親子旅遊

跳至

首頁
34567...11

尾頁

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

幾affordable喎!!
仲諗住呢世女都無得去maldvies 添。
多謝你"引"我地

子爵府

引用:Quote:Ksyy1018 發表於 14-8-21 16:16 小朋

原帖由 MissMaMa 於 14-08-21 發表
哈哈, 都係架, 今年暑假咩都冇學, 淨係去左旅行.

Ksyy, 你地都一定要去馬爾代夫, 有種世外桃源 ...
Pls pm me hotel info. Tks

MissMaMa  Check PM  發表於 14-9-1 20:42

珍珠宮

kukukoo 發表於 14-8-31 23:32
你分釋得好詳細,介紹到我們房間類型,very good. 可否告訴你住了什麼酒店?

...

Thanks for your support! Please check PM for the resort info.

珍珠宮

umama 發表於 14-9-1 17:21
幾affordable喎!!
仲諗住呢世女都無得去maldvies 添。
多謝你"引"我地

就係想引你去!
係呀, 都算係平玩, $50000 一家四口六日五夜, 其實比去星馬貴少少.
之前見好多 JM 話馬代要好貴, 其實睇你住咩酒店, 如果你唔介意住一D唔係名牌的酒店, 價錢係可以相對經濟.

umama  等攪埋阿仔報小一後就進行   發表於 14-9-2 19:46

珍珠宮

草八刀 發表於 14-9-1 17:09
回覆 MissMaMa 的帖子

你提到可以睇到鯨鯊, 係咩月份左右可以睇到呀?

我冇JOIN 呢個團, 因為係要 GOOD SWIMMER 先至得, 咩月份我都唔清楚, 都唔知暑假有冇.

侯爵府

回覆:一家四口平遊馬爾代夫 (附圖片分享)

麻煩pm resort資料我丫,唔該哂

MissMaMa  Check pm  發表於 14-9-2 06:55

男爵府

回覆:MissMaMa 的帖子

浮潛都要good swimmer..咁佢地都好嚴謹。幾好喎。。

珍珠宮

草八刀 發表於 14-9-2 00:08
浮潛都要good swimmer..咁佢地都好嚴謹。幾好喎。。
浮潛有好多種tour,有d冇難度,有d有難度,可能係同個海域有關。所有 tour佢地都會講清楚難度有幾高,等你地衡量適唔適合自己,始終都係水上活動,自己要量力而為。

大宅

請問你們水上飛機入島及出島的時間是幾點?有無得預先預定?

別墅

回覆:MissMaMa 的帖子

hi miss mama請問可比馬爾代夫酒店名比我嗎?tks

複式洋房

真係引死人,原因Plan左下年去星馬,今日見到TIGER做PROMOTE好想去埋,想問下如果小朋友3同7歲啱嗎?可以比埋酒店資料我嗎,thank you

珍珠宮

Qmummy 發表於 14-11-25 15:33

真係引死人,原因Plan左下年去星馬,今日見到TIGER做PROMOTE好想去埋,想問下如果小朋 ...
3&7歲都啱玩, 鍾意去沙灘玩水就得喇, 但要帶住太細個的小朋友, 大人就冇咁FREE, 可能好多活動都唔玩得. 如果小朋友大D, 好多活動都可以一齊玩.

男爵府

可否pm資料給我, 勞煩妳

珍珠宮

回覆 HelloCathy 的帖子

Check pm

子爵府

我都未去過馬代呀, 但我真係好想去太靚太吸引,
但聽人講話四周圍都有好多炎蛇/四腳蛇,請問是真的嗎??
我都想知房種和酒店資料嗎? 唔坐tiger還有其他航空公司選擇嗎??

珍珠宮

好媽媽勳章

我都想要小島資料。thanks!

MissMaMa    發表於 15-1-20 19:41

大宅

可否pm我酒店資料,你喺邊度book架?謝謝

MissMaMa    發表於 15-1-20 19:40

大宅

can u also send me the hotel name please

大宅

我都想知呀

珍珠宮

kimmy2006 發表於 14-12-26 10:43
我都未去過馬代呀, 但我真係好想去太靚太吸引,
但聽人講話四周圍都有好多炎蛇/四腳蛇,請問是真的嗎??
我都 ...

Sorry, 聖誕我去左台灣, miss 左你的留言添, 不好意思!
我呢次住的resort 直頭係成個小森林咁, 真係好多四腳蛇,蜥蝪.....
但再上一次住的resort, 冇咁多植物, 好似少D小動物.
房型我有介紹過, 你慢慢睇下.
唔一定坐TIGER, 我揀TIGER 只係貪佢平.
你可以坐 LANKA, 我坐過都OK架, 但就要在 columbo 轉機.
CATHAY, HK AIRLINES, 星航都得.

首頁
34567...11

尾頁

跳至