自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

禁止訪問

回覆:終於去左屯門問米

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

TV8 發表於 14-8-20 14:45
我和媽媽去,媽媽先問她的妹妹.都有80%準成.生前我亞姨好叻,又有錢,她一來就講,我本事過你,有錢過你,問米婆 ...

..請問, 你係去問米定睇相呀?
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

珍珠宮

育兒性格勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

似呃人多.

子爵府

虎到金來勳章

回覆 180 的帖子

亞媽問完到我問,本來我想問祖先是否唔安樂,我又唔識問,跟著個老女人教我問,亞仔自身.

elaine_20hk  咁佢擺明呃你,點會咁  發表於 14-8-20 22:07

水晶宮

三皮 !! 一聽就知老點多 !! 唉 !!!!!

侯爵府

你係局中人,你可以甘清醒?
我認同CHANNBA31 所講:如果3萬元就搞點,我諗大把人排隊睇佢,唔洗排精神科見醫生。
如果尼3皮換你一個安心(叫有一絲機會都試過),甘你去拉。
個個媽媽都好好緊張自己孩子,哪怕係感冒!

禁止訪問

引用:回覆 超級特務 的帖子個老女人就叫我問亞仔

侯爵府

回覆 TV8 的帖子

問米係關於去世的先人。對医治生人有何關連? 小心騙$

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我都無聽過去問米係咪生人既野,唔係問去左既人既咩

感覺好呃人FEEL

大宅

問米不會問生人!明白你為了兒子當居者迷、但或者在bk 說出來大家幫忙分析/給予意見會比 送3萬大元人家賺會更好

子爵府

小心上當

侯爵府

不要上當

子爵府

虎到金來勳章

我心諗,如果真係有心要呃人,收左錢都會有報應.為何呢?

BabyAndre  都唔好咁様將$浪費在神棍身上,   發表於 14-8-20 15:41

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

TV8 發表於 14-8-20 15:01
回覆 180 的帖子

亞媽問完到我問,本來我想問祖先是否唔安樂,我又唔識問,跟著個老女人教我問,亞仔自身.

但最終幫唔幫到你解決你呀仔既問題?
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

3 萬
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

用戶要求終止服務

引用:我和媽媽去,媽媽先問她的妹妹.都有80�.

原帖由 TV8 於 14-08-20 發表
我和媽媽去,媽媽先問她的妹妹.都有80%準成.生前我亞姨好叻,又有錢,她一來就講,我本事過你,有錢過你,問米婆 ...
問米好似係請先人上嚟,無聽過可以解決在世人嘅問題。如果你話揾個師父睇你個仔係咪有嘢跟,就合理啲。

唔好比人呃呀

侯爵府

牛年勳章

引用:Quote:原帖由 TV8 於 14-08-20 發表我和媽

原帖由 katie0921 於 14-08-20 發表
屯門呢個,以前是奶奶做,跟住傳咗比新抱做,20年前在元朗的時候是......準的

2年前再去,已經是不一回事 ...
的確是咁,我媽都係咁講,話傳左被媳婦後講得晤準,上年去問重叫我地俾錢整呢樣整個樣

子爵府

虎到金來勳章

回覆 180 的帖子

未呀! 今日是問亞仔點解會咁. 是先天帶來的. 係我大肚是犯了很多..什麼關.即係胎殺..類似.

要做就要3皮.死咪.

伯爵府

引用:Quote:原帖由 TV8 於 14-08-20 發表本帖最

原帖由 channba31 於 14-08-20 發表
你有冇同佢check過聲線問題
先天 後天都要知
我大仔3歲幾先識講野,叫極都唔出聲,後尾返幼稚園好啲,當年 ...
咁似我個A仔。

TV8  可以做乜都已經做了.  發表於 14-8-20 15:10

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我和媽媽去,媽媽先問她的妹妹.都有80%準成.

原帖由 TV8 於 14-08-20 發表

simple is the best~

首頁
12345...6

尾頁

跳至