自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

你係唔係一次過幫佢買成千四蚊野架

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

係唔同 login name, 一個人可以開好多個 a/c 架嘛, 無人幫到你架, 因為我 friend 果單, 其中一個受害人個老公係差人都幫唔到, 佢地有晒賣家地址同電話, 有人教佢地去小額錢債追, 但係好煩, 追返都唔夠比埋律師費啦

你同佢又唔熟點個一次過買咁多架, 你真係無防人之心啦, 我通常都係買唔會多過$200 嘅野, 交收晒啦, 先再買, 如果多過 $200 就要一手交貨一手交錢, 小心啲嘛, 不過千四蚊買個教訓真係好貴呀:cry:

原文章由 conniechan1975 於 08-1-10 16:23 發表

yes 1 time. 11 items. i still keep email record between she and me.

and my hsbc online banking still have record i did transfer 1445 from my a/c to her a/c

but yahoo hk said it cannot help me even ...

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

大宅

你睇下可唔可以聯同其他受害者一齊入稟小額錢債去追討.
原文章由 conniechan1975 於 08-1-10 16:23 發表

yes 1 time. 11 items. i still keep email record between she and me.

and my hsbc online banking still have record i did transfer 1445 from my a/c to her a/c

but yahoo hk said it cannot help me even ...

大宅

個個buyer 有可能係媒黎架, 等你地唔好追得咁緊咋
原文章由 conniechan1975 於 08-1-10 17:00 發表
there is 1 buyer finally receive good. but the stranger or the seller still not reply me 回覆︰ 本人在此暫代賣場主人出通知, 因賣場主人於18-12 晚上因特發事件進了醫院, 一直在昏迷狀況, 直至昨天醒來才通知我 ...

禁止訪問

子爵府

login name 後面加 yahoo.com.hk 就係啦

原文章由 conniechan1975 於 08-1-10 17:17 發表
i dono how to contact those ar. coz i dont have their email

those who bid i know their login name. but they will get the clothing . coz seller scare them coz they have record for yahoo hk coz they bi ...

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

因為只要登記咗 yahoo 就可以買賣, 所以有啲有 .hk 有啲無 .hk 响尾, 因為登記嘅時間用邊道嘅 yahoo 啫, 通常响 hk 都會用返 hk 嘅 yahoo 登記, 所以可以先用有 .hk 先

原文章由 conniechan1975 於 08-1-10 17:34 發表
but my login dont have hk ar

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至