自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

無D驚喜~做黎做去都係一個表情~ 做作~~ 假~~呢排翡翠D野勁悶~ 搞到我上網煲舊劇~~......

仲話高清第一炮~~ 直情係高清垃圾~~
睇邦文天氣預告仲好過佢....

大宅

好媽媽勳章

我冇睇過戈師奶呀,完全提唔起興趣
肥田已經睇到我媽媽聲喇,胡杏兒做戲超浮誇 絕對係驚嚇個渣..
今次仲有埋汪亞姐,更唔想睇

男爵府

你地覺唔覺阿姐塊面塗到好黑呀?係咪高清...用唔到粉呢...所以要塗黑佢

公爵府

畀面勳章

所以我唔睇尼套野.

[img][/img]

公爵府

畀面勳章

覺呀覺呀.

原文章由 sylviawong 於 08-1-3 23:15 發表
你地覺唔覺阿姐塊面塗到好黑呀?係咪高清...用唔到粉呢...所以要塗黑佢
[img][/img]

男爵府

原文章由 sylviawong 於 08-1-3 23:15 發表

係阿~ 前日老公轉台~ 我瞄左下~
果場係話阿姐係墳場見到浮誇杏同"宗扎"...
阿姐塊面好黑~ 同某床上用品廣告相比~~ 好大差別~
條頸勁"皺"...好多紋~~ 睇到我同老公都O曬咀~~

我未換電視~ 亦無買機頂盒~~ 都甘樣~~
好難想象~~ 係高清情況下~ 會睇到咩...???
多斑?...爛面?...皺皮?....定咩奇珍異獸????????????
真係怕怕~~~

大宅

Agree....有埋汪亞姐更+完全唔想睇尼套劇

原文章由 均均媽 於 08-1-3 23:09 發表
我冇睇過戈師奶呀,完全提唔起興趣
肥田已經睇到我媽媽聲喇,胡杏兒做戲超浮誇 絕對係驚嚇個渣..
今次仲有埋汪亞姐,更唔想睇

禁止訪問

別墅

我都唔鍾意睇呢套戲,胡杏兒做戲又誇張,汪明荃我又唔鍾意,睇都嘥氣:tongue:

男爵府

畀面勳章

me too...

原文章由 tensaikit 於 08-1-4 05:00 發表
我都唔鍾意睇呢套戲,胡杏兒做戲又誇張,汪明荃我又唔鍾意,睇都嘥氣:tongue:

禁止訪問

珍珠宮

阿姐塊面又真係好黑, 係咪想遮吓魚尾蚊,眼蚊,
不過套戲好好笑, 雖則胡杏兒係誇張, 樣又唔靚, 如現實黃宗澤又英俊又有錢, 點會鍾意佢,
但裡面的人,角色,衫都好靚喎, 輕鬆吓著唔洗咁緊張.

子爵府

原文章由 LILY媽咪 於 08-1-4 09:45 發表
不過套戲好好笑, 雖則胡杏兒係誇張, 樣又唔靚, 如現實黃宗澤又英俊又有錢, 點會鍾意佢,
但裡面的人,角色,衫都好靚喎, 輕鬆吓著唔洗咁緊張. ...

agree ar!
我以前都勁憎胡杏兒~但呢套劇我覺得佢進步左wor!表情豐富了~雖則係誇~但呢套係喜劇黎架麻!
好似琴晚有幕講胡杏兒同黃宗澤揍仔煮飯~笑死我.

水晶宮

我又唔覺得杏兒差到要用勁憎來形容囉
事實上佢都係好女仔一個

聲明, 我不是杏兒的FANS

我全家都覺呀姐化妝好黑, 仲有那一棚牙, 好心佢洗洗佢或者整牙套啦, 照計佢唔食煙, 無理由又黃又黑, 黃宗澤食煙D牙仲白過佢

我朋友在某一間經常有很多藝人幫襯的日本菜做PARTIME
有一次係負責黃宗澤, 杏兒仲有胡定欣張檯, 佢地好有禮貌

仲有上次杏兒上一擲千金, 黎彼德講佢早年入了深切治療部, 娛樂圈只有杏兒一個女藝人去探佢, 照計黎彼德在娛圈合作過的女藝人不只她一人, 推測杏兒人緣都很好

[ 本文章最後由 上校車 於 08-1-4 09:53 編輯 ]

大宅

好媽媽勳章

凡係胡杏兒d戲我都唔睇, 唔鍾意佢:tongue:

大宅

畀面勳章 陪月勳章

係呀, 胡杏x真係好難頂呀, 成日"O"到個口死咁大, 又勁浮誇喎,:tongue: :tongue: , 唉....總之就睇得好唔順眼啦, 反而D配角仲做得好過佢呀, 真係唔想睇呀佢呢套嘢, 我覺得"同事三分親"仲好睇過呢D主打劇, 起碼無厘頭得黎可以輕鬆D咁笑下

子爵府

原文章由 LILY媽咪 於 08-1-4 09:45 發表
但裡面的人,角色,衫都好靚喎, 輕鬆吓著唔洗咁緊張. ...

佢真人唔化妝塊面勁黃, 好似"立"鴨咁, 可能高清底下搽白都遮唔到啦, 唯有搽黑

男爵府

我淨係覺得有套戲如果返拍好啱Bosco做 -

絕世好賓, 佢SUNDAY行過中環實俾姐姐撩.

禁止訪問

珍珠宮

不過套戲內面的阿姐的工作地方, 好似之前明珠台嗰套 "urgly betty"咁, 又係講做雜誌, 人靚衫靚, 開會又係大圓台, 內面有基佬.....等情節.

[ 本文章最後由 LILY媽咪 於 08-1-4 10:05 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至