跳至

首頁
12345...6

尾頁

禁止訪問

大宅

原文章由 mrs.hamster 於 08-1-8 21:36 發表
我依家22w重咗2.5kgs個肚35" 不過有d凸肚臍啦
只係塊面圓咗少少,手腳無肥到。

mrs. hamster,

我未有bb到依加ttl都係重左10 lbs個肚未度呀。我個肚臍又無好似你甘喎。我塊面肥左少少而大脾同hip都肥左好多呀。

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

原文章由 yc_bb 於 08-1-9 09:07 發表

我未有bb到依加ttl都係重左10 lbs個肚未度呀。我個肚臍又無好似你甘喎。我塊面肥左少少而大脾同hip都肥左好多呀。

我本身肥, 上次肥好鬼多, 今胎竟然輕左, 唔敢同媽子講, 唔係佢又小題大造ga la. 我肚臍又冇突, 我媽又問我點解唔係突出來, 我點知喎.

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

男爵府

重左: 7磅
肚圍: 38.5吋
肚臍: 上次無突, 不個今次好似已經平頂,有d危(千祈唔好突, 好醜樣)

原文章由 emmypun 於 08-1-9 09:37 發表

我本身肥, 上次肥好鬼多, 今胎竟然輕左, 唔敢同媽子講, 唔係佢又小題大造ga la. 我肚臍又冇突, 我媽又問我點解唔係突出來, 我點知喎.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 畀面勳章

原文章由 yc_bb 於 08-1-9 09:07 發表

我 20 week 2 已經重左 13 磅, 大脾同 hip 位係重災區, 但我個肚同我朋友個肚相比 (佢只係遲我 1 week) 我好似細左成個月咁, 個肚臍仍然都係好似未有 BB 前一樣凹入去一 D 都冇凸出黎, 係咪我唔正常呀?

[ 本文章最後由 usbaby 於 08-1-9 10:46 編輯 ]

禁止訪問

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 畀面勳章

我就想肚臍快 D 凸出黎, 咁方便我可以清理裡面 D 千年污積. 同埋, 你地個肚臍附近多唔多毛毛呀? 我未有 BB 前係細到睇唔到, 宜家好似成個猿人咁勁多, 好肉酸呀.

禁止訪問

伯爵府

好似我最差…

我無肥過…肚有34", 我本身超瘦,吾吸收,食極吾肥,依家知呢樣吾係好事la.

你地會吾會成日肚餓呀?

我估我成日吾食都吾餓,我都儘量食野la, 但食吾多(少過未有時),我已經食緊醫生的Vitamin都係甘,希望BB吾會un豬啦.

下星期覆診有得見BB,希望BB健康.

大宅

原文章由 Melody_BB 於 08-1-9 12:52 發表
好似我最差…

我無肥過…肚有34", 我本身超瘦,吾吸收,食極吾肥,依家知呢樣吾係好事la.

你地會吾會成日肚餓呀?

我估我成日吾食都吾餓,我都儘量食野la, 但食吾多(少過未有時),我已經食緊醫生的Vitamin都係甘,希望BB吾會un ...

我個HIP同大脾都肥左好多, 我個肚由4個月開始已經有毛毛啦個次我比老公睇佢仲問我點解會甘, 佢仲話我個肚皮黑左好多。

我個肚臍又未凸出黎可能我本身個肚臍係凹掛。

別墅

原文章由 mrs.hamster 於 08-1-8 21:36 發表

我依家22w重咗10lbs 不過有d凸肚臍啦

大宅

哎呀 !!! 我都係 22 week 但重左差唔多 20lbs :-( 肚臍平頂 , 個肚 36.5"

[ 本文章最後由 wantan 於 08-1-9 21:39 編輯 ]

民房

我老婆仔原本重85磅,現在22週重97磅,醫生跟她說多吃牛扒可令BB重多些,輕磅會友不妨一試

大宅

我今日23wk1day,都重咗12磅,腰圍33".肚臍已經凸出,以前都係好凹架.:-(

複式洋房

睇怕我重得有D過份啦:cry: !我未有之前90磅 , 160CM高 , 而家24週2day , 尋晚磅已經有成113磅 , 呢2個星期重得好快 , 都有d擔心 , 但上星期五去見醫生又無話我超磅 , 我係唔係應該控制下飲食呢 ? 但我又怕食小o左阿B吸收唔到 !
我應該點算啊 !

禁止訪問

禁止訪問

大宅

22週
重左: 3KG
肚圍: 36吋
肚臍: 雖然未凸出黎, 但已經冇以前咁凹入去. 可能都快會凸了.
我覺得自己個肚已經有很淺的黑線了, 咁快就有, 我都幾擔心. 唔知大家會唔會?!

禁止訪問

大宅

你仲嘔緊 , 好可憐呀 !! 我已經唔嘔 , 仲成日好饑 今日食完 lunch , 忍唔住買左一條雪條食

原文章由 mrs.hamster 於 08-1-10 12:13 發表
anpanman626

其實我覺得阿B吸唔吸收唔係好關你食幾多野,我一直都無乜點食多野但阿B個size so far 托賴有大無細,我家姐成個孕期都無胃口但個B就重8磅!不過如果你好開胃想食就食啦,無理由肚餓都唔食你唔係迫自己食就得啦, ...

首頁
12345...6

尾頁

跳至