自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

無意中我係yahoo度搵到d混血的model和藝人,
有d真係唔講都唔知原來係mix囉。

梁洛施: 中國、英國、葡萄牙
衛詩、衛蘭: 韓國、中國、菲律賓
郭羨妮、韓君婷、安德尊、吳嘉龍、Nikki Chow: 中國、英國
蔣雅文: 中國、8分之1英國
莫文蔚: 中國、威爾士、德國、波斯
楊恭如: 中國、4分之1美國
崔建邦、洪天明、宋芝齡: 中國、韓國
海俊傑: 中國、4分之1英國
和田裕美、周子駒: 日本、中國
林嘉欣: 中國、4分之1日本
鍾麗緹: 中國、越南
Steven@Sun Boyz、Jan@Krusty: 荷蘭、中國
Rosemary: 中國、法國、俄羅斯
Maggie Q: 美國、越南
嘉碧儀、李嘉欣: 中國、葡萄牙
Danielle Graham: 中國、馬來西亞、愛爾蘭
Amanda Strang: 中國、法國
樂基兒、紀利: 中國、美國
Cara G.: 中國、泰國、瑞士、愛爾蘭
貝安琪: 中國、德國
謝美棋Mag: 中國、泰國
Angela Baby: 中國、4分之1德國
立威廉: 英國、德國、日本、新加坡
許瑋甯: 中國、美國
鄭雪兒: 中國、印尼
王淑美: 中國、澳洲

**原來安德尊係mix黎架,點睇都唔似既

禁止訪問

水晶宮

熱血金章

佢 mix 邊度同邊度呀?!?!

禁止訪問

大宅

Nikki Chow都係

大宅

好媽媽勳章

郭羨妮、韓君婷、安德尊、吳嘉龍、Nikki Chow: 中國、英國
咦.....咁我個女都叫做mix..我住長沙灣...我老公住油麻地...哈哈

原文章由 9594 於 08-1-8 21:15 發表
佢 mix 邊度同邊度呀?!?!

大宅

好媽媽勳章

都算既,不過血統比較少囉。

原文章由 wawawaiii 於 08-1-8 21:23 發表
我呀麻係葡萄牙人,我算唔算mix呀

水晶宮

熱血金章

韓君婷唔係法國嫁咩?!?!

禁止訪問

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

黃秋生都係啦!
仲有黎芷珊都係中葡混血兒,
其實仲有好多架喎。

原文章由 awah112 於 08-1-8 20:26 發表
原來安德尊係混血兒

子爵府

我對b就真係混血兒,我老公o型我b型血架

原文章由 mamibb 於 08-1-8 21:37 發表
咦.....咁我個女都叫做mix..我住長沙灣...我老公住油麻地...哈哈

大宅

Yes, 安德尊 is a mix of Chinese and British. He was study in one of the university of Phillipine and stay in Phillipine for long time.

男爵府

好媽媽勳章

Agree!!!!

"**原來安德尊係mix黎架,點睇都唔似既 "

侯爵府

但我好肯定'韓君婷'唔係mix喎好耐之前訪問過佢,爸爸媽媽都係中國人喎(有上鏡)!當時我都好奇怪:lol:
原文章由 mamibb 於 08-1-8 20:07 發表
無意中我係yahoo度搵到d混血的model和藝人,
有d真係唔講都唔知原來係mix囉。

梁洛施: 中國、英國、葡萄牙
衛詩、衛蘭: 韓國、中國、菲律賓
蔣雅文: 中國、8 ...
唔好點評我

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

佢老豆係英國人黎架,我見過佢地。

原文章由 你好嗎 於 08-1-8 23:40 發表
但我好肯定'韓君婷'唔係mix喎好耐之前訪問過佢,爸爸媽媽都係中國人喎(有上鏡)!當時我都好奇怪:lol:

珍珠宮

真係唔講唔知, 不過他係咪唔熟於俊男.

原文章由 kiu_ma 於 08-1-8 23:18 發表
Yes, 安德尊 is a mix of Chinese and British. He was study in one of the university of Phillipine and stay in Phillipine for long time.

珍珠宮

唔係喎, 她老豆報紙係影過她爸爸係外國人喎, 果時選亞姐都好似上過境.

原文章由 你好嗎 於 08-1-8 23:40 發表

男爵府

佢吾係喎 . . . .
原文章由 阿迅媽 於 08-1-8 21:24 發表

公爵府

好媽媽勳章

原文章由 mamibb 於 08-1-8 21:37 發表
嚴 守 止 賺 、 止 蝕 位 , 相 信 每 個 投 資 者 都 曉 , 但 利 字 當 頭 , 確 實 知 易 行 難 。 所 以 , 希 望 大 家 , 贏 了 錢 , 開 心 之 餘 , 要 保 持 清 醒 ; 輸 了 錢 , 傷 心 之 餘 , 亦 要 保 持 冷 靜 。 懂 得 平 衡 投 資 心 態 , 也 許 是 致 勝 之 道 的 必 備 條 件 。

珊瑚宮

好媽媽勳章

原文章由 阿迅媽 於 08-1-8 21:24 發表

係 law ,佢都算係 ? 咁點解佢家姐又唔係嘅

首頁

尾頁

跳至