自由講場

跳至

首頁
34567...62

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

我唔係擔心照片的質素呀!我係想知如果小朋友需要飲奶或睡覺 會唔會計落個九十分鐘影相時限內呀! 我都知時間可以好足夠如BB狀態好的話, 但我就係怕我囝囝到時唔合作嘛! 相可以唔晒但影相錢要照比的嘛

大宅

hi AgnesMom,

我地影樓無收咩影相錢ga,鐘意d相就照plan買,唔鐘意就唔使付款.咁先係今時今日既服務態度嘛!希望你like啦!

Ruby

原文章由 AgnesMom 於 08-2-28 10:44 發表
我唔係擔心照片的質素呀!我係想知如果小朋友需要飲奶或睡覺 會唔會計落個九十分鐘影相時限內呀! 我都知時間可以好足夠如BB狀態好的話, 但我就係怕我囝囝到時唔合作嘛! 相可以唔晒 ...

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

原文章由 GRCCFAMILY 於 08-2-28 17:27 發表
hi AgnesMom,

我地影樓無收咩影相錢ga,鐘意d相就照plan買,唔鐘意就唔使付款.咁先係今時今日既服務態度嘛!希望你like啦!

Ruby

咁係咪我照book照影到時唔鍾意o的相就一毫子都唔駛比?!要相先跟plan買?!

大宅

Dear AgnesMom,

無錯呀!影完相後真係一毫子唔使比就可以返屋企等相簿揀相啦,要買相先跟plan計數!但當然如果你係影"純拍攝優惠"就唔同啦!因所有拍攝file(超過200個相片檔/每位主角計)會即時燒錄給人客自行哂相.

p.s.請留意我地每次都會影over200張相,並唔係一般只影幾十張包幾十張咁簡單!因我地明白作為消費者當然想keep多d相啦!

另外,我地所有$400起既plan都會包4R相片(已購買相片1套).咁人客咪唔使煩哂相囉!

有問題亦可以直接call我!

Ruby

原文章由 AgnesMom 於 08-2-29 12:08 發表

咁係咪我照book照影到時唔鍾意o的相就一毫子都唔駛比?!要相先跟plan買?!

[ 本文章最後由 GRCCFAMILY 於 08-2-29 13:29 編輯 ]

公爵府

好媽媽勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

HI GRACCFAMILY,
咁其實你地有乜嘢plan同乜嘢收費和影幾耐?
另外"純拍攝優惠"又係乜嘢價錢? 影幾耐? 有無聯絡電話?
我有1個4歲半,1個15個月BB既小朋友
(1)若果bb做主角,其它人影家庭相, 係乜嘢價錢? 乜嘢plan岩?
(2)若果"純拍攝優惠", 有2個小朋友份, 咁係影200定400張相呀? 還是選幾多張相, 比幾多錢呀?
神未曾應許天色常藍;但衪曾應許生活有力!

大宅

Hi 2heiBBmama,

等我遂一解答你啦!

咁其實你地有乜嘢plan同乜嘢收費和影幾耐?我地有:
平日$500包70張相,假日$650包64張相(連file包送貨),包5套造型,影相1.5小時(90分鐘),無限家庭相,無限家庭成員,無限自備服裝.
另外"純拍攝優惠"又係乜嘢價錢? $600包影超過200張相影幾耐?影1.5小時(90分鐘) 有無聯絡電話?歡迎隨時call93519607.
(1)若果bb做主角,其它人影家庭相, 係乜嘢價錢? 乜嘢plan岩?只要每張相有bb係度,家庭人數就不限ga la!價錢都係同上面一樣!
(2)若果"純拍攝優惠", 有2個小朋友份, 咁係影200定400張相呀? 2個主角當然影約400張啦!還是選幾多張相, 比幾多錢呀?我地既收費以每位主角計算,但join SHAHgroup會有$50 x 2優惠!

原文章由 2heiBBmama 於 08-2-29 14:48 發表
HI GRACCFAMILY,
咁其實你地有乜嘢plan同乜嘢收費和影幾耐?
另外"純拍攝優惠"又係乜嘢價錢? 影幾耐? 有無聯絡電話?
(1)若果bb做主角,其它人影家庭相, 係乜嘢價錢? 乜嘢plan岩?
(2) ...

