自由講場

跳至

首頁
45678...62

尾頁

大宅

佢地主角4位,所以有好多唔同組合既家庭相,影左成千幾相呀!仲要佢地係4代同堂,好勁揪吖!

原文章由 shah 於 08-3-26 21:37 發表

i know who are they,lam2006...
i "m waiting their new pics ar,hehe~!

禁止訪問

別墅

BK Milk勳章 畀面勳章

我仔仔2歲,想影輯相留念,如晒埋相how much?

大宅

hi 少奶奶,

2歲既小朋友比較活躍,所以我唔見議你影純拍攝優惠,我地e+平日做梗$500-70張,$600-100張,詳情可以上www.babyQstudio.com或者call93519607同我聯絡都得!

ruby

原文章由 少奶奶 於 08-4-2 12:29 發表
我仔仔2歲,想影輯相留念,如晒埋相how much?

禁止訪問

好媽媽勳章

回覆 #1 GRCCFAMILY 的文章

大宅

hi yvonne.wong,

Pls. check PM.

babyQ

原文章由 yvonne.wong 於 08-4-3 01:00 發表
我小朋友七歲,有沒有衫適合她去影相?

大宅

450蚊個PLAN 仲有冇呀???

我仔仔3歲~平日下午可以影~

大宅

我地最update既係:平日$500/70張,$600/100張(包影200+張,5套造型,無限家庭相,無限家庭成員&無限自備服裝,仲包送貨)

別墅

拍照

我有一個6個月大的bb和一個5歲半的女兒想各人拍一輯,想問一問你現在有什麼優惠套餐,如我想4月18日下午拍有沒有位呀,請pm我詳細資料。

男爵府

2024勳章 BK Milk勳章

Gary

怎樣投票"3月餅印"只有煜華1個是BB, 其他哥哥姐姐大過Ivan華B 好多呀!

幾時知道比賽結果!?

心急華Ma Ma

大宅

hi yee828,

Pls. check pm.

原文章由 yee828 於 08-4-5 11:31 發表
我有一個6個月大的bb和一個5歲半的女兒想各人拍一輯,想問一問你現在有什麼優惠套餐,如我想4月18日下午拍有沒有位呀,請pm我詳細資料。

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我地個次去影有成20個人呀,玩得真係開心
係呀,我想問係唔係只包送寫字樓,因為我阿姨佢話打比你你係咁講,所以我想問下你先???(因為有一日我打比你,你無聽)所以我係度問你
不過真係唔好意思,個人我d表弟佢地玩到咁亂
本8R相簿可能放到幾多張相呀??

原文章由 GRCCFAMILY 於 08-3-26 22:10 發表
佢地主角4位,所以有好多唔同組合既家庭相,影左成千幾相呀!仲要佢地係4代同堂,好勁揪吖!

大宅

hi 阿藍2006,

我地係包送貨到公司地址,如果係家居地址要加$30.而本8R相簿,封面連封底合共有22張連coating!

ruby

原文章由 阿藍2006 於 08-4-6 02:10 發表
我地個次去影有成20個人呀,玩得真係開心
係呀,我想問係唔係只包送寫字樓,因為我阿姨佢話打比你你係咁講,所以我想問下你先???(因為有一日我打比你,你無聽)所以我係度問你
不過真係唔好意思,個人我d表弟佢地玩到咁亂
...

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

哦~~~
我睇下佢地要唔要先一齊送呀
咁我想問係一個家庭加$30定係一次送晒咁多都係$30
因為我地可能大多數送去一個地址
thx
原文章由 GRCCFAMILY 於 08-4-6 10:40 發表
hi 阿藍2006,

我地係包送貨到公司地址,如果係家居地址要加$30.而本8R相簿,封面連封底合共有22張連coating!

ruby

侯爵府

好媽媽勳章

我想問下...
其實餅印比賽, d人可以點樣投票呢? 你地好似無咩講到...

大宅

叉燒媽咪 & hkdaisyhk,

投票條link會於今日稍後時間貼上bk,而投票會於明天開始!任何人都有權投票,不得異議,趁投票未開始,快d share你地既相簿拉下票啦!

ruby

大宅

睛靈勳章

我哋參加咗比賽, 幫幫手請投鎧賢一票!!

我哋參加咗餅印比賽, 幫幫手投一票啦 , 支持吓!! 叫埋啲朋友幫手啦! 唔該晒 !!

請投鎧賢一票!!

有相睇!!

http://www.flickr.com/photos/babyqstudio/sets/72157604340520894/

男爵府

7周年華麗國民 好媽媽勳章 醒目開學勳章

請支持下我參加babyQ 嘅餅印比賽啦......
投我仔仔一票吖~~

皓賢
http://www.flickr.com/photos/babyqstudio/sets/72157604340897148/

THANKS A LOT !!

侯爵府

好媽媽勳章

sorry to ask again...

did u mentioned how people can vote

大宅

溫馨提示!投票事項!

任個人都可以投票ga,所以快d拿拿淋拉票la!
祝好運呀!

首頁
45678...62

尾頁

跳至