懷孕前後

跳至

首頁
12345...16

尾頁

大宅

有冇正在努力造人的準媽媽入來傾吓---實得(18)

姐妹們:
你們去了那裡?近日都唔見你們上來?
快些上來傾下!

大宅

Re: 有冇正在努力造人的準媽媽入來傾吓---實得(18)

[size=xx-large]Carman

男爵府

畀面勳章

sin

你好! 我預祝你今個月bingo呀!

男爵府

畀面勳章

sin

你係唔係開始見嘔呀, 咁你要小心d喇!

大宅

Re: 有冇正在努力造人的準媽媽入來傾

SIN
thanks~
你幫我地開左新topic~
我也預祝你:有b成功!
請參觀"小斑"相片簿 小斑 : 04年12月31日出世 - 3.505kg -55cm 07年01月09日 - 10.4kg -87.5cm

大宅

carman
你整左新公仔,會郁,好得意~
請參觀"小斑"相片簿 小斑 : 04年12月31日出世 - 3.505kg -55cm 07年01月09日 - 10.4kg -87.5cm

大宅

小斑, carman:
我都希望今個月bingo,但今早用"預知寶"驗都好像是沒有,說明書又話可以在m來前2-3日驗,都唔準.
這幾日都有嘔的反應,等待的日子真是很煩,都唔知去不去看醫生,還是等多幾日.

男爵府

畀面勳章

sin

等多幾日先啦, 你等m過期無黎先去看醫生比較好!

男爵府

畀面勳章

小斑

你姐生左未呀?

大宅

[size=xx-large]carman

早晨!最近很忙?你有沒有去看醫生?

珍珠宮

[img[img]

大宅

carman and sisters
我姐今午生了囡囡,有3.03kg.
好可愛.
我都好希望快d有b呀∼

sin
你唔好灰心呀∼等多幾日啦∼
為你打打氣∼

大宅

各位姐妹:
多謝你們的支持,我終於成功了!但未去看醫生.
該用戶已被刪除

子爵府

Sin,

恭喜晒!你要小心d呀!好羨慕.
[img align=left]http://victorian.fortunecity.com/cezanne/607/cartoon19.gif[/img]

大宅

littlechuchu
多謝你!

男爵府

唔知歡唔歡迎我一齊傾呢:)

sin
恭喜你!!祝你同bb都健康快樂!

dear all
其實我努力造人咗4-5個月, 個人身心好疲倦, 但又好渴望有baby, 到今個月nipple好sensitive, 個肚好早就有谷M感覺, 自己覺得有機會bingo, 但又唔想咁急驗, 結果今日(遲咗4日)用"萬X"驗 nagative, 心情又跌落谷底 :-(
好唔開心, 心諗究竟"萬X"棒唔sensitive, 用第二個牌子試好D呢
鋕堅不摧毅力驚, 泓澄水清萬人敬。入黎睇下 caleb 既相啦.. CALEB哥哥 +INGRID妹妹=AJ'S 寶貝

男爵府

畀面勳章

小斑

恭喜你組呀, 祝bb快高長大呀!

男爵府

畀面勳章

ajbaby

歡迎你呀!
咁你試下過幾日再驗啦, 不過買第二隻牌子驗啦!

男爵府

CarmanCheng

咪就係唔服氣lor, 等一陣買支貴嘢試試先, clear blue好唔好
鋕堅不摧毅力驚, 泓澄水清萬人敬。入黎睇下 caleb 既相啦.. CALEB哥哥 +INGRID妹妹=AJ'S 寶貝

首頁
12345...16

尾頁

跳至