興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

子爵府

一部ACER Vista Home Premium--未供完,比我掟攔左:-(
一部 DELLXP --壞左

部ACER 1/5/07 買$6990,掟攔左好後悔:-(
可以時光倒流就好
幫我CHECK機間電腦鋪頭話條RAM用得返,但係NOTEBOOK就死晒WO,三佰蚊收部機,(唔包舊電,好彩用部機時舊電冇放入去,係用濕電 ,舊電都係用過兩次)我唔釆佢啦緊係!
而家我可以點做!:-(

大宅

what kind of ram is that ?? i may be interested. also both notebook are broken ?? what is broken ?? monitor ?

子爵府

ram:

ACER Vista Home Premium
ans:CHECK機間電腦鋪頭話用唔返,個MON爆晒

DELL :冇火牛,CHECK機間電腦鋪頭話D配仵件好難揾WO!

原文章由 rickycsm 於 08-1-9 21:33 發表
what kind of ram is that ?? i may be interested. also both notebook are broken ?? what is broken ?? monitor ?

洋房

Notebook

你首先要 confirm Acer 部機係唔係開都開唔到, 因為如果個 MON 爆左, 你試下接個 VGA monitor. 睇下佢開唔開到, 如果開到, 就唔係好難攪, 只係換個 Mon 就得啦. . .

另外, Dell Notebook 既火牛就好易找啦. 新高登就應該有啦. 如果冇, 你只要 check 你部電腦係用幾多 MA 就可以配啦.!

祝你好運.

Cheers,

一個人生活在這個世界上, 一定要找尋快樂, 人生才會有意義的..!

子爵府

the first thx for ur telling :-P
Acer 部機連隻牛插去部機個咀都彎左,試個插着電都冇反應,怕者都係唔得!
原文章由 JohnnyWu 於 08-1-10 00:44 發表
你首先要 confirm Acer 部機係唔係開都開唔到, 因為如果個 MON 爆左, 你試下接個 VGA monitor. 睇下佢開唔開到, 如果開到, 就唔係好難攪, 只係換個 Mon 就得啦. . .

另外, Dell Notebook 既火牛就好易找啦. 新高 ...

大宅

how much u want to sell for your notebook and ram ?? pls e-mail me [email protected]. Thank you.

侯爵府

畀面勳章

原文章由 sbaonbdoy 發表
一部ACER Vista Home Premium--未供完,比我掟攔左

原文章由 sbaonbdoy 發表
Acer 部機連隻牛插去部機個咀都彎左,試個插着電都冇反應,怕者都係唔得!

你...都用得好下喎....

大宅

莫非你發脾四將佢飛咗落地?!!!

CONTROL YOUR TEMPER!!

原文章由 sbaonbdoy 於 08-1-9 17:18 發表
掟攔左好後悔:-(
...

子爵府

全中,
如果我當時控制到,而家就冇呢個標題啦!:-(

原文章由 chpyeung 於 08-1-11 11:38 發表
莫非你發脾四將佢飛咗落地?!!!

CONTROL YOUR TEMPER!!

子爵府

唔係用得好粗,
係掟得好"GOLD".:-(
原文章由 ChunChun_Daddy 於 08-1-11 10:23 發表

你...都用得好粗下喎....

首頁

尾頁

跳至