自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

無!因為我個老公都唔駛上大陸工幹!

禁止訪問

禁止訪問

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

叫佢轉工囉, 寧原搵少d一家人團聚 /
搬埋上去一齊生活

珍珠宮

唔擔心得咁多...要攪香港都大把.... 互相信任啦... 如佢又話你在香港沙沙滾..又如何呢??

禁止訪問

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

同意 要滾都唔駛返大陸, 香港都大把北姑啦, 既然做得兩公婆就要互相信任:mrgreen:

原文章由 tkkmama 於 08-1-3 16:45 發表
唔擔心得咁多...要攪香港都大把.... 互相信任啦... 如佢又話你在香港沙沙滾..又如何呢??
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

洋房

不過上面真係好多誘惑lor, 價錢平同寂寞係好大動力. 我老闆同我講過佢見到既9成男人 (香港/台灣) 都係上面沙沙滾/包2奶架. 我信架.

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我反而擔心老公既安全問題多d喎, 成日驚有打劫同撞車事件(touchwood)
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

大宅

原文章由 betsy 於 08-1-3 17:41 發表
不過上面真係好多誘惑lor, 價錢平同寂寞係好大動力. 我老闆同我講過佢見到既9成男人 (香港/台灣) 都係上面沙沙滾/包2奶架. 我信架.

我都信!
D北姑真係太cheap,好多都覺得吾執劑真係對吾住自己(sorry, 好粗俗,但係真實)
身邊都有呢D男人,香港係死狗,爛正經!一過關就變身!

我信我老公,但都吾比佢北上工作,費是有北姑上身!:tongue:

伯爵府

原文章由 tkkmama 於 08-1-3 16:45 發表

同意
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

珍珠宮

好媽媽勳章

我有個女同事已跑中港多年, 佢話邊會有"唔食魚嘅猫", 叫我情願老公搵少D都唔好比佢上去.

大宅

BK Milk勳章

原文章由 juicypig 於 08-1-3 17:50 發表
我反而擔心老公既安全問題多d喎, 成日驚有打劫同撞車事件(touchwood)

me too

洋房

原文章由 YanYan0116 於 08-1-3 17:54 發表
我有個女同事已跑中港多年, 佢話邊會有"唔食魚嘅猫", 叫我情願老公搵少D都唔好比佢上去.

係呀, 搵少d都好過老公都無埋.

禁止訪問

禁止訪問

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我同老公都成日要返大6,家陣就佢返多d都無得驚囉,我都幾信佢唔會,因未結婚前佢都玩飽.:lol
我同佢上大6時,有時都要招呼d台灣客,一定會去夜總會啦,我仲會幫佢地睇女仔添,反正佢地都係要去,我更不能做得小家,整整下佢地次次都叫埋我去.
有好多時要搵食,真係無得驚. 我反而最擔心係大6既治安,真係

男爵府

絕對會担心.
特別係因為大陸D女人特別賤同特別cheap, 全世界的cheap精之冠.
但無證無據, 唯有相信老公.

複式洋房

原文章由 betsy 於 08-1-3 17:41 發表

緊係擔心啦!之前阿乜乜黃貴臨,未外表斯斯文文,點知返上大陸未週身痕囉.睇佢咁gentleman原來係咁open.

[ 本文章最後由 媽劇庭 於 08-1-3 20:25 編輯 ]

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

首頁

尾頁

跳至