夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 rwy 於 08-1-6 17:36 發表
但只係講而無證據都可以話佢有兩次第三者咩,官會信咩.

如果你離婚既原因係佢有第三者, 仲要提埋佢有前科, 個官唔會叫你攞証據出黎既....

複式洋房

係呀..我d frd都有提意過我搵私家貞探查佢d證據架

原文章由 1123cat 於 08-1-6 17:39 發表
應該信嘅!
2+咁多lee D 緍外情嘅嘢!
唔係個個都有錢請
私家貞探!
好貴!

別墅

原文章由 rwy 於 08-1-6 17:39 發表
31歲仲有個小朋友,仲點會有男人愛我吖

我比你聽呀!
我仲金過你呀!
第一次發現,,,大陸一件
第二次發現,,,另一女人+個仔
你話,,,,,,,,,金唔金!

複式洋房

可能我思想比較保守啦.....我覺得出面咁多女人choice...點解要choice一個有個仔嘅ja

原文章由 1123cat 於 08-1-6 17:41 發表

你唔好玩啦!
50歲嘅,女人都有人要啦!

複式洋房

話!!咁又真係好難頂喎...你好叻呀

原文章由 1123cat 於 08-1-6 17:46 發表

我比你聽呀!
我仲金過你呀!
第一次發現,,,大陸一件
第二次發現,,,另一女人+個仔
你話,,,,,,,,,金唔金!

複式洋房

哦....係咁架.....不過如果真係離, 我都會去問下legal firm

原文章由 questioning 於 08-1-6 17:43 發表

如果你離婚既原因係佢有第三者, 仲要提埋佢有前科, 個官唔會叫你攞証據出黎既....

別墅

都唔係嘅!
2+現代嘅女人,
要除着D死男人去變!
唔好咁保守!
或者,,,,識個年紀大d,,,hehe

別墅

原文章由 rwy 於 08-1-6 17:51 發表
話!!咁又真係好難頂喎...你好叻呀

佢唔想離緍!
唔想搬走!
宜,,我仔女唔想比人知個老豆係咁!
驚無面,,,比同学知
又唔想係單親家庭長大!
所以我冇離緍!
為左仔女,冇辨法!
現我巳對lee 個人好麻木,,真係唔到你唔睇化!
我2+心中只有仔女!
感覺單身!
當打分工!
hehe

[ 本文章最後由 1123cat 於 08-1-6 18:06 編輯 ]

複式洋房

嘩....你好括達喎......仲可以對住個咁嘅人一齊生活

你d仔女好大啦......
如果你咁講, 我個仔係咁嘅環境長大咪好有問題......咁我係咪應該諗下呢點先決定離唔離婚呢....
但個衰佬又咩都唔做.....

原文章由 1123cat 於 08-1-6 18:00 發表

佢唔想離緍!
唔想搬走!
驚無面,,,比同学知
又唔想係單親家庭長大!
所以我冇離緍!
為左仔女,冇辨法!
我2+心中只有仔女!
感覺單身!
當打 ...

大宅

原文章由 1123cat 於 08-1-6 18:00 發表

佢唔想離緍!
唔想搬走!
驚無面,,,比同学知
又唔想係單親家庭長大!
所以我冇離緍!
為左仔女,冇辨法!
我2+心中只有仔女!
感覺單身!
當打 ...

嘩... 你真係好犀利呀, 可以做得咁豁達, 系咁既情況下仲可以同佢一齊生活, 不過冇計啦, 你有三個小朋友, 唔為自己諗都要為佢地著想, 做媽媽既就會多d顧慮小朋友既感受, 做爸爸既就話之佢, 理得你地咁多... 好一個不負責任既老公同爸爸....

大宅

原文章由 rwy 於 08-1-6 18:19 發表

如果你咁講, 我個仔係咁嘅環境長大咪好有問題......咁我係咪應該諗下呢點先決定離唔離婚呢....

...

