跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

男爵府

我無呀 ~ 你個車場成日full. 仲好講.

原文章由 Baby承恩 於 08-1-11 12:12 發表
我都唔知點解士多會喺我度攞左咁多錢走架... 仲有...你有無泊過車係我到 .....如果有而我又無抄你嘅...你就即係攞左我d錢架喇

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

侯爵府

原文章由 Baby承恩 於 08-1-11 12:09 發表
呀...有件開心事同大家講....尋晚承恩終於第一次伸條脷出嚟喇 ....我知其他bb都一早做左...不過佢真係第一次咋....

果然係好短...好在都掂到下唇... 放心哂... ...

我都有件開心事想講呀:lol ,今朝一返黎,個同事放左條裙同頂帽係我table ,佢織俾凱喬架 ,好surprise ,最衰今日冇帶相機啦

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

子爵府

畀面勳章

朗朗真係孝順呀, 好叻仔呢, 咁細個就肯自己食藥, 唔洗你擔心...阿蛋要經過長期訓練先好d咋...:-P 我開初都係响clinic見到d哥哥仔自己用匙食藥, 所以我覺得應該唔難食, 可以氹到嘅....佢地可能驚o個種食藥感覺多d姐!

原文章由 littlecar 於 08-1-11 11:53 發表
朗朗要食3支藥水...有2隻佢肯食...可能好好味...有1隻佢會"拿"晒口面...不過菲菲都用匙餵到佢....俾我就唔得...因為要好定又要好快....

伯爵府

原文章由 esther_fong 於 08-1-11 12:15 發表

我都有件開心事想講呀:lol ,今朝一返黎,個同事放左條裙同頂帽係我table ,佢織俾凱喬架 ,好surprise ,最衰今日冇帶相機啦

好羨慕呀, 我都想有人織衫比卓晞仔, 不過我d同事都唔識織嘢既 :(

侯爵府

原文章由 Baby承恩 於 08-1-11 12:17 發表
你d同事真係好好wow...... 開心c呀...:loveliness: :loveliness:

:loveliness: :loveliness:

大宅

原文章由 MYLIM 於 08-1-11 12:06 發表
師太 你... ... 你都無泊過車係我到 我點抄你呀......仲好講 成日益個士多都唔益我. :tongue:

師太幫我up grade 呀,你唔恨得咁多啦

謝師太 你真係好好好好好人呀

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

侯爵府

原文章由 蛋蛋媽 於 08-1-11 12:19 發表
朗朗真係孝順呀, 好叻仔呢, 咁細個就肯自己食藥, 唔洗你擔心...阿蛋要經過長期訓練先好d咋...:-P 我開初都係响clinic見到d哥哥仔自己用匙食藥, 所以我覺得應該唔難食, 可以氹到嘅....佢地可能驚o個種食藥感覺多d姐!
...

其他葯水既味道都ok既 ,但係d消炎葯就真係好難食 ,個醫生第二次開俾凱喬d消炎葯,我舐過,真係好難食,我都差d反胃

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

子爵府

畀面勳章

唔係喎, 蛋蛋就最鍾意消炎藥, 佢食完次次都啜支針筒架, 我覺我有d西柚味...ok喎 不過更唔好食你都要話好食先得架!:mrgreen:

原文章由 esther_fong 於 08-1-11 12:25 發表

其他葯水既味道都ok既 ,但係d消炎葯就真係好難食 ,個醫生第二次開俾凱喬d消炎葯,我舐過,真係好難食,我都差d反胃

男爵府

凱喬媽個同事好好呀!

我啱啱坐完月返工, 我個隔離同事都織左件和尚袍型嘅冷背心比蚊豬, 果時嘅無幾耐之前個同事仲啱啱發現自己對眼有事, 仲要佢咁勞神織, 我好感動呀!

子爵府

畀面勳章

我個舊同事都係呀, 仲織左成套 衫, 褲 +帽比阿蛋...但出世時天氣唔太凍冇著過..."哂"曬呀! 收到真係好好好開心, 又感動架, 但佢地識織成日話好易, 好快織好喎!

原文章由 MMLCY 於 08-1-11 12:41 發表
凱喬媽個同事好好呀!

我啱啱坐完月返工, 我個隔離同事都織左件和尚袍型嘅冷背心比蚊豬, 果時嘅無幾耐之前個同事仲啱啱發現自己對眼有事, 仲要佢咁勞神織, 我好感動呀! ...

大宅

原文章由 esther_fong 於 08-1-11 12:15 發表

真係好開心喎,仲好羨慕添:loveliness: :loveliness:

男爵府

係呀, 收到好感動呀, 最令我感動嘅係, 我果個同事佢係完全唔識架, 特登學唻織.....:-(

原文章由 蛋蛋媽 於 08-1-11 12:51 發表
我個舊同事都係呀, 仲織左成套 衫, 褲 +帽比阿蛋...但出世時天氣唔太凍冇著過..."哂"曬呀! 收到真係好好好開心, 又感動架, 但佢地識織成日話好易, 好快織好喎!

...

大宅

原文章由 MMLCY 於 08-1-11 13:00 發表
係呀, 收到好感動呀, 最令我感動嘅係, 我果個同事佢係完全唔識架, 特登學唻織.....:-(

你個同事仲好:loveliness: :loveliness:

要好好珍惜呀:D :D

首頁

尾頁

跳至