自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

回覆:第一次俾仔仔自己去

我諗我幾年後都要經歷兩次

男爵府

我仔就黎6歲,我而家都叫佢自己去男廁,因為都開始大個仔了。但其實我係勁擔心的,因為真係好多癲佬,咸濕佬!
我就覺得厠格安全d,老公就話尿兜安全d,好煩!

大宅

回覆:guji 的帖子

你都令我諗起舊時,阿仔仲讀緊幼稚園,佢就話要自己入男廁,回想起,都唔知好嬲定好笑
第一次,好快出番黎,佢話佢根本痾唔到,
我問點解?佢話因為根唔夠高
第二次,出黎時條褲濕左,後面有男人話佢係尿桶前玩自轉
第三次,入左去成三個字都未出黎,我就問將會入男廁的人,可否幫忙睇下有無個細路係入面,個男人捉佢出黎時,話佢係裏面玩緊水,
第四次,爸爸帶住,仲賴醒教爸爸用尿桶

eggcarol  真係難為了媽媽   發表於 14-8-20 18:29
手機用戶,不要點評.謝謝

子爵府

咁又真係誇張咗啲嘅

子爵府

我都係會係男廁門口等個仔,有時等得耐會嗌下佢,問佢得未。有次等咗好耐,問佢做咩咁耐?佢到出返黎先答我,,痾c

]

伯爵府

回覆 lovebbb 的帖子

男廁都有兒童廁格? 我淨系知女廁有
誰也不懂誰

伯爵府

回覆 babyhowie 的帖子

系阿 果個post我都有睇過 所以企系出面等 真系好擔心
誰也不懂誰

翡翠宮

大個仔

伯爵府

回覆 Freesia_cat 的帖子

系阿 做人阿媽真系會擔心 我覺得我會等佢返中學先會安心....
誰也不懂誰

珍珠宮

引用:回覆 lovebbb 的帖子男廁都有兒童廁格

原帖由 guji 於 14-08-17 發表

佢話有,我都無入過

珍珠宮

引用:我仔7歲..佢次次去男廁..我都企晌門口同佢

原帖由 家家公主 於 14-08-17 發表
我仔7歲..佢次次去男廁..我都企晌門口同佢講野..
可能D人會覺得我煩...但我要入面既男人知道個小朋友有大人 ...
早排呢度有jm話,佢個7歲仔,喺廁所比個男人打咗兩巴!因為個男人話個細路整濕佢

公爵府

可能D人會覺得我煩...但我要入面既男人知道個小朋友有大人 ...
佢媽媽冇企門口?
冇聲?
多個三分鐘,正常都叫入去或衝入去
走甩左?

男爵府

引用:你都令我諗起舊時,阿仔仲讀緊幼稚園,佢就

原帖由 貝囡 於 14-08-17 發表
你都令我諗起舊時,阿仔仲讀緊幼稚園,佢就話要自己入男廁,回想起,都唔知好嬲定好笑
第一次,好快出番黎 ...
哈哈哈玩水。
你囝囝好可愛呀

珍珠宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

完全明白,當時我的心情與你一樣。
而且真是最怕遇到變態佬﹗

男爵府

引用:今日第一次俾5歲2個幾月ge 仔仔 自己去

原帖由 guji 於 14-08-16 發表
今日第一次俾5歲2個幾月ge 仔仔 自己去男廁噓噓
由佢踏入男廁門口 我就開始好忐忑 好5放心
企系門口 ...
叻仔

男爵府

子爵府

回覆 Joball 的帖子

好似話個男仔驚個惡人連佢媽都打埋,所以忍住唔喊唔出聲保護媽媽好孝順

carebearsss  我都記得,小朋友好識   發表於 14-8-21 13:29

珍珠宮

引用:回覆 lovebbb 的帖子男廁都有兒童廁格

原帖由 guji 於 14-08-17 發表

我老公話有小朋友的,不過佢叫教亞仔入廁所所門去

大宅

引用:今日第一次俾5歲2個幾月ge 仔仔 自己去

原帖由 guji 於 14-08-16 發表
今日第一次俾5歲2個幾月ge 仔仔 自己去男廁噓噓
由佢踏入男廁門口 我就開始好忐忑 好5放心
企系門口 ...
我個仔3歲幾就自己去!
因為佢話急嘅時候已經係好急,去到女廁又排曬長龍,殘廁又唔知要等幾耐!咁佢就第1次提出可以自己去男廁喇!
第1次我都係好緊張,好擔心! 但係真係急到要賴了! 唯有去男廁! 我就一直係男廁門口等,一有人開門就裝下! 出黎嘅時候又唔夠力開門,識又聲叫媽咪,我就開男廁門俾佢出黎!
成個過程只係覺得係門口等佢嘅時間好漫長!!!

翡翠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:Joball 的帖子

佢阿媽根本無同佢一齊

若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

首頁
12345...6

尾頁

跳至