自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

嘩, 你好利害呀, 識得一"路"咁, 一"路"又咁. 大家都知道一"路"咁啦

原文章由 9527 於 08-1-3 13:30 發表
大家好利害!!!!! 我一 "路" 睇一 "路" 飲水, 淨d 嘖濕個mon

大宅

最初, 有一位證人出庭時, 曾經多次衝口講出X先生的姓, 當時報紙登了出來, 法官仲多次提點叫證人小心, 但我記得唔清楚, 好似姓黃, 但又唔肯定.

但現在又想知邊個. 有無料呀!

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

c9本色,潯根究底,都唔好話睇少我

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆 #1 豬仔mami 的文章

http://hk.news.yahoo.com/071026/12/2iawu.htm

http://www.rthk.org.hk/rthk/news/expressnews/20070719/news_20070719_55_417011.htm

http://www.td.gov.hk/about_us/welcome_message/index_tc.htm

Janny,
a Mr. Wong bor.

[ 本文章最後由 sfll 於 08-1-4 13:50 編輯 ]

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

原文章由 cherry1498 於 08-1-3 16:42 發表

原本我都好想知係邊個架...但聽完你咁講,佢個老婆真係好慘...個老公係出面9394,仲要搞到上法庭,已經好難睇...如果俾人知道佢係邊個,最慘唔係個男人,而係佢個老婆LOR...男既罪有應得,做得出就唔怕應...但個老婆真係 ...

老婆和家人冇晒面,都已經唔會係今日嘅事啦,基本上做佢地同事和朋友都自不然在他們背後講嘢.這是因果.

大宅

邊個係X高官呀!

大宅

原來有運輸署,咁運輸及房屋局係咩黎架? 咁多運輸嘅

子爵府

住」?!
你的政府25仔朋友似乎張流料當真!

與其相信人云亦云的流料,不如留意法庭上的證供:

『X先生承認自己在首四個月與被告是在熱戀,沒有想到長遠問題;辯方隨後即問到「作為一個中年人士,又結婚了二十三年多,突然熱戀,是否好吸引?有無突然年輕了的感覺?」X先生不避言表示當時確是開心。』

辯方指,熱戀期中的X先生曾經海誓山盟的說出幾句深刻的話,包括「以後只會將所有的感情和愛,交給和十一月二十三日有關的兩個女人」,X先生承認被告生日和自己與妻子的結婚周年日均是該天,也表示自己情到濃時說了不少甜言蜜語。

原文章由 麟媽媽 於 08-1-3 10:38 發表
唉吖...你地唔好陷我失信於人啦!
少少貼士>>「住」
唔再講喇,封口了。

[ 本文章最後由 viewer 於 08-1-5 18:02 編輯 ]

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

咦!
那即是說x先生是在1983 年11月23日結婚的!
而且有2個兒子在英國讀書!

原文章由 viewer 於 08-1-5 17:54 發表
「住」?!
你的政府25仔朋友似乎張流料當真!

與其相信人云亦云的流料,不如留意法庭上的證供:

『X先生承認自己在首四個月與被告是在熱戀,沒有想到長遠問題;辯方隨後即問到「作為一個中年人士,又結婚了二十三年多, ...
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

大宅

好似話土木工程署D人會知係邊個。

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 hehalady 於 08-1-3 11:24 發表

等待驗證會員

:lol :lol :lol :lol :lol :lol 咪感似呀!!!

大宅

張相果個係咪死貓呀!
原文章由 hehalady 於 08-1-3 11:24 發表

無證據者,唔好屈人食 C 貓啊 ....

版主

原文章由 wxxyxn 於 08-1-5 16:51 發表
原來有運輸署,咁運輸及房屋局係咩黎架? 咁多運輸嘅

鄭汝樺, woman.

男爵府

醒目開學勳章

但前面執"蔭"又唔係好似喎...
原文章由 hehalady 於 08-1-6 00:21 發表

[ 本文章最後由 AA媽媽 於 08-1-7 10:16 編輯 ]

男爵府

醒目開學勳章

我覺得睇呢個topic...好似睇緊偵探小說...

原文章由 wong2323 於 08-1-5 19:16 發表
咦!

子爵府

好過追無線劇集. :mrgreen:

原文章由 AA媽媽 於 08-1-7 10:17 發表
我覺得睇呢個topic...好似睇緊偵探小說...

珍珠宮

2024年龍年勳章

原文章由 hehalady 於 08-1-6 00:21 發表

別墅

應該不是署長級,因職位好似是D5級,之前報紙講過

版主

原文章由 wong2323 於 08-1-5 19:16 發表
咦!

咁查吓嗰日結婚嘅高官咪bingo lor.

首頁

尾頁

跳至