自由講場

跳至

首頁
34567...8

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 cy101 於 08-1-3 13:02 發表
一個有耳珠, 一個無喎, 一個個額濶, 一個窄, 都有dd分別!!:mrgreen:
不妨比較埋個身型

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

之前報紙好似話mr x 有2個小朋友係外國讀書喎!! 多個hints!!

如果d官少過/多過 2個小朋友 or 無兒女可以免受嫌疑!!!:mrgreen: :mrgreen:

[ 本文章最後由 cy101 於 08-1-3 13:15 編輯 ]

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

真勁.

侯爵府

hashtag影視迷勳章

大家好利害!!!!! 我一 "路" 睇一 "路" 飲水, 淨d 嘖濕個mon

老餅會員上科林只求開心!

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 hehalady 於 08-1-3 01:03 PM 發表
唔知幾時先比傳媒踢爆呢 ..... 依家 d 正苦中年男人真慘 .... 分分鐘食 C 貓 :-|

係啦

不如阿 x 認左佢 啦

都係為香港好

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 #1 曲曲 的文章

揾蘇師父睇下邊個犯官非,衰好色!!!:mrgreen:

珍珠宮

真係好玩啦...好過開哂名... 遮遮掩掩仲想知忝....:lol :lol

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

應該不是路政署署長韋志成,因他只得一個約7歲的女兒!
http://www.hyd.gov.hk/chi/public/publications/newsletter/2007/Issue1/C107A00.pdf

原文章由 cy101 於 08-1-3 13:12 發表
之前報紙好似話mr x 有2個小朋友係外國讀書喎!! 多個hints!!

如果d官少過/多過 2個小朋友 or 無兒女可以免受嫌疑!!!:mrgreen: :mrgreen:
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

民房

真係有一點難度去做他是誰..

大宅

好媽媽勳章

唔係佢, 咁咪又要再估過

子爵府

路邊社消息~~"寄"... :idea:

珍珠宮

好緊張, 係邊個呢.

等待驗證會員

原文章由 FA8866 於 08-1-3 10:34 發表
其實我覺得個男人都好衰,個女既要坐監又要比人影晒相無得SAY NO,男既無錯咩?? 佢又好似受保護動物咁,唔比記者公開佢.
我覺得好唔公平:tongue:
我都好想知係咪高官大晒?:tongue: 明明我唔想知呢個人係邊 ...

等待驗證會員

http://forum.baby-kingdom.com/vi ... &extra=page%3D1

子爵府

我果然係一班好八的c9.:mrgreen:

珍珠宮

原文章由 yingying媽咪 於 08-1-3 15:49 發表
我果然係一班好八的c9.:mrgreen:

我地唔係淨止因為八掛先入來架... 個賤女人都已經判三年啦, 個衰高官有乜理由可以隱瞞身份, 避過哂世人既目光呢...好唔公平....仲有佢老婆呢...確實鄧佢唔抵 有邊位正義之人知道左佢身份,記得揚佢身份出來... 要個衰高官,受下人地既唾罵先得既...

大宅

原文章由 tkkmama 於 08-1-3 16:25 發表

我地唔係淨止因為八掛先入來架... 個賤女人都已經判三年啦, 個衰高官有乜理由可以隱瞞身份, 避過哂世人既目光呢...好唔公平....仲有佢老婆呢...確實鄧佢唔抵 有邊位正義之人知道左佢身份,記得揚佢身份 ...

原本我都好想知係邊個架...但聽完你咁講,佢個老婆真係好慘...個老公係出面9394,仲要搞到上法庭,已經好難睇...如果俾人知道佢係邊個,最慘唔係個男人,而係佢個老婆LOR...男既罪有應得,做得出就唔怕應...但個老婆真係慘...公開左,佢一定有煩...

侯爵府

原文章由 tkkmama 於 08-1-3 16:25 發表

我地唔係淨止因為八掛先入來架... 個賤女人都已經判三年啦, 個衰高官有乜理由可以隱瞞身份, 避過哂世人既目光呢...好唔公平....仲有佢老婆呢...確實鄧佢唔抵 有邊位正義之人知道左佢身份,記得揚佢身份 ...

贊成:-P ,無理由個死6可以'luck'身嘅...

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆 #1 natnat_tsang 的文章

how about 'fly'?, got 2 sons and retire at the age 53 wow?

首頁
34567...8

尾頁

跳至