自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

2008年1月9日

【明報專訊】海鮮是不少食客心頭好,碧翠咖啡閣於1月及2月推出「國際海鮮自助晚餐」,供應一系列海鮮菜式,包括泰式辣汁珍寶蝦、香蒜黑椒炒龍蝦仔、辣椒蟹等,廚師更即席炮製鐵板燒,包括羊扒、三文魚及牛仔骨等。1月期間,香港身分證號碼含「1」字;或2月期間,香港身分證號碼含「2」字的客人,全即可享自助晚餐八五折優惠(須出示身分證明文件)。另外,凡4位或以上成人惠顧自助晚餐,其中一人於該月份生日,可獲1磅鮮果蛋糕1個。
國際海鮮自助晚餐
收費:周一至四:$318(成人)、$208(小童/長者)
周五至日、公眾假期及前夕:$338(成人)、$218(小童/長者)
地點:尖沙嘴梳士巴利道22號香港九龍萬麗酒店4樓碧翠咖啡閣
供應時間:晚上6:30至9:30
訂座電話:2734 6690

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 hkfireice 於 08-1-10 01:55 發表
2008年1月9日

【明報專訊】海鮮是不少食客心頭好,碧翠咖啡閣於1月及2月推出「國際海鮮自助晚餐」,供應一系列海鮮菜式,包括泰式辣汁珍寶蝦、香蒜黑椒炒龍蝦仔、辣椒蟹等,廚師更即席炮製鐵板燒,包括羊扒、三文魚及牛仔骨 ...

多謝報料

別墅

THX!:-P :-P

男爵府

我之前去過一次, 都唔會再去第2次, 因為佢地的自助餐場地細,款式好少, 價錢根本唔值3佰幾, 佢的級數同港威酒店差不多, 不過只係我個人的意見, 如有興趣去的話, 提議你去到那裡的埸地看看才訂位.

分享煮食的樂趣, 是減壓的一種好方法!

子爵府

如果冇優惠我覺得三佰幾貴咗d

公爵府

畀面勳章

thank you for sharing

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

原文章由 hellokitty1011 於 08-1-10 08:52 發表
我之前去過一次, 都唔會再去第2次, 因為佢地的自助餐場地細,款式好少, 價錢根本唔值3佰幾, 佢的級數同港威酒店差不多, 不過只係我個人的意見, 如有興趣去的話, 提議你去到那裡的埸地看看才訂位. ...

多謝你的意見,原本我想下個月去這裡食自助餐,現在要考慮一下先.

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

我下二星期去飲
本打算都係自助餐,而加都要唸唸

男爵府

我上個月去過, 匯豐卡好似有8折, 我覺得啲野麻麻, 嗰晚仲見到有個客鬧啲staff, 因為半個鐘都冇人補充番啲蠔

食完依次都唔會想去第二次

首頁

尾頁

跳至