美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

想揾眼部遮腵膏

民房

Re: 想揾眼部遮腵膏

You can try "sofina". I bought one recently, it's easy to use, even can use it w/o make up. It's HK$175.

別墅

Sofina-bad bad bad!

我上次幫個準新娘試妝,佢個黑眼圈都唔算好勁,但係遮瑕能力同1eaf1et有出入呀!廣告又話可因應唔同的光線作適當的調節,此產品只得一色,但每個人的膚色不同,又話什麼膚色都合用。我一向幫新娘用開陳x輝的產品,但佢的遮瑕用品要混色,重霖住轉用Sofina可以方便自己,差d糟糕呀!
彤彤个人網頁[img align=left]http://image.go2hk.com/image/27/74/71/bb2.jpg[/img]

別墅

你可以試吓ipsa (約100元), 我用緊, 用黎遮黑眼同暗瘡都幾好架!!

大宅

Ice-cream concealer from Beauty Tech is very good. Yellow colour for Black eye circle.

大宅

2019勳章

where is the location for "Beauty Tech", I live in Kowloon Bay, if any counter in Kowloon Bay?
I love my dear husband and dear daughter.

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

beauty tech is in Causeway Bay 2000廣場, ice-cream concealer 好似sa sa counter有得賣

複式洋房

我用過Tina & Tony 果隻Therapeutic Treatment Concealer, 都幾OK!

大宅

靚蔡太 寫道:
beauty tech is in Causeway Bay 2000廣場, ice-cream concealer 好似sa sa counter有得賣

Yes!

別墅

winma 寫道:
[quote]
靚蔡太 寫道:

Yes![/quote]

我睇生果日報, 副刊"精選優惠"版見Beauty Tech雪糕修護遮瑕霜o係萬O有全線$20現金券, 咁即係話佢地有得賣, 唔駛去專櫃Counter! 唔知幫唔幫到你?

複式洋房

Can somebody tell me how much does the Beauty Tech Consealer cost?

Thanks!

禁止訪問

大宅

bobbie brown的好,上面是膏,下面是粉,不過要連brush買,好pro.
http://i196.photobucket.com/albums/aa182/sandylaw2323/1086480846.gif

大宅

我眼圈大到落鼻,依兩隻都得
我用過 estee lauder的uncirle concealer
kp under tone (兩枝一黃一橙)
都好好用,尤其是後者吾乾/好自然,不過要溝色.

大宅

雪高果隻188之嘛
邊有2xx咁貴?
sasa賣果隻I NUOVI都ok
老公對老婆要做o既係: 由而家開始只係可以錫我一個, 要縱壞我,唔可以話我 有人恰我要第一時間出黎撐我,我開心你要戥我開心, 我唔開心你要"tum"我開心,唔準恰我鬧我, 發夢都要諗 起我,仲要永遠覺得我最靚 ^O^

子爵府

2019新春慶豚圓

真係做足既時候(指化全套妝), 我都鍾意用Bobbie Brown, 不過我覺得少少煩啦, 用完膏又要上番少少粉. 但係真係遮得唔錯.

平時, 因為貪快就用ipsa.

大宅

mamee 寫道:
真係做足既時候(指化全套妝), 我都鍾意用Bobbie Brown, 不過我覺得少少煩啦, 用完膏又要上番少少粉. 但係真係遮得唔錯.

平時, 因為貪快就用ipsa.

未必ga
想有好的遮瑕效果,用有遮瑕度的底霜,粉底,遮瑕高囉!
我隻黑眼圈勁大隻,都係靠咁ga step遮到,
sofina底霜,shiseido粉條,inovi遮瑕高
老公對老婆要做o既係: 由而家開始只係可以錫我一個, 要縱壞我,唔可以話我 有人恰我要第一時間出黎撐我,我開心你要戥我開心, 我唔開心你要"tum"我開心,唔準恰我鬧我, 發夢都要諗 起我,仲要永遠覺得我最靚 ^O^

首頁

尾頁

跳至