伯爵府

魅力王子

FungFung"s studio photo in babyQ:

http://baby.popart.hk/blog/?skid=1220&sk=viewreply&n=15300

***"Special offer for SHAH group"***
1,BBG1 (我想3月尾平日影,是—否有買一送一的?)

2, Chunghimmama (Mrs. Lee)
Date : 01/03/2008
Time : 11:00 am

3.阿藍(Mrs.leung
Date : 27/3/2008
Time : 5.00pm

4.Ching Ching
Date:26/2/2008
Time:2:00pm

[ 本文章最後由 shah 於 08-2-29 05:54 編輯 ]

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

囡囡同我好餅印架,可以點參加呢??THX
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

大宅

死啦!我得曬了的相,點算呀?你得e比你!等我搵下仲有無先
晴晴藍藍小天地[img align=right]http://lilypie.com/pic/060814/rHZZ.jpg[/img]

大宅

餅印

想參加餅印只須要e-mail張相去[email protected]就得ga la!

大宅

買一送一

一歲前影兩次,如果我b女現在只有兩個月,能否拍攝?可否約定7月影一次,10月又影多次?

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我想問3月27日
2:00或者3:00仲有無位呀???
因為我阿姨想帶小朋友去影呀,thx

侯爵府

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

係呢, 想問下係1.5hrs拍攝會唔會計埋bb 既瞓覺/食奶時間呢??
你地studio 1 日影幾多個bb 呢?
另外請問星期六, 日 or Public Holidays 係咪已經好full??

大宅

hi 金仔媽媽,

係預約既時候,我地會盡量遷就bb既瞓覺/食奶時間! weekend booking係會緊張d,所以最好早d call我地check下會好d!

原文章由 金仔媽媽 於 08-3-17 09:49 發表
係呢, 想問下係1.5hrs拍攝會唔會計埋bb 既瞓覺/食奶時間呢??
你地studio 1 日影幾多個bb 呢?
另外請問星期六, 日 or Public Holidays 係咪已經好full??

大宅

溫馨提示!有關買一送一專for1歲以下bb優惠!

由於自推出"買一送一"優惠之後,反應熱烈,所以決定由4月開始,每月名額只限40位,先到先得!敬請留意!

大宅

剛推出8R美工相簿-共22pages連uv coating

我地剛剛推出8R美工相簿,優惠價$488/本,每位人客限訂1本,如有興趣可直接聯絡我以作安排!

大宅

ruby我想約4月份1歲以下bb的買一送一優惠。
請問你們4月的周末還有位麼?我想4月12,4月13或者4月19,4月20照。

買一送一我能夠先排pure,然後隔幾個月再拍另一個麼?pure包多少張照片呢?如要多選,收費多少?
謝謝。

[ 本文章最後由 koala_xin 於 08-3-26 15:35 編輯 ]

大宅

hi koala_xin,

無規定要影D咩,都係由你自己話事,總之1次包相,1次只包files就得ga la! 你不如直接call我啦!

另外,絕對歡迎帶埋親朋戚友一齊黎影家庭合照喎!剛剛先有個mama,一行差不多20人到我地到,5個鐘影左好多好多唔同既家庭合照!真係好sweet ga!

原文章由 koala_xin 於 08-3-26 13:54 發表
請問你們4月的周末還有位麼?我想4月12,4月13或者4月19,4月20照。

買一送一我能夠先排pure,然後隔幾個月再拍另一個麼?pure包多少張照片呢?如要多選,收費多少?
謝謝。 ...

大宅

del. del. del.

原文章由 koala_xin 於 08-3-26 13:54 發表

謝謝。 ...

[ 本文章最後由 GRCCFAMILY 於 08-3-26 21:13 編輯 ]

伯爵府

魅力王子

原文章由 GRCCFAMILY 於 08-3-26 05:02 發表
另外, 絕對歡迎帶埋親朋戚友一齊黎影家庭合照喎!剛剛先有個mama,一行差不多20人到我地到,5個鐘影左好多好多唔同既家庭合照!真係好sweet ga!

i know who are they,lam2006...
i "m waiting their new pics ar,hehe~!

首頁
34567...62

尾頁

跳至