自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2007年。。。傷心既一年,無左4個至親既親人,發生左好多唔開心既事,好似成個家都唔同左甘:-( :-( :-( 好掛住,好掛住佢地~

好多謝一位係我最失意最失意既時候陪我,tum我開心既人,無左佢,個段時間真係好難過,我會永遠永遠記住,thx~

知足常樂     平凡是福 

大宅

好媽媽勳章

2007年.....

我5月27日結婚,7月發覺有左....何止07大事,直情係我人身大事....
http://hk.myblog.yahoo.com/mickjunior318

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

今年大事...莫過於...過了我一生最痛的六天!!

http://www.baby-kingdom.com/index.php?uid-14795-action-viewspace-itemid-4173

:-( :-( :-( :-( :-(

水晶宮

2007年..............

自三月轉左新部門, April - Sept返工時間為 8:xx am - 11:xx pm (at least), 真係人都癲.

天空之城, 快樂之地

王國長老

王國長老

今年最難忘既事,都應該係囡囡被心儀既小學取錄, 同老公興奮左幾日
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

子爵府

2007d5...sweet~:loveliness: :loveliness:

男爵府

醒目開學勳章

2007年1月24日 - 放產假復工。
三日後...
2007年1月26日 - 復工第三日, 俾老闆炒咗。

(藉此借個位黎唱衰佢...呢間公司, 就係"中石化"。)

大宅

Apply primary school for my boy + get a good new job:lol

大宅

原文章由 AA媽媽 於 07-12-31 00:43 發表
三日後...

Bad company!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

生咗我個仔。

別墅

生咗個得意囡囡

大宅

六月無左個 bb (陀左5個月了):-( :-(
第一次學人炒股票 (買 #658 高速傳動賺左七千幾元)
爸媽終於辦離婚手續 (個家散了):-( :-(
十月中同 c6 去北海道旅行 (見倒紅葉又見倒初雪)
路,雖然難行,我只要努力一定會成功。

大宅

生左隻qoo~
肥左20磅:tongue:

公爵府

好媽媽勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

2007年我愛既家人,朋友都平平安安, 感謝上天一直對我既保守:)
神未曾應許天色常藍;但衪曾應許生活有力!

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

原文章由 AA媽媽 於 07-12-31 00:43 發表
三日後...

首頁

尾頁

跳至