跳至

首頁

尾頁

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

男爵府

bachima & ba, 樂樂好返D未呀? 我睇到你寫樂樂既情況 我都覺得好心痛 何況是你們呢..:-( :-(

另外樂樂面仔d敏感好返未? 我地b d 濕疹真係好煩.

我2008年既願望係個個都有身體健康呀.

男爵府

sorry, 而家至知樂樂病左, 睇見你寫佢d情況真係好心痛, 好可憐, 希望佢好返晒食返多d野, 可以快d同蚊豬一齊玩!

原文章由 BChiMa 於 08-1-2 23:56 發表
樂樂仔早幾日感染咗輪狀病毒, 睇見佢真係好慘. 各位mami真係要好小心睇住bb.

初時病徵並唔明顯, 只係似輕微既腸胃炎, 一日痾咗兩次比較稀既ng ng, 有d攰, 胃口差咗少少. 到第二日, 可怕嘅事開始發生, 睇完醫生後已 ...

別墅

希望little snowman 快D好番 .. Everybody, take care!!!

子爵府

畀面勳章

係呀, 我阿蛋開始痾嘅前一晚就係去左酒樓吃飯...

原文章由 be 於 08-1-4 10:29 發表
幸好樂樂食左疫苗,否則可以好嚴重,近日係高峰期,最好少帶bb去波波池和酒樓

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1251814&extra=&page=1

大宅

多謝各位姨姨關心, 樂樂仔已經好番喇 :-P

幸好樂樂食過疫苗, 情況不算嚴重. 小朋友復元得好快, 樂樂依家已經有番胃口, 追番磅喇:mrgreen:

知道有咁多bb都感染到, 真係好心痛, 希望佢地快d好番啦:cry:
我叫樂樂呀, 我媽媽想我同個名一樣, 時時刻刻都咁快樂!!

男爵府

.

"""樂樂仔已經好番喇 樂樂依家已經有番胃口 追番磅喇""""

樂樂好叻仔呀. 抵錫.

原文章由 BChiMa 於 08-1-4 13:46 發表

幸好樂樂食過疫苗, 情況不算嚴重. 小朋友復元得好快, 樂樂依家已經有番胃口, 追番磅喇:mrgreen:

知道有咁多bb都感染到, 真係好心痛, 希望佢地快d好番啦:cry: ...

大宅

睇完個topic,嘩........我好驚呀........軒軒無打輪狀病毒疫苗.......:-(
今日我放假同軒軒去打肺炎連球菌,隔一個月打水豆針.
原文章由 be 於 08-1-4 10:29 發表
幸好樂樂食左疫苗,否則可以好嚴重,近日係高峰期,最好少帶bb去波波池和酒樓

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1251814&extra=&page=1

大宅

樂樂真係叻叻喇,識得快d好返嚟孝順父母 抵讚
原文章由 BChiMa 於 08-1-4 13:46 發表

知道有咁多bb都感染到, 真係好心痛, 希望佢地快d好番啦:cry: ...

首頁

尾頁

跳至