頭我1都對男性物體無信心,但都放手一試

原帖由 lavenderwong 於 15-01-09 發表
開頭我1都對男性物體無信心,但都放手一試,佢對囝囝同我都1好好,男朋友當佢囝咁錫

...
恭喜,恭喜
真糸好難得丫,當自己親生仔甘錫,值得珍惜

洋房

恭喜你,遇到好男人, 希望你白頭到老.

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆:Macusmama 的帖子

通常係口講一套,做又一套。人前人後一個樣,試過失敗後我地都係為自己而活好過喇!真愛有幾真就可難去驗證,對方又可能又不會理會,始終現實太多野無得選擇只有無奈接受。現在做翻自己才實際,尋覓真愛是十分奢侈呢!

你可以更新記錄, 讓好友們知道你在做什麼...

大宅

引用:通常係口講一套,做又一套。人前人後一個樣

原帖由 alfreday 於 15-01-09 發表
通常係口講一套,做又一套。人前人後一個樣,試過失敗後我地都係為自己而活好過喇!真愛有幾真就可難去驗證 ...
奢侈~~
確實對於而家嘅我真係好奢侈
時間都未夠陪小朋友
重拍拖

大宅

我地拍拖既時間都比曬個小朋友,去邊會都會同佢一齊去,我同男朋友,小朋友都係第一位,所以拍左拖無少時間照顧小朋友,反而多左更多時間同小朋友相處

大宅

引用:我地拍拖既時間都比曬個小朋友,去邊會都會

原帖由 lavenderwong 於 15-01-10 發表
我地拍拖既時間都比曬個小朋友,去邊會都會同佢一齊去,我同男朋友,小朋友都係第一位,所以拍左拖無少時間 ...
恭喜你喔!
我也曾認識一個女性朋友
佢同你一樣
有位男朋友好錫佢嘅囝囝
最後還移民了加拿大
過著幸福生活
祝福你們

大宅

單親媽,好釆識到個男人都算錫我同bb ,感恩,但我係主動出擊追佢反黎,哈哈

侯爵府

引用:單親媽,好釆識到個男人都算錫我同bb ,感

原帖由 happyikk 於 15-01-13 發表
單親媽,好釆識到個男人都算錫我同bb ,感恩,但我係主動出擊追佢反黎,哈哈

...
你好西利丫

洋房

我都遇到一個好男人, 可惜最後傷心結局, 以後都有點怕了.

侯爵府

引用:我都遇到一個好男人, 可惜最後傷心結局, 以

原帖由 yoki1023 於 15-01-13 發表
我都遇到一個好男人, 可惜最後傷心結局, 以後都有點怕了.
可以分享下嘛?

洋房

可能自己太久不懂與愛人相處, 他熱戀過了, 回覆正常心態, 但我仍然處於熱戀階段, 是自己不太懂相處.

侯爵府

引用:可能自己太久不懂與愛人相處, 他熱戀過了,

原帖由 yoki1023 於 15-01-13 發表
可能自己太久不懂與愛人相處, 他熱戀過了, 回覆正常心態, 但我仍然處於熱戀階段, 是自己不太懂相處. ...
甘吾緊要啦……有了這次經驗下次可以適當的調節自己,

伯爵府

回覆 lavenderwong 的帖子

好幸福啊你...祝福你
開開心心又一天

伯爵府

呢個標題忽然令我有個想法, 雖然仔仔一定係行先, 但我已經唔細了, 過多3年都4字, 我想過多3年試下去婚姻介紹所試下 (諗下都幾好笑)
開開心心又一天

侯爵府

引用:呢個標題忽然令我有個想法, 雖然仔仔一定係

原帖由 HAPPY_YY 於 15-01-14 發表
呢個標題忽然令我有個想法, 雖然仔仔一定係行先, 但我已經唔細了, 過多3年都4字, 我想過多3年試下去婚姻介 ...
都幾好的idea
不过隨緣啦,有時有都未必一定好架

首頁
34567...11

尾頁

跳至