夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

真係好登你唔抵 !
好彩你真係無小朋友,
我會建議你同佢講清講楚,
係預左講完就分手,
你雖然依家係4字頭,
你仲有大把時間,
你只係過左人生一半,
你應該依家努力工作,
晚上就去進修一番,
識下朋友仔,
增加自己社會圈子,
同事有咩活動都要參加,
快快找屋搬出來住.
要享受一個人生活.
要活得比佢好 !

***在那一年.........是你離開了我........活得比你更好 !

禁止發言

男爵府

其實你應該慶幸你同佢重未結婚生bb,+下咪比你睇清楚佢囉,唔好為d咪既人傷心,我知講就易,做就難,但你要努力呀,呢度有好多人會支持你+!加油,加油,加油.....................

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原文章由 gucci33 於 08-1-11 22:49 發表
:-( :-( 昨晚發現伴侶手機有一段和另一個女人做的影片,我們在一起己超過十年喇!冇結婚,冇兒女,只是同居,我亦唔細喇,四字頭,唉!原來感情真係可以那樣兒戲,男人原來真係唔可信的,他之前好端端的,但自從上大陸玩之後就‥變了,自已又 ...

好彩你沒結婚好彩又沒小朋友.已經發生的事不要傷心, 放長眼留返長命笑睇佢的結果.祝佢好運!

你一定要多謝佢現在就放過你, 遲多五至拾年你就慘了.

祝你在新的一年首先忘記傷痛啦!

別墅

堅強呀!無論最終一吾一齊,你都要好好為自己打算!自己要愛自己呀!如果太投入將全部愛給了男人,最後自己會傷得很重!保重:)

原文章由 gucci33 於 08-1-11 22:49 發表
:-( :-( 昨晚發現伴侶手機有一段和另一個女人做的影片,我們在一起己超過十年喇!冇結婚,冇兒女,只是同居,我亦唔細喇,四字頭,唉!原來感情真係可以那樣兒戲,男人原來真係唔可信的,他之前好端端的,但自從上大陸玩之後就‥變了,自已又 ...

男爵府

原文章由 Irvan-mama 於 08-1-12 15:50 發表
堅強呀!無論最終一吾一齊,你都要好好為自己打算!自己要愛自己呀!如果太投入將全部愛給了男人,最後自己會傷得很重!保重:)

講得岩...我都唔會再對男人咁好...無好結果:tongue: 所以gucci33你都唔好咁唔開心...得閒call朋友出黎玩..放鬆下

男爵府

原文章由 yst424 於 08-1-12 09:16 發表
佢自己要離婚,又唔肯講原因,仲要你去搵律師????好趕??咁趕自己去搵律師啦,係咁打黎吹你搵,自己死去搵啦,正一死產

佢唔攪我都唔會攪...係佢提出...咩都佢講晒..佢鍾意點就點啦...:tongue:

大宅

其實佢同人做仲要拍底,都好變態啫,呢d咁既 人都好有問題
你唔開心咪多d上黎傾吓計囉:loveliness: 大家一定支持你既:)
明天會更好呀,加油:loveliness:

男爵府

雖然話結婚證只不過係一張紙, 但唔多唔少有D束縳力响度.
不過佢無同你結婚, 佢會覺得對你唔需要有任何責任....佢好過份.
我覺得你応該向佢問清問楚.

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

問清楚佢,但呢啲賤男人,我就唔會再同佢一齊,支持妳

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 CB7678 於 08-1-12 15:56 發表

佢唔攪我都唔會攪...係佢提出...咩都佢講晒..佢鍾意點就點啦...:tongue:

你千其唔好去攪離婚呀, 如果你去攪, 佢可以唔比善養費你啊, 因為變相係你提出離婚(就算佢去攪, 佢都未必會比)....

別墅

add oil ar!!! he's not worth to earn yr tears!!!

大宅

我都覺得佢好變態呀! 根本個人都係有問題啦! 好彩比你發現到咋, 否則都唔知要對住這種幾耐呀! 但我覺得都係要問清楚囉! 心死都要個心息先得架! 大家會支持你嘅:)

原文章由 蘋果好好味 於 08-1-12 17:40 發表
其實佢同人做仲要拍底,都好變態啫,呢d咁既 人都好有問題
你唔開心咪多d上黎傾吓計囉:loveliness: 大家一定支持你既:)
明天會更好呀,加油:loveliness: ...

男爵府

我係你就會將佢條片放上網,共開呢D賤男等其他女人唔好受害..等佢以為咁風流快活

伯爵府

好媽媽勳章

唉,男心終究係好色既動物,
佢可能貪新鮮,畢竟你地已經10年了.
算吧,認清佢為人,早d為自己打算....

多d上黎傾下,可以幫你抒發情緒...
加油,振作!!!

男爵府

樓主,
其實你要慶幸,你可以清楚呢個人既真面目~
如果當初你已經同佢結緍,我相信你今日一定會好後每!
感情既野,無分年齡既~要黎既就會黎,要走既就要走~起碼,你依家可以好灑脫咁放棄佢!一d顧慮都無~已經好過好多人架啦~
樓主,你要振作呀~要記住,好既野會係前面等緊你架!!
Be positive!!

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 connieqwah 於 08-1-12 00:12 發表
其實感情要奱, 結婚唔結婚都一樣,離婚手續更煩, 有小朋友顧慮更多. 現在4字頭, 但你要想, 如果你有80歲,仲40年要生活,這10年其實佔你人生好短,
不論結果,不要灰心, 努力為自己生活, ...
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

複式洋房

咪傷心

你又未有細路, 年紀大只要好好保養下都無問題; 不過我係你就問下個佬, 佢要滾仲要錄影, 佢可能有d問題 (因為一般男人都唔想俾証據出現), 你地傾下再決定自己既去留喇!!!!!

我條佬同我一起十幾年, 剛剛自己放棄個五年既女友(我地個細路都快六歲), 我都可以同條佬好好甘傾; 無野解決唔到, 可以找輔導員或朋友幫忙, 再慢慢諗咩方案喇
原文章由 gucci33 於 08-1-11 23:51 發表
好多謝妳們的支持!從來無想過原來係網上發表完後,當有人安慰自已的時候,原來威力係這樣大,我回來看到妳們的安慰,我即時眼淚奪眶而出,是真的!現在也是一邊哭著一邊回覆,真的從無想過原來可以那樣有感染力,好感動!好感動!多謝!從來 ...

洋房

男人番咗大陸玩,真係冇啦!離開佢唔使再激氣,佢玩開就算好一排一樣又會上番去玩,上面d女仔18/22/大把!可以玩完一個又一個,所以攪到d男人無哂人性!

大宅

好隥你唔低, 我好明白你其實好簡單, 想搵個人老左可以同自己拖下手行下公園, 已經好滿足, 而家c6做d o甘既野, 特然覺得佢同陌生人無分別.......仲有佢好 dirty

唔好唔開心啦, 我地bk既姊妹會同你分憂, 有咩上來傾下, 唔好一個人唸埋一邊, 知道o麻!!!!!!!!!

傷心過後, 為自己打算下, 同埋點樣同c6走下去...

首頁

尾頁

跳至