親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

擒日收到航空公司電郵,24號香港去釜山,Flight scheduled ..... 本來到步時間係1655, 而家係2045!  

我頭2晚仲要住海雲台..... 破壞哂我啲行程..... 當晚去唔到睇廣門大橋夜景,晚餐又無埋不特只,我而家驚緊無機場巴士去海雲台.....

子爵府

無巴士搭地鉄.

咁快知道医時間, 只係果日改 ?

子爵府

往好處想, 佢現在通知你總比你去到機場先話你知好.

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆 lucky25 的帖子

我只得去得5日,而家攪成咁樣,時間已買小見小。已打電話去hotline,睇下可唔可以waive re-booking fee,轉早一日出發去釜山。因為三人行,要揾一間房喺三人,都好困難..... 希望有好消啦! 

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:擒日收到航空公司電郵,24號香港去釜山,Fl

原帖由 小B媽咪 於 14-08-14 發表
擒日收到航空公司電郵,24號香港去釜山,Flight scheduled ..... 本來到步時間係1655, 而家係2045! :horror ...
你今個月去?

子爵府

小B媽咪 發表於 14-8-14 11:36

我只得去得5日,而家攪成咁樣,時間已買小見小。已打電話去hotline,睇下可唔可以wai ...
都無辦法 , 八月份海云台果邊好旺, 想搵心水酒店都未必有.
如果可以早一日去當然好啦.

子爵府

請問返港時間係幾點架.

子爵府

見到有好野返嚟通知聲, 可以加係明年行程.

謝謝.

男爵府

回程8月28號都推遲咗,1920起飛,2145到達。可借,我第二日一早就要返工,辛苦啲啦!

男爵府

希望佢哋有好消息比我,等咗成年至有得出外玩玩.... 縮短咗行程,真係好傷心.....

子爵府

小B媽咪 發表於 14-8-14 15:54

回程8月28號都推遲咗,1920起飛,2145到達。可借,我第二日一早就要返工,辛苦啲啦!
假期小, 無辦法.玩完返嚟第二日唔識疲倦, 過兩日啦.

我去程 0155飛, 回程都係零震到. 最怕返到香港等行李.

子爵府

小B媽咪 發表於 14-8-14 15:56

希望佢哋有好消息比我,等咗成年至有得出外玩玩.... 縮短咗行程,真係好傷心.....:la ...
係人都唔開心, 幾時先通知你.

大宅

小B媽咪 發表於 14-8-14 11:36

我只得去得5日,而家攪成咁樣,時間已買小見小。已打電話去hotline,睇下可唔可以wai ...

good luck!

希望唔好郁到 9月 d機啦, 仲諗住佢新航點會穩定d.
成日比佢咁嚇法, 真係無下次..

男爵府

回覆:SumSumBB 的帖子

係呀!

男爵府

回覆:lucky25 的帖子

下午打過去,仲未有答覆!

水晶宮

回覆:HK Express to Busan

香港怏運真係

子爵府

回覆 小B媽咪 的帖子

仲唸住下次試下.

男爵府

好消息! HK Express free 咗我 re-booking fee,而家我哋一家可以23號出發去釜山。真係值得一讚,佢哋夠人情味!

別墅

別墅

回覆:HK Express to Busan

聽過快運有咁既情況,我覺得新開/少航班既航點係易中招d!

首頁

尾頁

跳至