育兒好物

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無人知道邊度有bb衫開倉?

如題!
thanks!

複式洋房

Re: 有無人知道邊度有bb衫開倉?

本周沙田西田百貨大嬰兒用品大減價
mungmung 寫道:
如題!
thanks!

大宅

I know there have a Bazaar in Time Square, mainly for kid's wear such chickeeduck, toonsland, miffy etc. You can take a look

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

平唔平嫁?

複式洋房

我之前去過葵興工廠大廈,全部名牌都係$10-一件咋,d質地好好的,真係好正。不過我唔見左個address&tel.no. 所以問下大家有無情報!if, 我有,都一定第一時間通知各位,ok!
mungmung

男爵府

mungmung,
你講果度係係 :鐘意恆勝中心12樓. 賣的係 motherXXXX. BootX, Admxx, 今日我至去完. 有好多 under 1 yr 的男女仔夏天衫 $10件. 大仔有短褲 $5 件.

大宅

[quote]
sea 寫道:
本周沙田西田百貨大嬰兒用品大減價[quote]

知唔知做到幾時, 今個sunday 仲會唔會有呢
開心生活......一切從心出發...隨遇而安...平凡是福
該用戶已被刪除

大宅

mungmung,
請問有無 3-5 歲男仔衫呢 ?
多謝報料.

別墅

chunchunbb
西田大減價做到14/3, 所以妳星期日去o岩o岩趕得切呀!!

大宅

thx sammilala
開心生活......一切從心出發...隨遇而安...平凡是福

大宅

小新媽媽 寫道:
mungmung,
你講果度係係 :鐘意恆勝中心12樓. 賣的係 motherXXXX. BootX, Admxx, 今日我至去完. 有好多 under 1 yr 的男女仔夏天衫 $10件. 大仔有短褲 $5 件.

Dear 小新媽媽;
Is there still open, what's the open hours?
Thanks

大宅

粉嶺安樂村19,20,21 有bb summer衫開倉, 星期六,日在粉嶺火車站有專車接送

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Kimuimoon,

請問係咩品牌?

有冇詳細地址&電話?

Thanks!!

男爵府

2018父親節勳章 認識瑞士牛牛第四回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章

Hippo 70% off
in Kowloon Bay
Hang Lung Center
until 20-Mar

大宅

babyhowie 寫道:
Kimuimoon,

請問係咩品牌?

有冇詳細地址&電話?

Thanks!!

我冬季時去過, 大多數出口, 有啲衫辦要仔細檢查(我上次見到有啲好靚, 但未完成品, 可能太多冇人執拾), 冬季衫都係30-50一套(好暖嗰啲), 都好型, 佢今日打嚟話開倉有啲米奇等嘅款
電話: 29948406
詳細地圵你可以打去問, 我只記得點去, 唔記得地址

洋房

小新媽媽

恆勝中心?請問係邊道?係邊區?有冇限期?可唔可以詳細講下...... Thanks

珍珠宮

畀面勳章 大廚勳章

Kimuimoon

請問有冇佢contact?

Kimuimoon 寫道:
粉嶺安樂村19,20,21 有bb summer衫開倉, 星期六,日在粉嶺火車站有專車接送

女人是很脆弱, 但媽媽卻很堅強:)

大宅

[quote]
emmypun 寫道:
Kimuimoon

請問有冇佢contact?

tel : 29948406

男爵府

地點:葵芳葵豐街鐘意恒勝中心1206室!(葵芳地鐵站C出口)
電話:26121213
時間:mon~fri 11:00am~~4:00pm
sat 11:00am~~2:00pm

sin神 寫道:
小新媽媽

恆勝中心?請問係邊道?係邊區?有冇限期?可唔可以詳細講下...... Thanks

首頁

尾頁

跳至