自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

韓君婷個樣鬼鬼地架喎....

原文章由 你好嗎 於 08-1-8 23:40 發表
但我好肯定'韓君婷'唔係mix喎好耐之前訪問過佢,爸爸媽媽都係中國人喎(有上鏡)!當時我都好奇怪:lol:

水晶宮

蔣雅文: 中國、8分之1英國
李逸朗都係, 中國mix 英國 (唔知幾多份一)
林嘉欣: 中國、4分之1日本 (呢個真係唔多知)
嘉碧儀、李嘉欣: 中國、葡萄牙
唐麗球都係
李嘉慧 : 馬來西亞mix 唔知咩西方國家
Danielle Graham: 中國、馬來西亞、愛爾蘭
Amanda Strang:
中國、法國 (媽媽是台灣人)
謝美棋Mag: 中國、泰國 (who is she ?)
鄭雪兒: 中國、印尼 (是否以前跟黎明拍廣告那一個, 佢爸爸好像是印度人)
王淑美: 中國、澳洲 (who is she ?)

[ 本文章最後由 上校車 於 08-1-9 13:01 編輯 ]

大宅

**原來安德尊係mix黎架,點睇都唔似既
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

大宅

黃秋生都係!!! 中英混血兒!!!

男爵府

Is Leah Dizon mixed of Japanese and French?

I thought Gigi Kwan is mixed but she isn't, am I right?

Was Bruce Lee mixed of Chinese and German? Was he born in the States?

[ 本文章最後由 AKLAMY 於 08-1-9 15:10 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至