跳至

首頁

尾頁

大宅

Ivy 話Him Him 喺學校又跌斷左隻手。同一個位。

而家可能要做手術。

佢咁細個要受咁多痛苦﹐我好唔安樂。。。

Please help pray for a successful surgery and speedy recovery.

大宅

原文章由 MegumiSan 於 08-1-4 14:15 發表

而家可能要做手術。

Please help pray for a successful surgery and speedy recovery. ...

MegumiSan,

知唔知HIM HIM依家點呀?如果你知最新消息,麻煩係度講聲,我唔想騷擾ivy,佢應該好忙.

侯爵府

原文章由 Cathy2002 於 08-1-4 14:21 發表

MegumiSan,

知唔知HIM HIM依家點呀?如果你知最新消息,麻煩係度講聲,我唔想騷擾ivy,佢應該好忙.

點會咁架, 聽到都心痛呀.. 希望him him快d冇事啦... :cry:

大宅

原文章由 Cathy2002 於 08-1-4 14:21 發表

MegumiSan,

佢on the way 去醫院。

話Daddy見到比上一次更“V。”

係啊﹐佢真係煩C﹐ 好似又炒了工人添。。。

子爵府

哎呀點會咁架!真係擔心死人呀!有消息記得通知聲

希望him him快d好返la, 辛苦ivy la

大宅

希望 HIM HIM 快 D 冇事啦.
Ivy 都唔好太擔心啊, 你都要小心自己身體啊.

大宅

原文章由 MegumiSan 於 08-1-4 14:25 發表

佢on the way 去醫院。

話Daddy見到比上一次更“V。”

係啊﹐佢真係煩C﹐ 好似又炒了工人添。。。

aiya,工人又炒左,邊個睇住妹妹,又凍,希望him him 快d無事就好la.

大宅

聽倒真係好唔安落呀...希望him him快d好返啦...Ivy唔好咁擔心, 因為仲有籽妍要照顧架...

大宅

oh~ 點解會咁架... 真係令人擔心. 希望HIM HIM 早日康復啦.

大宅

佢炒左個工人又吾知搵到人未,希望himhim無事啦.

大宅

上次探佢時him him都仲好活潑,無咩事,原來d骨仲未生番好?
真係要小心啦!

原文章由 cocoWong 於 08-1-4 14:53 發表
佢炒左個工人又吾知搵到人未,希望himhim無事啦.

男爵府

我今晚認該會見到Ivy...有消息在話比大家知.........
太陽伯伯起得早, 拖主寶寶做早操.........e, 寶寶不見了, 在園裏一二一二做早操......... :-D  :-D  :-D

大宅

him him要努力呀.....:cry:

大宅

原文章由 FLORINDA 於 08-1-4 15:18 發表
我今晚認該會見到Ivy...有消息在話比大家知.........

你幫我錫下佢啦。

大宅

點解會咁架,希望himhim快d好返啦,聽到都心庝:-( :-(

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

哎丫..做乜咁唔小心?點會整到比上次更"v"....咁佢做完手術未丫:-( :-( 實心痛死ivy囉...我聽到都心痛架...

不過話時話..好似咁整傷過就好易整親..我哥細個又係整親隻手...之後..每隔一段日子..佢都會整親隻手包石膏的

大宅

唉,him him咁細個仔,點解d老師咁唔小心ga 佢仲係向康復階段gama!!
祝早日康復
心銘開心遊樂園寶貝心銘豬

男爵府

原文章由 MegumiSan 於 08-1-4 15:55 發表

你幫我錫下佢啦。
我會gala........
太陽伯伯起得早, 拖主寶寶做早操.........e, 寶寶不見了, 在園裏一二一二做早操......... :-D  :-D  :-D

大宅

原文章由 月希 於 08-1-4 16:29 發表
哎丫..做乜咁唔小心?點會整到比上次更"v"....咁佢做完手術未丫:-( :-( 實心痛死ivy囉...我聽到都心痛架...

不過話時話..好似咁整傷過就好易整親..我哥細個又係整親隻手...之後..每隔一段日子..佢都會整親隻手包石膏 ...

係呀,整傷過就好易整親,遲d或者買d護踭比帶住會好d

大宅

原文章由 MegumiSan 於 08-1-4 14:15 發表

而家可能要做手術。

Please help pray for a successful surgery and speedy recovery. ...

求天父醫治Him Him, 希望佢快d好番,而爸爸媽媽有忍耐及智慧曉得怎樣照顧佢。

首頁

尾頁

跳至