小朋友越細越好, 唔需要比佢知咁多大人既事, 現今單親家庭多的是, 最緊要你對佢既付出, 同埋身邊既人對佢既愛同關懷...

別墅

原文章由 rwy 於 08-1-6 18:19 發表

...

我d仔女讀中学,,小学,,十幾歲!
出來做工
根本頂唔到三個開支
淨補習+課外活力巳成皮!
點頂!
佢對我都唔會差!
現我盡力儲錢!
等我仔女,大了,,出來做事,,,,,,,,,,我就走人!hehe
你個好細啫!

[ 本文章最後由 1123cat 於 08-1-6 18:30 編輯 ]

別墅

回覆 #28 1123cat 的文章

我都明白你感受, 比著我都會慢慢麻木哂, 不過有三個仔女真係冇計....但我會麻木之餘仲會慢慢轉移佢D錢, 螶食佢副身家,吾講心只講金 佢不仁我不義
做自己開心GE野平衡返自己~~

別墅

原文章由 questioning 於 08-1-6 18:21 發表

嘩... 你真係好犀利呀, 可以做得咁豁達, 系咁既情況下仲可以同佢一齊生活, 不過冇計啦, 你有三個小朋友, 唔為自己諗都要為佢地著想, 做媽媽既就會多d顧慮小朋友既感受, 做爸爸既就話之佢, 理得你地咁多... 好一個 ...

好,,,我最愛你lee 句!

複式洋房

唉.....我就係無咁堅強去面對現實, 都唔知點好....好痛苦呀

上次都原諒咗佢啦.....點解仲要再做多一次吖.....往佢平時咁錫個仔,都唔諗下個仔要係單親家庭長大有幾可憐

原文章由 1123cat 於 08-1-6 18:25 發表

我d仔女讀中学,,小学,,十幾歲!
出來做工
根本頂唔到三個開支
淨補習+課外活力巳成皮!
點頂!
佢對我都唔會差!
現我盡力儲錢!
等我仔女,大了,,出來做事,,,,,,,,,,我就走人!hehe
你個好細啫! ...

別墅

原文章由 changeyourmind 於 08-1-6 18:31 發表
我都明白你感受, 比著我都會慢慢麻木哂, 不過有三個仔女真係冇計....但我會麻木之餘仲會慢慢轉移佢D錢, 螶食佢副身家,吾講心只講金 佢不仁我不義
做自己開心GE野平衡返自己~~ ...

我巳,,發奮地,,,做緊啦!
我當自己,,巳前嘅!,,老公,,,,,,過身,,,死左,,,好內啦!:-( :-( :-(
我當宜家lee 個係,,,過客!

別墅

原文章由 rwy 於 08-1-6 18:36 發表
唉.....我就係無咁堅強去面對現實, 都唔知點好....好痛苦呀

上次都原諒咗佢啦.....點解仲要再做多一次吖.....往佢平時咁錫個仔,都唔諗下個仔要係單親家庭長大有幾可憐

...

有個一次!
又第二次!
重點放係個仔度!
想清楚,去或留!

別墅

原文章由 1123cat 於 08-1-6 18:37 發表

我巳,,發奮地,,,做緊啦!
我當自己,,巳前嘅!,,老公,,,,,,過身,,,死左,,,好內啦!:-( :-( :-(
我當宜家lee 個係,,,過客!

加油呀你!
到D仔女大左你就有回報啦

別墅

回覆 #35 rwy 的文章

樓主你仲咁后生, 又有工作能力, 你已經比好多人好好多啦, 人總要成長, 吾洗怕面對, 呢D只係人生GE一個過程, 只要堅強D就捱得過, 其實單親小朋友吾一定好可憐, 我都曾經係單親, 一個女人帶住個仔啦, 我仔不知幾生性又聽話, 佢比其他小朋友成熟D tim.....無論點你一想到個仔你就會好自然咁堅強落去架啦

大宅

rwy,
第一次時,c6肯招認嗎?仲有無証據在手?

首頁

尾頁

跳至