自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

回覆:係咪應該cu左張card

Cut

公爵府

大廚勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆 madinti 的帖子

CUT

公爵府

回覆:係咪應該cu左張card?

Cut

禁止訪問

禁止訪問

水晶宮

引用:尋日打去waive manhattan card 年費($1800)

原帖由 madinti 於 14-08-23 發表
尋日打去waive manhattan card 年費($1800) 。
個CS俾2個選擇我。
1) 減至$600年費
cut

大宅

cut

侯爵府

Cut la~

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Cut 唔免年費,我通常都cut card ,大新試過收我年費,又係要我簽夠數目,先免打去cs 講cs仲串話一定要簽夠某數目先免,我就話咁cut card,cut card 自己去分行搞串到呢

珍珠宮

引用:cut

原帖由 C.Humphrey 於 14-08-23 發表
cut
同一間bank, 早上兩個昰期打上去叫佢waive 那1800年費, 佢話有個優惠叫我聽左先,考慮吓。。個優惠係我俾1800年費佢送900 “PK” 超市coupon俾我 。。我當然say no la 心唸 “你當我豬呀”

經住佢話幫我waive, 但希望我繼續支持, 嚟緊那2個月簽3000。。我即刻第一時間問, 我簽3000 (一向有用開呢張咭), in return 你送乜野俾我? 人人開新咭都免首年年費,簽夠3000都有迎新禮品, 你挾我簽3000又唔送野, 我不如cut 咭開過張新咭。

跟住個CS 先肯澄清, 呢個係“希望”, 唔binding。最後我要佢好清楚講明, 簽唔夠數都一有得waive

C.Humphrey  咁差劣,點留住啲客   發表於 14-8-23 18:41

瑪瑙宮

畀面勳章

Black list渣打好耐

翡翠宮

Cut

侯爵府

大廚勳章

回覆:madinti 的帖子

你都好有得楝,我無。張卡開左成10年,初初話永久免年費,多年來我好少用呢張卡,突然有日1800年費就打去問有無得waive, 佢話無得waive,咁後尾就決定左C U T喇。

快樂烹飪好時光,天天都是快樂天。
互相幫助~

天氣仲係好熱啊

侯爵府

大廚勳章

引用:我之前張白金揸打卡都要收$1800年費,當時

原帖由 6211 於 14-08-23 發表
我之前張白金揸打卡都要收$1800年費,當時都嚇親要1800蚊,之後打電話去問,她幇我免年費,她説你要年年打 ...
渣打係statement有個電話,打上去按幾個掣就waive。唔洗講野嫁

6211  我係比$1800年費嚇親   發表於 14-8-26 15:54
快樂烹飪好時光,天天都是快樂天。
互相幫助~

天氣仲係好熱啊

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

cut

伯爵府

環保接龍勳章

我呢張卡係人生第一張卡,用over15年,上年cut咗啦!費架張卡!

男爵府

cut,大把銀行唔收年費

子爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章

引用:尋日打去waive manhattan card 年費($1800)

原帖由 madinti 於 14-08-23 發表
尋日打去waive manhattan card 年費($1800) 。
個CS俾2個選擇我。
1) 減至$600年費
我會cut!如果用其他card儲緊asiamiles,平時會用佢嘅機率極微!嗰$3000就算真係有需要碌,用返儲開分嘅卡碌已經起碼換到幾百asiamiles

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

cut...

侯爵府

hashtag影視迷勳章

definitely cut

老餅會員上科林只求開心!

首頁

尾頁

跳至